top of page
  • Taisha Tauma

NÁSTĚNKA SNŮ V NEBEZPEČÍ

Nebojte se moji milí čtenáři, nechci vás zde zdržovat popiskem co je nástěnka snů, nebo jak ji vytvořit, neboť to bylo již popsáno v mnoha knihách. Ráda bych zde velmi krátce upozornila na velmi důležitý bod, který se nástěnky týká, a který nebyl, pokud je mi známo, nikde zohledněn. A přesto je asi nejdůležitější. …

Nástěnku snů máme mít vždy na očích, aby naše mentální a podvědomá energie mohla konat ve vesmírné síti zázraky. To je zcela v pořádku a skutečně to funguje. Ovšem, pokud si tuto nástěnku nevystavíte na místě, kde ji mohou vidět i jiní. Pokud jste svou nástěnku pracně vyhotovili, nalepili na ni milionovou bankovku, Chevrolet, nákres domu za 11 milionů dolarů a nic…….nemusí to být zlovůlí temných sil, kterým jste to možná připisovali, ani to není součástí vesmírného humoru. Dost možná, že právě tu vaši nástěnku oslabila něčí nepřející, zesměšňující, či nevěřící myšlenka….

Možná jste už četli o tom, že byste se neměli s druhými dělit o své soukromí, zejména to vnitní, protože hrozí podvědomé útoky vašich posluchačů. Totéž platí pro nástěnku snů. Jakmile si ji vyvěsíte na místo, kde bude na očích i cizím lidem, počítejte s tím, že mnozí si v duchu řeknou : „Proboha, co to je za kravinu!“ , nebo jim hlavou proběhne: „Nenažranec, my jezdíme favoritem a on by chtěl Hammera!“ , případně vyšle vlnu „Tohle nemůže fungovat“. Myšlenky každého jsou jako víry v řece. Hodíte kámen, on vytvoří vír a vlny se rozeběhnou do všech stran. Nezůstávají u kamene, nezmizí, ale valí se dál. Myšlenky druhých fungují stejně a tak se může stát, že vaši duševní práci s nástěnkou snů zhatí cizí mysl.

Rada je jednoduchá. Vlastně jich je několik :

1) do diáře si na volné listy napište, vlepte to, co byste jinak měli na nástěnce. Bude to s vámi neustále, můžete se na to podívat mnohokrát za den a posilovat tak své přání. Mě se za poslední dva roky, co to dělám , splnilo úplně všechno – vždy do konce roku ! Dělám si tedy tyto objednávky do vesmíru vždy do nového diáře na Nový rok.

2) napište tuto objednávku ( řekněme i tu dlouhodobější) do obálky, jako dopis božství , kvantovému poli, nebo to nazvěte jak chcete, a zalepte ji. Na obálku si napište – otevřít až …………můžete tam dát datum za rok, za dva, nebo i deset let. Obálka je v mnohém lepší než nástěnka. U nástenky stále zůstávvá nebezpečí ,že svým soustředěním energii nepustíte a ono se nic nesplní. Na obálku zapomenete už za pár dní ( proto je dobré dát ji na exponovanější místo jako je třeba dno šuplíku s prádýlkem) a objednávka – energie – tak může volně plynout a udělat to, co jste objednali.

3) toužíte-li po nástěnce za každou cenu – vzpomínajíc na starou éru nástěnek a hesel – pak si kupte malé provedení a dejte si ji dovnitř skříně, na vnitřní stěnu dvířek. Vždy, když se půjdete oblékat na ni juknete.

Věřím, že přijdete na mnoho dalších vychytávek, jak svá přání uchránit vnějších vlivů. Pokud se budete chtít podělit s ostatními ráda vaše typy zveřejním – jmeně i bez jména.

Krásné dny vám přeje, Tai Použití textu pouze s uvedením zdroje.



13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page