top of page
  • Taisha Tauma

PŘÍČINY NEMOCI DLE DUCHŮ

CUKROVKA 2.typ (tzv. cukrovka dospělých) Dle rozhovoru s duchy je příčinou cukrovky chybění entuziazmu z naší pozemské existence. Máme strach ze životní síly, z jejího projevení a z toho, že bychom život měli i my plně projevit. Ve své podstatě jde o egocentrizmus… Nutné, jako prevence, je NADŠENÍ co přinese den, co přinese život. Těšení se a zvědavost, kterou dokáží projevovat „jen“ děti.

To mě přivedlo na dotaz, co způsobuje cukrovku, se kterou se děti rodí (1.typ), nebo která se u nich projeví v dětství. Jako první mi duchové vysvětlili, že může jít jak o jejich vlastní prožitek (z min.životů), tak o vliv nevyřešených témat rodičů ! Jde o téma odmítnutí, či popření andělů……..neuznání jejich existence, jejich vlivu na náš život, jejich ochoty nás podporovat. Tyto bytosti musí skutečně odstoupit a my jsme ponecháni -nebo naše děti – svojí volbě, zvládat to „sami“. Nemoc však přichází i právě proto, aby nás přes nemoc dětí navedla na víru v anděly, v jejich vyhledání… (totéž si může nést jako lekci dítě z minulé inkarnace )

Dále může být příčinou kupčení s duchovnem ve smyslu triků, podvodů a znevážení ! nebo naopak : Pocit, že jsme tak vyjímeční (nadlidi), že vše necháme na andělech, neboť my nic nemusíme, to oni se musí postarat….

CELIAKIE

Potlačování přirozenosti a to jak například sexuálních potřeb, tak i své vlastní osobnostní originality, tělesných odlišností, chování atd.

Také když se člověk snaží nepustit něco ven – aby to nebylo vidět ! Zadržuje to.

Potlačování své síly – emocí, náboje, moci, projevení se – styl : buď hodná holčička a neprojevuj se tak hlasitě! Uklidni se!

Potlačování dětskosti, hravosti a spontánnosti (blok 2.čakra tj.střeva)

CROHNOVA CHOROBA Neochota sestoupit na Zem (vliv již z prenatálního období) Odmítání života ( srovnej blok 1.čakry) Pocity prázdnoty – deprese = tlusté střevo Přesvědčení, že nás svět odmítá = ve skutečnosti jsme to my,kdo odmítá svět. Odmítání odpovědnosti. Hlavou proti zdi (don Quijote)



80 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

PROČ TOLIK ÚŽASNÝCH LIDÍ TEĎ ODCHÁZÍ

V poslední době (psáno 04/2018) odešlo tolik úžasných léčitelů a bytostí pomáhajících lidem, celou svou duší, že si toho musel všimnout každý. Mnoho těch, kteří na transformaci nevěřili a nevěřili na

DETOXIKACE ORGANIZMU VČ.PROTIPLÍSŇOVÉ STRAVY

Tento text jsem zpracovala pro své klienty, ale i pro vás přátelé. Každý si zde může najít rady a typy, jak se vyčistit tím, co jí a to je paráda. DETOXIKAČNÍ VLIV MAJÍ : pepř (přidávat do jídla

NADÁVKY, ANEB JINÝ POHLED NA NAŠE SEBEUBLIŽOVÁNÍ

Kdo mě znáte víte, že nejdu daleko pro slovíčko. O to vtipnější jest, že jsem stvořila článek o tom, jak nadávání škodí zdraví (ministerstvo zdravotnictví varuje 🙂 Abych podpořila vaši psýché

bottom of page