top of page
  • Taisha Tauma

IMIGRACE PŘEDPOVĚĎ

Ano, pokud čekáte na uzavření hranic, nakonec se přidáme i my (upřímně, se mi dost ulevilo)

Ovšem přesto přijmeme určitou část imigrantů a navíc se ještě do země dostanou imigranti ilegálně.

Celosvětově pak dojde ke stabilizaci situace, ale stále zůstane na nevyřešeném bodě, v jakýchsi okovech. ( znovu se objevuje symbolika satana, tak jako v předpovědi na tento rok)

Do roka se v Sýrii situace stabilizuje, ale stále tam budou dva jakési protichůdné směry – proudy a skryté tajemství – tedy něco, co bude hrozit výbuchem, provalením se. Od nás – národů – je pomoc nutná, dojde k nějakým smlouvám, dohodám.

Afrika se stabilizuje mnohem silněji než Sýrie a sama i zesílí. Ovšem pomoc odmítne, vidím stálou pozici naštvané oběti, dobrovolnou izolaci ,jako by se za nimi zavřela železná vrata.

Svět jako takový nepochopí, že to je třeba řešit v zemích uprchlíků a stále bude docházet ke snahám desítek uprchlíků o vniknutí do EU a Ameriky.

Duchové potvrzují opakovaně, že se díky satanovi očekává, že se necháme zaplavit imigrační vlnou. Pokud se ovšem ptám, co by bylo dobře, říkají, že nahnat imigranty zpět do jejich domovů a pomáhat jim u nich doma, by bylo složení osudové, téměř až duchovní zkoušky. Nechat se jimi zaplavit ovšem patří také mezi „dobré“ možnosti. Duchové říkají, že v tom případě bychom si v tom zmatku museli udělat pořádek, nalézt vnitřní klid, ujednotit své myšlenky, plánovat a najít systém !

Obě možnosti tedy přicházejí v úvahu a je čistě na nás, jakou zvolíme. Obojí nás bude stát mnoho sil a snahy.

V nejbližších dnech světově : vidím imigranty, nahlodávání stability, vidím jak si neohroženě razí cestu bez ohledu na nebezpečí, které jim hrozí. Berou si násilím co chtějí – dělají si zásoby. Je tu faleš, mrtví, falešná ideologie, těžkou karmu a naši zemi v těžké krizi (duchovní krize)

U nás : imigranti nahlodávají stabilitu, je spousta negativní mysli a nevraživosti, žal a bezmoc, pak svitne naděje a přichází dobrá zpráva. Úřady konají. Pak kletba a příchod dalšího utrpení a smutku, něco zlého se plíží zemí. Přichází ti od slunce – Egypt – Sýrie, Afrika. Jsme strženi do dramat událostí ( nenacházíme klid), síly jsou izolované (člověk nemůže nic dělat).

Výhled na 10 let u nás: neseme břemeno, jež na nás někdo uvrhnul ( jsme do toho zataženi takříkajíc nevědomky, či v dobré víře)

Další info pro nás : zvýší se riziko terorizmu, ale u nás se nestane nic zásadního, zvládneme to podchytit v počátku.

Přesto, že to nezní moc „optimisticky“ neměla jsem z toho extrémně zlý pocit, spíš klidný. Přicházelo mi, že situace se postupně stabilizuje, v určitých tématech se přizpůsobíme a zaběhneme do pevnějších kolejí. Potyčky a napětí nezmizí, ale zvykneme si. Nejhorší vlna bude zastavena.

Na další roky, desítky let, jsem se zatím neptala.

Zpracováno 19.6.15. Taisha



13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

PROROCTVÍ NA ROK 2015

Předchozí rok byl velmi těžký pro ty, kteří se plně nechopili své zodpovědnosti. Bohužel jsme viděli jak se Rusko s Ukrajinou zbavily odpovědnosti a Bohu, který vše sledoval obrácen k nám zády, ukáza

PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2016

PŘEDPOVĚĎ NAŠICH PŘEDKŮ (dle channelingu, orákulí a kabalistické numerologie ) NA ROK 2016 Připravila, Taisha Tauma Stejně jako loni, jsem i letos zvedla svůj pohled vzhůru a s pokorou a celkem i obav

CO NÁM PŘINESE ROK 2013

Stejně jako každý rok, pověděli mi duchové i tentokrát, co nám všem přinese rok nový. Vzhledem k událostem, očekávaným 21.12.2012 teď lid velmi zajímá, co bude dál , když už ten konec světa, nebo náhl

bottom of page