top of page
  • Taisha Tauma

JAK NA PARAZITY ANEB PEČUJ O SVOU ZOO

Ptáte-li se cože je to ten parazit, pak vězte, že jde o odolné a velmi přítulné zvířátko, které sídlí nejen ve vašich střevech, ale i jiných orgánech. TAkový parazit se může zabydlet – respektive prokousat – až do vašeho mozku, očí, uší, srdce……… Zkrátka, vaše tělo je hotel a co orgán, to pokojíček radost pohledět. Parazitů jsou desítky, možná stovky. Říkáte-li si, že se vás to přeci netýká, protože nežijete v tropech a jste přeci městský člověk 21. století, pak vás asi zklamu. Parazity má každý. Otázkou je, kolik jich máte, kde jsou zalezlí, jak jsou velcí a cože to tam dělají…….

Mezi nejznámější a nejčastěji nalezené patří Ancilostoma duodentále, Fasciola gepatica, Roupy, Echinokoky, Améby, Trichnelly a další zvěř. Mnozí z nich jsou původcem zjizvení orgánů ( srůstů ), cyst, rakovinných nádorů,zánětů, omezení funkce orgánů, zbytnění tělesných částí a otoků atd.atd. Například takový obyčejný dětský roup se holčičkám v noci přemísťuje – kvalitní navigaci nemaje – z konečníku do vagínky a pak výš až do vaječníků. Tam je pak původcem cyst a často i neplodnosti v dospělosti. Normálně by rád zalezl opět do řitního otvoru a způsoboval noční pomočování, noční můry, bolesti břicha, otoky konečníčku a nechutenství, ale jak jsem již zmínila, nemá navigaci a tak často zabloudí. Následky může dívka skutečně zjistit až jako dospělá. Pokud jste si tedy doposud mysleli, že roup vás přece jen tak nerozhodí, možná vám tato informace změní náhled na celou situaci.

Možná byste měli vědět, že vaše zvířátko může být chuďátko nemocné – chytne například plíseň. Bohužel, pak touto plísní trpíte i vy a pak vám mohou padat vlasy v celých trsech, trpíte mikózami, nebo plísní kůže. Paradoxem je, že napřed musíte začít léčit zvířátko a pak teprve máte šanci vyléčit sebe…..

Zajímavostí jsou taková onemocnění,jako např. křečové žíly (varixy ) . Obecně se tvrdí,že je způsobuje dědičnost, sedavé – nebo naopak stojaté zaměstnání – zkrátka nic není akorát. Faktem je,že stěny cév oslabují paraziti, kteří se tam usídlili a zakousli.

Metabolity jsou další odkaz těchto zvířátek. Protože u nás baští ( krev, sliznici ) pak tedy i kálí – a to jsou metabolity. Jejich součástí jsou i odumřelá tělíčka některých zemřivších parazitů. Vzniká tak druhotná otrava organizmu – což hlavně zatíží štítnou žlázu,játra a ledviny. Otisky toho najdeme v krvi a lymfě.

Doufáte-li,že přepadnete doktora se vzorkem stolice a on nadšeně udělá vzorek, mýlíte se. Vzorky se musí často odebírat opakovaně a za takových podmínek, že to lékaři nechtějí,nebo nemohou udělat. A tak vám zašťourají v zadním oku špejlí s kouskem vaty, aby měli od vás klid, a samozřejmě vám s uspokojeným výrazem řeknou, že jste hysteričtí, hypochondriční , a že „tam“ nic nemáte. Ve vzorku samozmějmě nic nebylo, ale v játrech vám možná sedí „žoužel“ 25 cm velká, nebo parazit budující si pevný domeček, který by vydržel dalších 30let ( cysty).

CO S TÍM? Metod diagnostiky není dost, když vezmeme v úvahu století ve kterém se nacházíme a naši technickou vymoženost. Možností je OBERON a nebo přístroj SALVIA. Metod terapie je nekonečně mnoho. Od bylin ( nejlepší rady najdeme v ruské a čínské medicíně ), ale i moderní zařízení typu OBERON a ZAPPER. O ostatních nepíšu jen proto, že je nemám vyzkoušené a tak nemohu sloužit. Sama používám nejen výše uvedené přístroje,ale i energii, která již při prvním použití dokáže často vypudit z těla všechny velké parazity.

JEDNOTLIVÉ RADY Zde se pokusím uvést různé ZAJÍMAVÉ způsoby „přírodní cesty“ jak svou zoo optimalizovat, případně úplně vypudit. Buďte však trpěliví, neboť kdo by se dobrovolně stěhoval z tak útulného hotýlku ? Paraziti napřed migrují – hledají příjemnější pobyt a tak z jednoho orgánu zmizí , ale objeví se tam,kde nebyli. Až po delší době jim dojde, že takhle se žít nedá a …..opouští tělo, případně uhynou. Počítat také musíte s detoxikační krizí – z těla odchází mrtvolky a to přiotráví tělo. Rozjíždí se bolesti, záněty, psychika, otoky lymfy……………. kdo vydrží, vyhraje.

BYLINKY

Proto parazitům působí toto bejlí : TYMIÁN – JAKO KOŘENÍ, JAKO ČAJ, JAKO TINKTURA TULSI BAZALKA – JAKO ČAJ, OLEJ, TONIKUM BOBKOVÝ LIST – JAKO VÝVAR ( 1 LITR VODY, 5G LISTŮ, VYVAŘIT NA PŮL LITRU, DOLÍT DO LITRU A VYPÍT ZA DEN. DENNĚ NOVÝ VÝVAR. PÍT 4 DNY ) PETRŽEL KADEŘAVÁ – DO JÍDLA I DO ČAJE KURKUMA – DO JÍDLA I DO ČAJE CIBULE, ČESNEK – SYROVÉ DO JÍDEL I VYLOUHOVANÉ SATUREJKA – DO JÍDLA, VÝVARY REVEŇ TJ.REBARBORA – DO JÍDLA, VÝVARY

Na vyčištění od toxinů – metabolitů pomáhá: PAMPELIŠKA KVĚT I KOŘEN – DO SALÁTŮ, DO ČAJE, DO POLÉVEK MĚSÍČEK LÉKAŘSKÝ – V ČAJI, POLÉVCE PETRŽEL KADEŘAVÁ – DO JÍDLA I DO ČAJE KURKUMA – DO JÍDLA I DO ČAJE ČERNÝ BEZ KVĚT, LIST, BOBULE – ČAJE, POLÉVKY, ZAVAŘENINY, ŠŤÁVA SVÍZEL PŘÍTULA – VÝVAR ŠŤOVÍK KOŘEN – VÝVARY JAHODNÍK PLODY ( VELMI CHUTNÉ S MEDEM, CUKEM- ALE I DO ČAJE…) Jako nejúčinnější preparáty se, opětovnou diagnostikou přístrojem OBeron Titanium, ukázaly tyto: léčivo VERMOX – na předpis ( inteligentní lékař vám ho předepíše bez řečí ) doplněk TRIGELM ( 1000 kč) a PROTIPARAZITNÍ BALÍČEK (400 kč) od pana Jukla. První kroky v odparazitování:

Čaj: 1 díl hulevníku, 1 díl heřmánku, 1 díl vratiče, smícháním vytvořit směs. Na 2 polévkové lžice směsi nalejeme 500ml vroucí vody a necháme přes noc louhovat v termosce! Přecedíme a pijeme 2x denně na lačno, sklenku čaje, po dobu 5 dní.

Bylina: ČERTOVO LEJNO – LOČIDLO http://www.zdravi-vitaminy-doplnky.cz/

Tato bylina likviduje červy, plísně, houby, hlístice, škrkavky, roupy a rovná mikroflóru. Uvolňuje hleny v bronchu. Použití : do jídel jako koření, nahrazuje cibuli a česnek…

Bylina: Bazalka Tulsi ( POSVÁTNÁ ) – tj. Ocimum sanctum Bazalka, kterou používáte k vaření nemá stejné účinky… Užívá se list a silice. Odparazitovává, ale také působí jako silné antidepresivum. U nás se dá sehnat jak celá rostlinka –dobře pěstovatelná v našich podmínkách, tak i ve formě sypaného čaje. Je velmi chutný !

Domácí rady:

Třený česnek : 3-4 třené stroužky do sklenky vroucí vody, nebo mléka a macerovat přes noc. Pijeme na lačno po dobu 3 týdnů.

Šťáva z mrkve : čerstvou šťávu 250-500ml pijeme ráno a večer pro výživu, nebo proti červům

Celá mrkev: 1 kg mrkve odstraní škrkavky během 24 hod, pokud se nepřijme jiné jídlo. Mrkev je třeba dobře rozkousat a sníst v průběhu těchto 24 hodin.

Proti roupům je dobré užít na lačno ráno a večer jednu syrovou mrkev.

Proti roupům: špetka petrželové natě, kořen celeru a violky vonné. Vařit 3minuty ve 200ml vody, louhovat 15 minut a pít ráno na lačno.

Proti hlísticím: citron rozdrtíme a macerujeme 2 hod ve vodě s medem. Citron vyždímejte, přeceďte a pijte před spaním 14 dní.

Proti tasemnici: denně na lačno hrst dýňových semen. Nebo rozžvýkat vrchovatou hrst dýňových semen a zapít za hodinu lžicí ricinového oleje – to vše na lačno. Tasemnice odejde do několika dní.

Různí střevní parazité: Salát ze syrových brambor a slunečnicového 100% oleje (cca50g). Jíme po 3 večery za sebou.

Velkou cibuli nakrájíme na plátky, macerujeme 6 dní v litru bílého vína. Pít každé ráno po dobu 1 týdnu v období před úplňkem. Opakovat po 2 měsících. ( dávku litru si rozdělte na 7 dávek – dní)

Pytlík vavřínu ( 5g sáčky v obchodech – bobkový list) dáme vařit do 1l vody a vaříme tak dlouho, dokud se nevyvaří na ½ litru. Listy vyndáme a dolejeme čistou vodou na 1 litr. Pijeme celý den. Druhý den uděláme nový vývar, z nových listů a opět pijeme celý den. Stejně postupujeme další 2 dny. Celkem tedy užíváme vývar 4 dny. Ne déle ! U dětí bych tuto metodu vynechala vzhledem k možné toxické reakci.

DALŠÍ TYPY (časem sesbírané zkušenosti ukazují, že jsou také dobré)

Fytotranzit – protiparazitická kůra 30 kapslí 195 kč. Antiparazitický prostředek, čistí tělo od parazitů a zplodin jejich metabolismu. Přípravek se používá na očištění organismu od parazitů a od zplodin jejich metabolismu.Hřebíčkovec i vratič jsou tradiční antiparazitické prostředky, vratič podporuje trávicí funkci, stimuluje vylučování trávicích šťáv. Vilcacora pomáhá odstraňovat škodlivé látky z těla, posiluje obranný systém a podporuje funkci střev, jater a ledvin. Pelyněk pomáhá udržovat zdravou játra a prostatu a vyrovnanou hormonální rovnováhu u žen. Ořešák královský obsahuje antioxidanty, chrání tělo před působením kyslíkových radikálů, podporuje funkci trávicí soustavy. http://www.zdravi-vitaminy-doplnky.cz

VERMOPHYT – LÉKÁRNY volně prodejné Vermophyt se používá při přítomnosti parazitických cizopasníků (roup dětský (Enterobius vermicularis), škrkavka dětská (Ascaris lumbricoides), tenkohlavec bičíkový (Trichuris trichiura), měchovci (Ancylostoma duodenale, Necator americanus), hádě střevní (Strongyloides stercoralis), tasemnice (Taenia spp.)) v gastrointestinálním traktu se projevuje nejčastěji různě intenzivním svěděním v okolí konečníku případně pochvy. Méně často se vyskytují projevy žaludeční nevolnosti až ztráty chuti k jídlu, podrážděnost, neklid a nespavost. Vermophyt obsahuje standardizované extrakty herbálních drog: tymián obecný (Thymus vulgaris), saturejka zahradní (Satureja hortensis), černucha setá (Nigella sativa), tykev obecná (Cucurbita pepo), hřebíčkovec vonný (Syzygium aromaticum) a oman pravý (Inula helenium). Testovaná účinnost. Tobolky Očišťující směs proti parazitům EPAM 189kč ( Epam je medicína pana Borise Tichanovského) Výše uvedené byliny, léčiva a preparáty mohou pomoci do značné míry odstranit parazity, ale nemohou z vašeho těla učinit úplně čisté místo. Hysterie, která se v posledních letech rozpoutala kolem parazitů je úmyslně vyvolaná. Je totiž výborným způsobem jak si zajistit pacienty na nekonečně dlouho. Nakupování drahých přístrojů na zabíjení všeho nejen v těle, ale i ve stravě a vašem okolí a letité zabíjení parazitů nefunkčními preperáty, to všechno se vás nemusí týkat. Je jen třeba si uvědomit, že, jako jsme i my součástí přírody – a mnozí parazité nám i prospívají – tak i my jsme pro přírodu parazity – a možná jí jsme tu a tam také k něčemu dobří. Buďme rádi, že příroda nezahájila pořádnou detoxikaci a dává nám stále šanci tady být. Buďme tedy i my moudří co se odparazitování týče, dostaňme množství parazitů pod kontrolu a buďme s nimi v souladu. Mít parazita ještě tedy není důvod pro hysterii a pocit, že brzy umřeme. Existují dokonce i názory, že pročervený organizmus je znemením silného organizmu……. Snažte se prostě o to, aby parazité nepřevzali vládu nad vaším tělem a životem. Věřte mi, symbioza je možná. Posilujte své tělo, snažte se čistit ty orgány, které pečují o komfort vašeho těla (ledviny, játra, štítná žláza) a ony se postarají o to, aby ve vašem těle bylo vše v rovnováze.

Pokud máte zájem o vyšetření jak na tom opravdu jste, pokud chcete reálný náhled, rozumnou radu a finančně únosnou pomoc, ráda vás přivítám ve své poradně. ( tel. 739506755)

Text můžete použít ale pouze s uvedením zdroje.


788 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

PROČ TOLIK ÚŽASNÝCH LIDÍ TEĎ ODCHÁZÍ

V poslední době (psáno 04/2018) odešlo tolik úžasných léčitelů a bytostí pomáhajících lidem, celou svou duší, že si toho musel všimnout každý. Mnoho těch, kteří na transformaci nevěřili a nevěřili na

DETOXIKACE ORGANIZMU VČ.PROTIPLÍSŇOVÉ STRAVY

Tento text jsem zpracovala pro své klienty, ale i pro vás přátelé. Každý si zde může najít rady a typy, jak se vyčistit tím, co jí a to je paráda. DETOXIKAČNÍ VLIV MAJÍ : pepř (přidávat do jídla

NADÁVKY, ANEB JINÝ POHLED NA NAŠE SEBEUBLIŽOVÁNÍ

Kdo mě znáte víte, že nejdu daleko pro slovíčko. O to vtipnější jest, že jsem stvořila článek o tom, jak nadávání škodí zdraví (ministerstvo zdravotnictví varuje 🙂 Abych podpořila vaši psýché

bottom of page