top of page
  • Taisha Tauma

NĚCO SI PŘEJ…

Všichni máme spousty přání, některá se plní, jiná zůstávají v sekci „sny“ a my už ani nepočítáme s tím, že by se někdy splnily. Ale co když to záleží pouze na nás a ne na „osudu“?

Často žasnu nad tím, jak je vesmír pozorný, jak zachytí mnohdy jen nepatrnou touhu, která opustí mou mysl – srdce – a v nejbližších dnech je mi vše splněno s téměř dokonalou přeností. V tomto roce se četnost takových splněných přání tak znásobila, až už je to obsedantní. Čím víc se mi přání plní, tím víc si uvědomuji, že by se stejně mohla plnit i ta nepěkná přání, která člověku občas hlavou proběhnou, zcela bez kontroly, jako by si žila svým vlastním životem. O to víc dbám na to, abych ani k úplnému blbovi necítila nic, než soucit a pochopení – i když je to někdy velmi, velmi těžké,ale to jistě znáte sami.

Mezi moje snová přání patří – a teď už mohu říci, že patřilo – mít v pracovně ohniště, ve kterém by neustále doutnaly uhlíky, ale dalo by se v něm také rozdělat oheň potřebný tak moc při šamanských rituálech. Několik let jsem ho sháněla, ptala se , ale nic. Vždy jsem to „vzdala“ a doufala, že se někde zázrakem objeví. A zase přišla možnost se někoho zeptat, pokus nedopadl dobře a tak jsem to opět „pustila“, ale zůstala s pevnou myšlenkou, že jednou se to podaří. A právě dnes 16.10. jsem se vzbudila s myšlenkou, že se mám podívat na grily. Logicky vzato mi to přišlo jako možná náhražka toho, co si přeji, ale nechtěla jsem zároveň slevit z mé představy. A tak jsem hledala na netu. Prošla jsem hromadu odkazů, fotek s malými grily……ale nic. Už, už jsem to chtěla vzdát, ale něco mi řeklo, že nápis minigril mám změnit na mini gril. Udělala jsem to a z fotografií se na mě dívalo terakotové ohniště z mých snů a představ – vyrobeno jak na uhlíky tak otevřený oheň , velikost přesně dle mé objednávky, a cena snová ( kdysi mi jeden člověk ukazoval takové ohniště, které mu vyrobil někdo na zakázku za 5000 kč, moje ohniště stojí 1100kč). Mocně jsem několikrát zaklikla a ohniště už je na cestě …………..

Proč to, ale píšu? Samozřejmě, abych se pochlubila Nene, dělám si legraci. Jen se vám snažím zrovna na tomto šťastném splnění mého přání odhalit tajemství, které hýbe našimi přáními a způsobuje jejich materializaci. Toto tajemství je velmi důležité znát. Bez toho se vám nic nesplní a vy skončíte s pocitem, že vás osud , bůh, nebo vesmír nemá rád. Nedávno za mnou přišel človíček a řekl, že když jsem vysílala v rádiu, zachránilo to život jeho kamarádovi. A pak mi vyprávěl příběh: Jeho přítel umíral a já zrovna v té době v rádiu vysvětlovala, jak to je s energií. Když ji někam vysíláte, s určitým záměrem, nesmíte ji držet. Vaše vůle je skvělé palivo, ale nesmí se stát kotvou. Chcete-li něco zhmotnit, nebo někoho uzdravit, musíte své přání vyslat v plné síle s přetékajícími emocemi – a pak to hned pustit. Úplně !!!! A musí zůstat víra, že to bude tak , jak jste zadali. Tento posluchač se celou dobu snažil příteli pomoct, ale jeho chtění bylo neustálé, a proto energie neplynula. Stál tehdy s autem na křižovatce ( dokonalý symbol okamžiku poznání) a uvědomil si svou chybu. Okamžitě vyslal energii a od této chvíle se od léčivé myšlenky držel stranou. Jakmile přišla donutil se ji zahnat a něco dělat – šel vysávat, cídit auto, pustil si telku…..cokoliv, jen aby do toho tzv.nestrkal bohu nos. Přítel se uzdravil…….

Tento příběh mě inspiroval, abych napsala článek i pro vás. Ne každý poslouchal rádio, ne každý má štěstí na informace. Tak tady jsou jak ve formě příběhů, tak hezky srovnané, aby si to hlavinka přebrala:

Bod 1) ujasnit si co chci – „Chci to !!! “

/ chyba = chtěla bych, ale…. /

Bod 2) vyvolat si emoce spojené s tou věcí, je jedno zda negativní, či pozitivní, funguje to vždycky

/ chyba = uvolněný stav v meditaci, kdy jste ničím a bez pocitů /

Bod 3) vyslat mocnou touhu, energii, přání a hned to pustit, jako byste to vzdávali , je vám to fuk

/ chyba = víra, že čím víc a dýl na to budu myslet, tím to bude silnější…../

Bod 4) jediné co udržuji – vyšlu – je víra, že to jednou bude a proto se tím nemusím dál zabývat

/ chyba = nedůvěra a potřeba mít to pod kontrolou /

Bod 5) otevřenost k vnitřnímu vedení – k vnitřnímu hlasu, který nás pak navede, abychom svou šanci nepřehlédli.

/chyba = nedůvěra ve vnitřní hlas – je nedůvěra v sebe /

A JEŠTĚ JEDEN TYP : NESLEVUJTE ZE SVÝCH PŘÁNÍ ! ŽÁDNÉ NÁHRAŽKY. CHTĚJTE VŠECHNO NEBO NIC .

Splněným přáním ZDAR, ZDAR, ZDAR…………



10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page