top of page
  • Taisha Tauma

PROČ TOLIK ÚŽASNÝCH LIDÍ TEĎ ODCHÁZÍ

Aktualizováno: 19. 10. 2021

V poslední době (psáno 04/2018) odešlo tolik úžasných léčitelů a bytostí pomáhajících lidem, celou svou duší, že si toho musel všimnout každý. Mnoho těch, kteří na transformaci nevěřili a nevěřili na Nové Mystérium, upřelo zraky na tyto zásadní změny a přichází otázky : co se to děje? Tohle už není náhoda?!

Všechny lidi, v poslední době, začíná zajímat více dění kolem nás. Mizení úžasných lidí z této planety si všímají i duchovně nepolíbení a to už je co říct. Asi tak před dvěma roky jsem vás na tento projev transformace (Nového Mystéria) připravovala, ale sama jsem netušila, jak silné to bude. Protože i mě začaly zajímat podrobnosti a nebo novinky, vrhla jsem se na to se skupinkou svých nadaných žaček. Prostřednictvím channelingových konstelací jsme pro vás získaly tyto informace………a nejen ty………My totiž přímo mluvily s těmi, kteří odtud odešli a víme, co „tam na druhé straně“ dělají. A mnohem víc. 🙂

Proces opravdu probíhá. Odchází ti léčitelé, jejichž duše jsou dostatečně vyspělé, aby věděly co je potřeba a jak . Řekněme, pro lepší představu, že jsou na druhé straně barikády, aby přitlačili na lidstvo. Co je jejich hlavním cílem? (směrem)?

Abych odpověděla, musím jít víc do hloubky a odtajnit něco, co mnoha lidem neudělá radost. Vesmír (Bůh ) už má dost podvodníků, kteří se staví do role terapeutů a léčitelů (šamanů, vědem, médií). Takže včera 29.4. (což mi přijde více než symbolické vzhledem ke karmické numerologii) zatřásli „žebříkem“ na němž všichni „léčitelé“ jsou. Symbolickým jazykem : kdo se na tom žebříku udrží, ten zůstane a s ním budou právě zemřivší léčitelé a duchovní pracovat na prohloubení transformace (Novém Mystériu). Ostatní, tedy ti, kteří balamutí jak sebe (namlouvají si, že to umí) a nebo balamutí druhé (úmyslné podvody pro peníze, nebo slávu) popadají jako hrušky a………mimo jiné jich mnoho také zemře. Nepůjdou, ale tam, kde se tvrdě pracuje na změně vědomí, tam opravdu ne 🙂 Jsou to lidé, kteří nemají čisté úmysly, nejedou v duchovní oblasti naplno, nejsou upřímní, zneužívají to, mají to jako hračku pro svoje ego, nudu, zpestření nudného života…….Nesou pozlátko, cetky, symboly, aby ukázali, jak jsou duchovní………

Abychom si blíže vysvětlili ty odpadlíky : jsou to lidé, kteří nedokáží být upřímní jak k sobě, tak k druhým, namlouvají si a druhým schopnosti, nebo schopnosti mají, ale špatně je používají. Jakmile bude do hry vstupovat ego, peníze, nebo jiný pokleslý důvod, odpadnou. Vesmír jim včera vypnul schopnosti, které měli. Tudíž, začnou panikařit, nebo nevědomky předávat úplně mylné informace a dělat špatné zásahy. Další co rozhoduje, je fakt, že pokud léčitel (toto slovo budu používat dále v textu, abych neustále nemusela vypisovat všechny možnosti) nedokáže do své práce dát veškerou svou bytost a odstranit své ego, půjde také. NA PRVNÍM MÍSTĚ, PŘÍ „LÉČENÍ“ MUSÍ BÝT KLIENT. EGO MUSÍ NAPROSTO USTOUPIT. V TU CHVÍLI JDE O SLUŽBU BOHU.

Další co vesmír vyžaduje je, abychom, jako léčitelé, vesmíru plně důvěřovali a chápali, že neseme odpovědnost a že to je náš úkol. Jasně máme lidem dát hranice, ne jim svou měkkostí dávat možnost, aby kličkovali. Jsme na ně příliš měkcí. Lidé hledají výmluvy, spásu…….ne, v tom je nesmíme podporovat. Musíme být velmi tvrdí…… Falešní proroci a léčitelé, kteří podvádí a jsou plni ega, rozbíjí donekonečna práci těch, kteří to tu rovnají a vesmír říká : nemáme už čas, a nedovolíme, aby to tito lidé tady zase rozbíjeli. Aby narušovali práci těch, kteří dělají svou práci dobře a slouží tak Bohu.

Je nutné, aby léčitelé nemysleli na sebe, (to bude také rozhodující) musí to jít zevnitř, na prvním místě musí být vždy ten člověk, léčitelovo já musí jít v tu chvíli úplně stranou. Na všech úrovních, vědomí, ale i v podvědomí. KDO NEPRACUJE SRDCEM, NAPLNĚN LÁSKOU, NEPROJDE. Léčitelé nesou odpovědnost, ve smyslu zodpovědného nasazení svých sil a schopností. V ten daný okamžik není nikdo jiný, kdo by „rituál“ udělal, takže léčitel do toho musí jít na 100% protože není nikdo jiný, kdo by to za něj udělal. Znovu opakuji, že zároveň platí, aby léčitel nepřebíral odpovědnost, kterou za sebe nese klient !! Ten se nemůže léčiteli hodit sobecky na krk – a makej, dělej zázrak. Tito lidé také do nového světa neprojdou ! Zodpovědnost je klíč k bráně.

Co teď nastane: Mnoho těch, kteří podvádí sebe, nebo druhé, začnou ještě víc dávat najevo veřejně, jak jim to funguje a jsou mocní……aby zakryli podvod a klam. Sami však velmi dobře ucítí jak se země pod nimi otřásá a začne do nich vstupovat strach….ze smrti, ze zmaru a trestu. Z pádu z piedestalu. Kde není pokora a láska, tam přijde zničení.

Mnoho těch, kteří podvodníkům věří, začnou u jeho úmrtí tvrdit, že on byl ten „vyvolený“ a teď pomáhá z druhé strany…….lež má krátké nohy a práci vesmíru to nezastaví. To je boj těch, co chtějí dál živořit ve lžích. Jejich boj, jejich pád.

Odcházet tedy budou i ti „spravdliví“ a vyšší bytosti, ale i podvodníci, které dohnala jejich lež…

Léčitelé, kteří zde zůstanou, budou hybnou silou pro ty, jež jsou na „druhém břehu“. Budou plně spolupracovat a pracovat na Novém Mystériu. Práce to bude těžká a tvrdá, ale přinese odměny všem lidem dobré vůle. Každý takový okusí její výsledky a bude se z nich těšit.

Přichází doba těžká, ale nutná pro změnu, po které vaše duše tolik volaly. Uzdravuje se svět. Dobro i zlo sílí a , aby bylo snadno odlišitelné. Kdo se dívá srdcem uvidí. 🙂 Vrána k vráně sedá. O dalším vývoji a nových informacích, vás budeme informovat. Jsme tu pro vás.

Pro šíření textu prosím s uvedením autora.


266 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

DETOXIKACE ORGANIZMU VČ.PROTIPLÍSŇOVÉ STRAVY

Tento text jsem zpracovala pro své klienty, ale i pro vás přátelé. Každý si zde může najít rady a typy, jak se vyčistit tím, co jí a to je paráda. DETOXIKAČNÍ VLIV MAJÍ : pepř (přidávat do jídla

NADÁVKY, ANEB JINÝ POHLED NA NAŠE SEBEUBLIŽOVÁNÍ

Kdo mě znáte víte, že nejdu daleko pro slovíčko. O to vtipnější jest, že jsem stvořila článek o tom, jak nadávání škodí zdraví (ministerstvo zdravotnictví varuje 🙂 Abych podpořila vaši psýché

JAK NA PLÍSNĚ

Plísním se připisuje mnoho zdravotních problémů, od svědivých záležitostí, přes úzkosti, deprese, neurozy, až po artritidu a rakovinu. Pravdou je, že plísně obtěžují velké množství lidí po celém světě

bottom of page