top of page
  • Taisha Tauma

NADÁVKY, ANEB JINÝ POHLED NA NAŠE SEBEUBLIŽOVÁNÍ

Kdo mě znáte víte, že nejdu daleko pro slovíčko. O to vtipnější jest, že jsem stvořila článek o tom, jak nadávání škodí zdraví (ministerstvo zdravotnictví varuje 🙂 Abych podpořila vaši psýché, přiznávám, že si často uvědomuji kam jsem některé lidi nastěhovala (se divím, že ještě můžu sedět) ovšem ani to mi nebrání si krásně ulevit. Pocit viny – uvědomění, že ty lidi tam fakt nechci mít – pak pomohou, že svou žádost do vesmíru v hlavě změním. Takže i to je naděje pro vás, když vám sem tam něco uklouzne :-))) Vesmír totiž okamžitě naše přání neplní, nechává si čas na rozmyšlenou. Na naši rozmyšlenou.

OBLIGÁTNÍ DOPRDELE Poslání čehokoliv a kohokoliv do tohoto otvoru může způsobit tyto nemilé tělesné projevy : hemeroidy, záněty konečníku, rakovinu konečníku a střev (obvinění s chutí obsazuje tlusté střevo). V lepším případě průjmy, zácpy, větrné počasí 🙂

JÁ TO NEVYDEJCHÁM Infekce dýchacích cest, rakoviny. Dech-život= Duch Filtrujeme přes dýchací cesty náš emoční humus – problémy. Naváželi byste snad do chrámu (Duch) nebo do porodnice (život) odpad? Určitě ne.

DO PÍ….. (velmi zajímavé je podívat se na původ slova na wikipedii) Infekce, cysty, výtoky, mykózy, rakovina. Srážíme svou ženskost, podvědomě tušíme sílu ženské dělohy a vaječníků -ale spětně ji využíváme. Dopomoci může seminář SÍLA ŽENY.

SAKRA Sakrální, tedy oblast 2.čakry – blokace radosti, sexuality, partnerských vztahů, tvořivosti, spontánnosti – blokace křížové oblasti zad, ledvinové nemoci, nemoci ženských orgánů, močový měchýř. (záněty, cysty, nádory ad)

KRUCI – KRUCIFIX Z latiny cruci fixus to jest pověšený na kříž. Kříž – páteř v křížové oblasti -nést kříž – nabírat si kdejaká břemena včetně cizích a pak sotva lézt. Houser (ischias). Dále odraz v orgánech, které jsou nervy propojeny s křížovou oblastí – možnost i pomočování ! Duchovní nerovnováha – mnoho a mnoho příznaků. Symbolicky vlastně sami sebe věšíme na kříž – můžeme se pak stavět do pozice oběti (fujky ! )

JÁ TO ROZCHODÍM Garantuji vám, že nerozchodíte. A brzy začnete možná pajdat – kotníky, kolena, kyčle, křečáky, křeče do svalů, výrustky na patě. Rozhodně bolestivá chůze životem. Též těžké nohy – sotva je táhneme. Případně otoky…………

JÁ TO NĚJAK SKOUSNU Drcení traumat a emocí zubama – opotřebení, praskání skloviny, záněty, kazy, padání plomb. Až bolesti a záněty v uších – dále nedoslýchavost a bolest hlavy !

DOHAJZLU Intuitivní poslání tam, kam to patří :-))) Podle feng-shui právě tam končí naše uvolněné a vypuštěné emoce a těžké energie – proto se radí zavírat záchod poklopem. Aby to nemohlo zpět ven. Nejsem si jistá, ale myslím, že to bylo hlavně hygienické opatření, neb neměli ve staré Číně splachovací wc. Tedy, měli ho každopádně dřív ,než jinde v „civilizovaném“ světě, ale věřím, že feng-shui pochází z dob „výsernic“ nebo něčeho podobného. Historici prominou.

JÁ TO ZTRÁVÍM Hezká představa, ale problémová. Pokud nejste šaman, který ovládá techniku extrakce energie ve spirituálním žaludku, pak vám emoce zůstanou v trávicím traktu. Tím si časem způsobíte záněty, cysty, nádory, blokace, oslabení funkce, bolesti – bez nálezu – tím to začíná.

NEMŮŽU HO ANI VIDĚT Pak počítejte, že pokud se s „ním“ nesrovnáte, pak se vám zhorší zrak.

NEMŮŽU HO ANI CÍTIT – SLYŠET viz „nemůžu ho ani vidět“ U cítění nejde jen o čich, ale i o vnímavost ! Může tak dostat na frak více smyslů naráz. Uzavřete se do kokonu a odříznete od života.

NEUMÍM TO PUSTIT To je obecně problém všech orgánů, do kterých si sednou emoce k orgánům náležející. Na druhé metě se tato věta může přenášet na ruce. Tedy artritis.

Věřím, že vás ještě nějaké nadávky – a směřování – napadnou. Můžete si s nimi pohrát podobným způsobem. 🙂 Text můžete šířit v nezměněné podobě s aktivním odkazem na tyto stránky. Děkuji.



71 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

PROČ TOLIK ÚŽASNÝCH LIDÍ TEĎ ODCHÁZÍ

V poslední době (psáno 04/2018) odešlo tolik úžasných léčitelů a bytostí pomáhajících lidem, celou svou duší, že si toho musel všimnout každý. Mnoho těch, kteří na transformaci nevěřili a nevěřili na

DETOXIKACE ORGANIZMU VČ.PROTIPLÍSŇOVÉ STRAVY

Tento text jsem zpracovala pro své klienty, ale i pro vás přátelé. Každý si zde může najít rady a typy, jak se vyčistit tím, co jí a to je paráda. DETOXIKAČNÍ VLIV MAJÍ : pepř (přidávat do jídla

JAK NA PLÍSNĚ

Plísním se připisuje mnoho zdravotních problémů, od svědivých záležitostí, přes úzkosti, deprese, neurozy, až po artritidu a rakovinu. Pravdou je, že plísně obtěžují velké množství lidí po celém světě

bottom of page