top of page
  • Taisha Tauma

KREVNÍ SKUPINA NULKA

Aktualizováno: 19. 10. 2021

NULKA

Článek, jež jsem pro vás stvořila, je o velmi zajímavém a i kontroverzním tématu. Pojednává o naší nejzvláštnější krevní skupině, tzv. nulce. Postaven je na vědeckých článcích, kterými jsem se probírala před lety, hledaje něco o mém vlastním profilu D.N.A. Dále jsem použila informace o jistých nejasnostech ve vývoji člověka včetně nových objevů v tomto směru. Nakonec se mi tyto vědecké a méně vědecké informace spojily do uceleného obrazu díky starých channelingům, které jsem pracně vyštrachala ze dna jedné zásuvek. Nikomu nic nevnucuji. Je to jeden z milionu pohledů a věřím, že časem se jich objeví ještě opravdu hodně. Od extrémně kontroverzích a spíše ezoterických až po ty „vědci objevili“. Každopádně je to téma zajímavé a neměli bychom se mu vyhýbat. Vždyť tam někde je informace o našem původu a vzniku…..

Pro začátek něco málo z biologie-tak jak ji vnímáme svým omezeným způsobem my lidé – dnes. (využity informace z internetu)

Všichni známe skupiny A, B, AB a NULA. Také víme, že existují RH faktory plusový a mínusový. Je ale známo dalších zhruba 50 systémů krevních typů. Většina z nich jsou mnohem méně obvyklé než AB0 a Rh. RH minus je v Evropě zastoupen 16 procenty. RH plus 84 procenty. V Africe je PH negativní pouhé 0,9 a mimo Evropu a Afriku 0,1 % ! Přičemž v mém článku beru v potaz oba faktory, ovšem ten „negativní“ je pro mě z důvodu vzniku člověka zásadnější. Je tedy velmi zajímavé jak vzácný je. !

Kompatibilita mezi skupinami je velmi zajímavá. Nulu můžou dostat všechny skupiny, je pro ně doslova zázrakem a spasením, když má nemocnice nulku skupinu. Ovšem nulky mají smůlu. Pro ně je jakákoliv skupina nekompatibilní ! Jezdit mimo Evropský kontinent je čistě hazardem se životem ( o to je to dobrodružnější).

Ještě zajímavější je, že trasfuze plazmy funguje naopak. Všichni mohou dát nulce, nulka nikomu.

Tato krevní skupina „nulka“ je nejstarší, objevila se cca 30.000 až 40.000 let př.n.l. Tato čísla si prosím pamatujte, dojdeme k zajímavým shodám. Lidé té doby se živili nejprve a hlavně lovem-masem, to až později se začali orientovat v plodech a bylinách (nejspíš jak časem zjišťovali co je otráví a co ne). Každopádně ostatní krevní skupiny, milovníci spíše zrn a plodů, vznikaly opravdu až po nulce.

INFORMACE Z NICHŽ BY KDEJAKÝ VĚDEC OMDLEL 🙂 Velmi zajímavé je, že se nulky potýkají s problémy se štítnou žlázou. Ze spirituálního hlediska je štítná žláza – pátá čakra – spojena se sebevyjádřením (svého niterného já) a s duší. Časem v článku dojdeme k faktu, že právě to je geneticky lidem zablokováno a pro nulky je to zásadnější a negativnější zásah do genomu, než je tomu u ostatních. I tuto informaci si prosím zapamatujte. Ještě se k ní vrátíme.

Nulku skupinu, ve větším množství RH minus, mají spirituálně laděné osoby, tzv.staré duše. Zde se tedy věda záhadně setkává s ezoterikou. Obojí poukazuje na stáří daného genomu/duše. Nulky, jak už jsem naznačila, potřebují – lépe tráví – maso. Nesmíme si však plést preference, které nemají s trávením nic společného. Sama jsem postupem času došla k překvapivé reakci těla nulky na maso a zeleninu, či ovoce. Já osobně – subjektivně vnímáno – maso nemusím. Fakt ne. Dokonce jsem maso nesnášela a v období povinné školky jsem domů pašovala kusy hnusných tlustých kusů masa v kapsičce zástěrky. Doma jsem pak byla schopná pozvracet hnusem stůl, když mi maso nutili se slovy „dokud to nesníš, nehneš se od stolu“. Na střední škole, v hodinách vaření pro veřejnost, jsem opakovaně odmítala na maso sahat a vyhrožovala jsem odchodem ze školy. Což si kuchař nechtěl vzít na svědomí a tak jsem dělala omáčky 🙂 Maso vařit a jíst mě naučil až můj partner, kdy mě nalákal na „čínu“ s kuřecím masem. I přesto maso nepreferuji. Naopak jsem ochotná tvrdit, že na opuštěném ostrově bych vyžila s lupeny a místními plody keřů a stromů……..až do okamžiku kdy má moje tělo trávit. Sním-li kachnu, budu mít blažený pocit a strávím to naprosto bez sebemenších problémů (včetně kvalitní stolice a volných střev). Ovšem budu-li chtít ukojit svou chuť a dám si za den tři misky zeleninových salátů, které chuťově miluji, pak skoro umřu na všechny možné i nemožné trávicí problémy, rozjede se mi zánět dvanácterníku a budu trpět jako pes. S ovocnými miskami to bude podobné, bude mě pálit žáha a o kvalitě stolice raději pomlčím. Žiji tak s nespravedlivým rozporem v nitru, naštěstí vím čím je to způsobeno. Čeho jsem si také všimla je, že po těžké duchovní práci (seminář, těžký případ, hodně klientů….) mě neuvěřitelně vzchopí …..flákota masa. A i přesto, že nám různé ezo systémy tvrdí, že „duchovní“ lidé mají jíst bezmasou stravu, neumím si takovou stravu představit u nulek, které naopak na takovou práci čerpají z masa nejen sílu, ale i uzemnění a paradoxně (na rozdíl od ezo názorů) se nulce po masových orgiích otvírají schopnosti více a jsou více uzemněné. Ano, narazila jsem na několik vegetariánů, kteří se mě snažili přesvědčit o opaku, maje také skupinu nula, ovšem stačilo se podívat na jejich vyžilý zevnějšek a doslova fanatické životní postoje a bylo mi hned jasno, že maso by jim vrátilo glanc a normální myšlení. Čili – a to se na mně nezlobte za tento názor – je z mého pohledu masitá strava pro nulky opravdu důležitá a daná (z vědeckého hlediska ) i geneticky.

Pojďme dál.

Zatím jsme došli k tomu, že je nulka přinejmenším záhadnou substancí našich těl a životů a asi o ní ještě nevíme dost. Podívejme se na další spojitost. Z vědeckého hlediska je nulka nejstarší (30.000-40.000 let stará) a zde máme velmi interesantní shodu, na kterou poukázal jistý vědec (jméno si bohužel nepamatuji). Představte si naši planetu obydlenou různými opi a neandrtálci. Hezky si tu žijí a množí se a žerou je šavlozubí tygři a najednou se tady nečekaně objeví už rozvinutý cromagnonský typ člověka – MY. To bylo asi radosti na vsi 🙂 A kdyže se to stalo? Správně! Před 30.000 až 40.000 lety. Bombá. A jak se tady Comagnonský člověk objevil, tak začal zatlačovat do pozadí mnohem hloupějšího a ošklivějšího neandrtálce (vnímáte ten invazivní sklon, který jsme zdědili?) až to neandrtálec vzdal a radši vymřel. (Ani se mu nedivím). Dá se tedy s nadsázkou říci, že první vyhynulý druh, který si člověk moderního typu připsal na vrub je neandrtálec. Druhý druh byl mamut, toho masožroutský cromagnonec doslova sežral ( a opět se nemohu zbavit sarkastického úšklebku, například když pomyslím zejména na asijský jídelníček – sežerou doslova všechno co se hýbe). Mamuti byli sežráni cca 20.000 – 10.000 př.n.l. dle místa a chuti. No, pojďme dál za záhadami nulek.

Pokud se právě ošklivíte nad těmito fakty, protože vás učili ve škole, že jsme se vyvinuli z opic a pak neandrtálců, měla bych vás směřovat na novější studie a dokonce výuku v základních školách. Tento mýtus už neplatí. Tedy ten o vývojových stádiích z neandrtálců. Dokonce stačí zajet do antropologického muzea v Brně. Tam se vám doslova změní život. Ono těch větví – slepých větví -je obrovské množství, často je za větev považován nález kousku lebky, která nezapadá do jiných lebek – a už tu máme nový druh člověka i s názvem a odhadem jak vypadal. Nechci vědcům sahat do svědomí, ale v muzeích a u článků o jejich objevech se často až za břicho popadám. Kam se na ně hrabu se svými věšteckými sklony. Dalece mě svými věštbami přesahují :-))))) ‚Až mám někdy chuť spálit karty a jít na vědeckou dráhu .

Takže, jak to je? Vědci neví. Stejně tak se začínají dohadovat o správnosti předpokladu, že jsme se vyvinuli z opice – konkrétně šimpanzů. V Mexickém Cancůnu se vědci shodli – dohodli – že se od šimpanze lišíme o „pouhá“ dvě procenta. „Cccc to je vlastně nic!“ řekne si neznalec genetiky a zajásá nad pratetou šimpanzicí. Jenže ouha. Co se to děje ve vědeckém světě? Vystupují stále hlasitější hlasy genetiků, kteří připodobňují tato „pouhá“ dvě procenta tak obrovskému rozdílu, že jsme dozajista naprosto jiný druh, než šimpanzi a nemáme s nimi pranic společného. Bombá číslo 2. Proč? Protože cituji : „V některých případech existují genové řetězce, které se opakují u obou studovaných jedinců, které však mohly na stejné místo připutovat různými mechanismy nebo cestami. Jiné studie ukázaly, že 90 procent genetického materiálu člověka a krysy je podobný, ze 70 procent to platí u genetických sekvencí člověka a ovocné mušky, a dokonce je DNA člověka ze 40 procent geneticky stejná jako DNA bakterie Escherichia Coli.“ Je tedy naší praprabábou krysa, či muška zlatá?

A tak jsme si rozbili náš původ a já doplním informace od již zmiňovaného bezejmenného vědce (jsem ráda, že si pamatuji jména svých dvou dětí) o závěr jeho článku. Byl v tomto duchu : Vědci dodnes tedy neví, kde se před 30.000 lety vzal plně rozvinutý typ člověka cromanonského, který později vytlačil neandrtálce.

Douška (čili „do ouška“ ) Nedávno jsem v tv viděla dokumentární vědecký dokument (antropologicko-genetický) o tom, jak vědci zrovna čerstvě zjistili ( z rozboru DNA), že se cromagnonský typ člověka s nimi ehm, jak to říci kulantně – se s nimi sexuálně nestýkal, jinak řečeno se vzájemně nekřížili. Druhý den jsem si přepnula na jiný kanál kde byl také stejný dokumentární vědecký film o našem původu a objevech genetiky a tam dávali genetici důkazy o tom, že si to neandrtálci tu a tam s naší praprapra10xbábou rozdali a měli spolu caparty – z nichž tedy pocházíme i my. Řehtala jsem se na celý obývák. Oni prostě „vědci objektivně zjistili“ že vlastně genetice evidentně nerozumí a opět po večerech tahají tarotové karty. Bych si typla.

Co jsme se tedy dozvěděli? Že nepocházíme ani z opic, ani z neandrtálců (i když si občas o někom jistě myslíte, že je neandrtálec ) a že jsme se zde objevili zničehožnic, ale něco se ve školách musí učit. Tak jakýpak copak…. 🙂

A nyní bomba číslo 3. Vyrukuji na vás s 3000 let starými védskými texty, a s dalšími texty postupně nacházenými po celé planetě, plus s povědomím o našem příchodu na zemi – viz všechny staré civilizace a národy, domorodé kmeny atd. Ať projdete planetu křížem krážem, vždy se od „domorodců“ dozvíte o tom, jak máme předky daleko a daleko, neboť přišli kdysi dávno z hvězd , začali se zde s „námi“ množit a učit své potomstvo matematiku, astrologii, lékařství, no zkrátka všechny vědy, ale i „pavědy“ tj.léčitelství. Tyto staré národy mají dokonce shodné místo v kosmu, odkud údajní předci a naši tvůrci přišli. Většinou je to oblast Sýria. Nejčastěji citovaní jsou dogoni, ale i Mayové. Vřele doporučuji knihy od Ivo Wiesnera – hlavně ty první – PŘEDPEKLÍ RÁJE a druhá SVĚTLO Z DÁVNÝCH VĚKŮ. Pro vědecky myslící čtenáře pak obraz dokoná VIMAANIKA SHAASTRA ANEB JAK LÉTALI BOHOVÉ. V těchto knihách (vlastně překladech starých svitků) najdete i takové podrobnosti, jako kolik párů, jakých bytostí zde přistálo, za jakým účelem, ale i složení jejich paliva. Po těchto knihách už nikdy nebudete na svět nahlížet stejně a dovoluji si předpovědět, že vám najednou začnou věci dávat smysl. Zatraceně dobrý smysl.

Pokud však nechceme věřit překladům a „plkům“ našich poblázněných předků (byť všude nacházíme stopy jejich větši inteligence a šikovnosti, než máme my dnes) tak se můžeme na věc podívat cynicko-sarkasticko-analytickým způsobem. Já tomu říkám čistá logika. Mě osobně nepřesvědčí toliko nějaké texty, jako to co vidím. A když se rozhlížím po planetě, vidím něco nepřehlédnutelného. My, jako jediný žijící druh na této planetě, nezapadáme do jejího rámce, do jejího systému. My jediní, tento systém napadáme takovým způsobem, že jej likvidujeme a co je nejlepší, likvidujeme tím i sebe! To u jiných živočichů (včetně virů, plísní a bakterií) této planety prostě nenajdete. Všechny ostatní živé formy jsou plně kompatibilní se svým prostředím. Člověk nikoliv. Ony se dokáží (evolučně) uzpůsobit prostředí, aniž by ho zničili – člověk nikoliv. A ačkoliv se někteří z vás ohradí, že invazivní druhy ničí své bioprostředí, nemohu s vámi souhlasit.  To, že se nám nelíbí, jak invazivní (člověkem dovezený) druh mega žáby vybíjí menší živočichy v Austrálii, neznamená, že tím zničí své prostředí. Příroda si velmi rychle (evolučního času) udělá pořádek a zavládne nový – plně fungující -systém. I přesto, že katastrofu způsobilo – na planetě zemi – invazivní zvíře, nazývající se člověk.

 například ropucha obrovská se zdála být obrovským problémem- protože je jedovatá a žádné zvíře ji nechtělo jíst. Ovšem jak říká wikipédie – dnes několik let po šílené panice – Někteří predátoři z oblastí nepůvodního výskytu ropuchy obrovské se ji také naučili úspěšně požírat. Mezi ně patří luňák hvízdavý (Haliastur sphenurus), myš bobří (Hydromys chrysogaster), krysa obecná (další náš možný předek) a varan skvrnitý a další.

Nyní se podívejme na náš původ duchovně-genetický. Stále se pohybujeme v oblasti prvních lidí – těch, kteří měli nulku krevní skupinu. Na to nezapomínejme. Jednou za čas se stane, že se v našem DNA něco probudí. Jistě jste slyšeli o tom, jak se prokazatelně bílým rodičům (rasizmus teď nechme prosím stranou) narodí černoušek. Žena je pak obviněna z cizoložství, což je později (aspoň v některých případech) lékaři zavrhnuto. Proč? Genetické testy totiž prokáží, že se probral tzv.spící gen. Jednoduše řečeno, praprapra-a ještě hodně pra předkyni znásilnil černoch (a možná v tom byla i láska) a později se opět párovali předci jen s bílými. Tak se tmavost pleti a odlišné rysy opět proměnily na „bílé“ a dnes už by nikoho ani nenapadlo, že se něco takového v dávné minulosti stalo. Až do porodu 🙂 Je to neobvyklé, ale skutečně se to stává. Stejně se tak stává, že se narodí bytost, na jejímž vzhledu byste neshledali nic zvláštního, ovšem v ní…..v ní je něco navíc. Něco, čeho se dnešní „moderní“ člověk bojí a nebo to popírá. Jsou to různé mimosmyslové schopnosti. (spirituální, duchovní, ezoterické jak je libo). A jsem konečně u další „bomby“. Toto jsou prosím „údajně“ dle vyprávění starých národů, schopnosti získané genetickým inženýrsvím, které na zde žíjícím druhu „lidoopa“(neandrtálce) aplikovaly invazivní mimozemské druhy. (viz.výše zmíněné knihy od Wiesnera (Dӓniken by vás tímto tématem také úžasně provedl). Přiletěli, začali tu s jinými svými „poddruhy“ dolovat cosi co potřebovali, později však došlo k velkým protestům (dnes bychom řekli – ke stávce) no a tak se rozhodli vyrobit si otroka- dělníka. Odchytili zde pár jedinců, kteří vypadali obstojně na tuto fyzicky náročnou práci. Bohužel, to co zde pobíhalo, nemělo dostatečnou inteligenci na práci s nářadím. ( 100% neandrtálec) Použil se tedy genom tvůrců k vylepšení místního druhu. První pokus byl propadák, ten byl vybit. Druhý pokus už se osvědčil a tím jsme my všichni, milí přátelé. Ano. Jsme přímými potomky těchto dělníků, s vylepšeným DNA. Znovu uvedu, že tyto informace jsou známy po celém světě a vyjmu-li civilizovaného člověka, pak všichni ví, že toto je náš původ, naše historie. Nemilá, nevábná, s ohledem na budoucnost i děsivá – asi proto utajovaná – ale skutečná. A jsme u nulky. Nula skupina je naše dědictví od mimozemských prabábiček a pradědečků. (to je spíše logický závěr, než „důkaz“) Každopádně, šamané, léčitelé, kteří se prostě s „dary“ narodili, jsou těmi, kterým se probudil spící gen……….Oni ti naši předci totiž využívali mnohem víc, než jen technické možnosti. Proto působili na zdejší populaci a své potomstvo jako BOHOVÉ. (a aby toho – pro mě – nebylo málo, postavení mnoha konstelací toto potvrdilo a prohloubilo i moje informace o celé invazi a našem vývoji. Ale to až někdy jinde a jindy)

Před mnoha lety- tehdy kdy ještě lidé běžně využívali emaily, nic jiného nemaje – mi přišel článek o pokusu, naši DNA přeložit do html zdrojové řeči-kódu. IT prosím neomdlévejte, pokud nepoužívám přesné výrazivo. Já po svých předcích zdědila místo technické zdatnosti právě ten ezo-gen :-)) Když se pak na překlad podívali IT odborníci, skoro zaplakali. Označili náš genom-tedy zdrojový kód html – za práci patlala, šíleného začátečníka, který tam nasekal naprosto zjevné chyby. Označili tyto chyby a odborníci na genom se opět podívali, kde tyto chyby jsou. Nepamatuji si všechno, ale jedno mi zůstalo v paměti. Zásadní chyby způsobují u člověka RAKOVINY. Po tomto zjištění se pak vědci shodli, že to spíše vypadá, jako by tvůrce člověka nasekal tyto chyby schválně. Ani evoluce, ani Bůh nemohou být tak hloupí. Tyto chyby byly evidentně úmyslem – pokud tedy nešlo o úplného blbce, který se na vývoji člověka teprve trénoval….. A v hlavě mi zní : „I řekl Bůh. Učiňme člověka, aby byl naším obrazem podle naší podoby “ „Když se lidé počali na zemi množit a rodily se jim dcery, viděli to synové boží, jak půvabné jsou dcery lidské, a brali si je za ženy , všechny jichž se jim zachtělo (vsuvka-spali s nimi a to násilím). Bůh řekl. Můj duch se nebude člověkem věčně zaneprazdňovat…..za oněch dnů, kdy synové boží vcházeli k dcerám lidským a ty jim rodily, vznikaly na zemi zrůdy, ba i potom………….“ A bible pokračuje zničením těchto nepodařených lidí. Vybírá z nich několik „hodných“ (když se podívám na lidstvo tak se mu ten výběr nějak vymkl) a z těch jsme tedy dnes my. Všichni.

ACH TA ŠTÍTNÁ ŽLÁZA Na co nesmíme zapomenout je výše zmíněná štítná žláza. Zamyslete se, zda dostatečně vyjadřujete svou odlišnost, svou duchovní odlišnost. Protože pokud ne, pokud se bojíte, stydíte, nebo máte jiný „důvod“ pro potlačování své duchovní stránky, pak se nejspíš štítná žláza ozve. Neprováděla jsem žádné výzkumy, ale opět mohu pouze pohledět na sebe a svůj život. V rodině tento problém je – v ženské linii, odkud jde můj mateřský (mimozemský) genom. Jsem tedy kandidátka. Už několik zdravotníků mi napříč časem řeklo : že vy máte problém se štítnou žlázou, máte takový silný krk…..Jenže testy vždy ukázaly, že ji mám úplně v pořádku. Takže když si vezmu jak naplno a bez ostychu žiji svým probuzeným genem „šamanství“ a to i v běžném životě, tedy nejen na oko “ v práci“ , pak se není čemu divit. Ale možná se mýlím. Možná je to všechno úplně jinak 🙂

A TEĎ „DUCHAŘINA“ Podívám-li se na channeling dělaný skrze sabejské orákulum (nemohu ovlivnit téma, hlavní symboliku, svým egem) pak vychází o krvi nulce toto:

Je to krev potencionální hojnosti! Tito lidé dokáží ocenit život, vychutnávat si jeho rozmanitost a místo kontroly se mohou nechat i vést (intuice, spojení s bohem) Ničí je nuda, frustrace, chaos. Ty přichází, když nulka nevyužije svůj vnitřní potenciál. ( no a tomu už zase rozumím já z pohledu spirituálního. Člověk s duchovními dary, který je odmítne, mávne nad nimi rukou, nebo je úmyslně popírá a potlačuje, se dostává do těžkých stavů – deprese, psychozy, schizofrenie, sebevraždy ad. Krachuje mu život, vztahy, zdraví a to i po fyzické stránce. My šamané říkáme, že ho předkové tlačí na cestu, které se zaslíbil před narozením – na duchovní cestu) Nulky mají velkou představivost – to je duchovní vodítko, co všechno by mohli ! Nápady a jejich vzájemné propojení přináší peníze! Není ovšem dobré plánů rozjet hodně naráz – nulky to pak nezvládají. Musí postupně navazovat, propojovat v ucelený blok. Úspěch přináší spíše pravidelnost a skromnost, ne pýcha a okázalost. Také tu může být sklon na extrémní emoce. To je špatné. Zejména, jde-li o jejich protichůdnost – drama x romantika, mánie a extáze x deprese a lenost.

Na dotaz proč vznikla skupina nula řekli : protože bylo potřeba médium k přenosu. Ke spojení mezi „dvěma“ bytostmi. Bylo to spojení velmi rizikové a provázely ho extrémní obavy. Tato krev je doslova mostem jenž spojuje duši s osobností. Skrze ni dochází k řízení našeho nevědomí. Je mostem k duchovnu, přechodem k jinému stavu.

Otázka: čím byla tato nulka vyjímečná?

Odpověď: skrytým potenciálem života – světla a tepla. Tento potenciál se uvolní u člověka „když je potřeba“.

Takže, upřímně doufám, že jsem vám nezpůsobila touto delší úvahou bolest hlavy, či rozkol v životě. Každopádně, ať už byl náš vývoj jakýkoliv, ať už se vzala záhadná a drahocenná krev nulka kdekoliv, složenky budete muset i nadále platit a chodit do práce taky. Berte tedy vše, a hlavně život, s nadsázkou a někdy večer se nezapomeňte podívat na tu nádhernou temnou hvězdnou oblohu. Tam někde jsou naši předci….hrozní patlalové :-)))) Děkuji, že text šíříte s odkazem na autora. Pokud tak neučiníte, přiletí nejspíš moji předci a odnesou vás, radši ani nechtějte vědět kam :-))))


544 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page