top of page
  • Taisha Tauma

PROROCTVÍ NA ROK 2015

Předchozí rok byl velmi těžký pro ty, kteří se plně nechopili své zodpovědnosti. Bohužel jsme viděli jak se Rusko s Ukrajinou zbavily odpovědnosti a Bohu, který vše sledoval obrácen k nám zády, ukázali jen to, že jsme stále primitivní jako opice. V osobních životech tomu často nebylo jinak. Pro mnohé to byl rok plný osobních tsunami, emočních výbuchů a zmaru. Ne vždy to však bylo díky odmítání odpovědnosti. Někdy se změny objevily právě díky tomu, že se člověk konečně postavil sám za sebe a byl ochoten životní záležitosti konečně řešit.

Co nám však přinese rok nový? Všichni k němu vzhlížíme, někteří s hrůzou, jiní s nadějí. Vezměme si to postupně od numerologického odkazu, až po rozhovor s našimi předky.

Numerologie, nám říká, že jde o rok, kdy do našich životů vstoupí satan. Nepředstavujme si však rohatou postavičku z pohádek. Satanem jsou myšleny stíny, které máme ukryty v našem nitru hluboko, nebo stíny, které se nepozorovaně (přehlíženě) plouží naším osobním životem. Tyto stíny se v podobě kostlivce ve skříni plně projeví a ukáží, co jsme zač. Ten, kdo si na nic nehraje, kdo je sám sebou a upřímně projevuje svoje skutečné nitro, se nemusí obávat. Lidé, kteří předstírají například potřebu pomáhat , přičemž jejich skutečným puzením jsou peníze a sobectví, se mají na co „těšit“. Zejména ti, co se stále s někým soudí a hádají, šíří kolem sebe strach, agresi a zlo, si přijdou doslova na své…. Stejně tak nám stíny zboří naše iluze ve vztazích, v zaměstnání a politice. Mojí radou tedy je, přestaňte si na něco hrát a buďte upřímní k sobě a druhým. Pak vám nic nehrozí, kromě pádu vašeho přebujelého ega a to přežijete J

Další, co nalezneme v numerologickém odkazu je fakt, že tento rok se bude řešit otázka peněz více, než kdy jindy a s tím jde ruku v ruce moc a manipulace. To se zároveň odrazí ve vztahové části našich životů. Čemu dáte přednost? Moci, nebo lásce? Penězům, nebo soucitu? To už je na vás. Záchranou vašich životů je : žít tento rok pro druhé.

Duchové nám říkají: co se týče lidstva jako takového čeká nás účast na špatných věcech, zahlcení mnoha projekty a pochyby, či váhání. Nevypadá to tedy moc dobře. Na druhou stranu nám kosmos dává obrovskou šanci, zbavit se pocitu, že jsme odděleni od Jednoty (Celku). Předci slibují, že dojde k posunu světů – velká změna, otevření vědomí. Upřímně, nechtěla jsem podrobnější informace, abych rozklíčovala zda jde o fyzický posun světů (posun desek , zemětřesení, katastrofy) nebo zda jde spíše o duševně duchovní proces. Jsem si totiž plně vědoma síly lidské myšlenky a tak nechávám na lidstvu, na stranu jaké energie se postaví. Co zmaterializuje svými myšlenkami.

Politická oblast má přinést krvavé oběti , lidskou bolest a utrpení způsobené černobílým viděním světa. Vládnout bude 3.čakra – tedy ego. Mám obavy, že mnohá politická rozhodnutí připraví lidem utrpení značných rozměrů. Vzhledem k politickému dění mezi Ruskem a Ukrajinou v roce 2014, jsem se zeptala, jak se bude vyvíjet nadále. Rusko je pod znamením štěstí ve všech oblastech, ale také ho ovládne sobectví a závist. V podstatě předkové říkají, že Rusku všechno projde. Ukrajina je pod ještě větší ochranou a to nejvyššího boha. Symbolikou Ukrajiny je dech života, nebo strom života. Také však energie větru – tj. bouřlivá mysl. Na otázku, kdo by vyhrál válku, přišla jednoznačná odpověď, UKRAJINA.

Základním tématem pro lidstvo bude VÝZNAMNÁ ZMĚNA a ROZHODNUTÍ. Na mou otázku, pro co se nejspíše rozhodneme, odpověděli, že bezpečí, pohodlí a pevný základ.

A cože si má lidstvo tento rok 2015 uvědomit ? (a teď pozor): „PÝCHA PŘEDCHÁZÍ PÁD“

Každý rok je planeta pod určitými energiemi, která nás mají transformovat, na které máme reagovat. Letos to budou tyto: Léčivé energie Uvědomění si Ženská intuice a mužská síla Rovnováha Krocení hrozivé síly láskou a něhou Rozdělení uvnitř sebe sama

Co se týká Čechů, předkové se vyjádřili jasně. Čeká nás jako národ cesta stínem, což přinese hluboké poznání a z toho načerpání osobní síly. (psychospirituální krize) Čechům se budou léčit destruktivní rodinné stereotypy. Budeme pracovat s osobními stíny. Duchovně nás čeká útěk sám před sebou, emoční nerovnováha a velmi zajímavé téma – spasitelský komplex. Viděla bych to tak, že se se svými holými konty opět přidružíme k pomoci nějaké zemi postižené katastrofou. Co se týče finanční stánky našich životů, předci řekli, že budeme pomáhat jiným lidem, vystoupíme ze zažitých kolejí a můžeme očekávat neustále výkyvy – zažívání protikladných sil ve financích.

Ať už na vás působí předpověď jakkoliv, já z ní měla – a to je důležité – velmi dobrý pocit. Poselství nenese tolik tíživé a děsivé energie, jako neslo na rok 2014. Já osobně se nového roku neobávám a vyhlížím dění se zvědavostí a nadějí. Jsem nevyléčitelný optimista a věřím, že svět se vzpamatuje a využije možnosti vstoupit opět do Jednoty. Všichni si však musíme uvědomit, že na tomto rozhodnutí se podílíme všichni stejným dílem. Naše smýšlení a emoce se odráží v kolektivním nevědomí a ovlivňují dění na celém světě. Je tedy velmi důležité, jak se vy-ty osobně postavíš-te ke svému životu. Čím víc lásky budeme všichni vyzařovat, tím víc lásky se ve světě projeví. Vzpomeňte na to v krizových situacích a snažte se, aby vás nestrhlo okolní zlo do svého temného víru. Budete mít tak velký podíl na světovém míru a Jednotě.



21 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

IMIGRACE PŘEDPOVĚĎ

Ano, pokud čekáte na uzavření hranic, nakonec se přidáme i my (upřímně, se mi dost ulevilo) Ovšem přesto přijmeme určitou část imigrantů a navíc se ještě do země dostanou imigranti ilegálně. Celosvěto

PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2016

PŘEDPOVĚĎ NAŠICH PŘEDKŮ (dle channelingu, orákulí a kabalistické numerologie ) NA ROK 2016 Připravila, Taisha Tauma Stejně jako loni, jsem i letos zvedla svůj pohled vzhůru a s pokorou a celkem i obav

CO NÁM PŘINESE ROK 2013

Stejně jako každý rok, pověděli mi duchové i tentokrát, co nám všem přinese rok nový. Vzhledem k událostem, očekávaným 21.12.2012 teď lid velmi zajímá, co bude dál , když už ten konec světa, nebo náhl

bottom of page