top of page
Taisha Tauma

NEŠTOVICE – VARICELA- HERPES ZOSTER

Aktualizováno: 13. 10. 2021

Výše uvedené názvy patří k jedné jediné nemoci. Dítě se vám celé opupínkuje, vypadá jako muchomůrka červená a někdy se i drbe.Často nemoc provází horečky a nevrlost – a to značná. Přesto, to není až taková hrůza a proto nechápu proč se někteří nechávají očkovat. Očkování vás totiž 100% neochrání. Proto osvícení lékaři už očkování nenabízejí, nebo přímo odmítají – rodičům rozmluví. Nejlepší imunita je totiž ta, kterou získáte vlastním prožitkem neštovic.

Dnes se zde nechci zabývat nemocí jako takovou, ale z vlastní, čerstvé praxe, bych ráda poradila co na to. Dominik se osypal chuďátko, k pobavení celé rodiny, akorát o víkendu. Protože jsme mohli k lékařce až v pondělí, mazala jsem pupínky 100% přírodním olejem z levandule s přídavkem dvou druhů tea trea oleje – a dnes, v úterý – už se začíná Dominik hojit !!! Přiznávám, že jsem ho léčila oberonem, který varicelu samozřejmě okamžitě označil jako viníka, ale věřím, že značnou měrou se na léčbě podílel i olejíček. Oberonem jsem „pouze“ vyčistila kůži, krev, vegetativní nervový systém a D.N.A. Proto se o tom zmiňuji na svých www – aby ostatní maminky věděly, že nemusí dítě patlat neúčinným pudrem 14 dní – který lékaři už ani nedávají – a mohou neštovice zvládnout za pár dní účinnou, voňavou a naprosto přírodní metodou !!! Olejíček má lékárenskou kvalitu a je uzpůsoben i k použití na rány. Tyto olejíčky mám samozřejmě neustále v obchůdku, kdy jsem ochotná i ve volnu olejíček vydat ve večerních hodinách (po domluvě), ale pokud je to ke mně domů daleko, můžete si je objednat na tel. 725762825, firma ‚Tomexo, značka Hanna Mária, pod názvem Levandulový olej – první pomoc Cena 250kč. Další eventualitou je Tea Trea zakoupený v lékárně, tam ovšem chybí účinné látky levandule.

Praxe: Vzhledem k množství, které na děťátko vypatláte, vyjde nejlevněji tato varianta : olejíček od HM smíchaný s velkým balením Tea trea z lékárny Všem maminkám pevné nervy přeje, Tai PS: Měsíc po neštovicích Neb neštovice plavně přešly ze syna na dceru, užívala jsem si i další dny v mazání. Po pravdě, malá se pod plenkou osypala jako by měla pásový opar a teatrea už moc platný nebyl. Naštěstí jsem zjistila, že stále vyrábějí pudr a je volně k dostání a tak jsem ho zakoupila. Tuba stojí asi padesát korun a na celé neštovice vystačily tuby dvě. Nedoporučuji ty s mentolem, moc to pálí a děti pláčou. Mé poznání tedy je, že bylinky jsou nádherné, voňavé a účinné, zato pudr je pudr a rozhodně je tou nejlepší volbou. V porovnání léčby syna převážně na olejíčkách a dcery od počátku na pudru se ona hojila rychleji a lépe. Pak mi stále nejde do hlavy, proč dnes lékaři už pudr nedoporučují, nenapíšou a hlavně tak nějak zatají, že se dá koupit……..



109 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page