top of page
  • Taisha Tauma

MATKA MEERA MLČÍ

Po mém setkání s Matkou Meerou jsem samozřejmě četla všechny její knihy. Zarazila mě tehdy „drzost“ některých lidí, kteří tvrdili, že jsou také vtělením Bohyně, nebo že komunikují channelingem s Matkou Meerou – a ta to samozřejmě popřela. Dokonce jsem o takových případech slyšela z první ruky. Žena, která tvrdila, že s Matkou rozpráví, napsala co slyšela v channelingu na papírek, který pak putoval k Matce M. Ta se vyjádřila v tom smyslu, že tohle nikdy neřekla. Hodně jsem nad tím tehdy přemýšlela a ptala se Duchů, co si mám myslet. Sama jsem v té době léčila očima, nechávala jsem vstoupit Duchy, předky apod a zprostředkovávala tak léčbu s neuvěřitelným výsledkem. Jistou představu jsem tedy měla, ale………….paradoxem je, že to co vidíme u druhého a obdivujeme, nejsme schopni zaznamenat sami u sebe, protože to děláme automaticky a u sebe to nikdy nepovažujeme za tak zajímavé, jako u druhých. Prostě, sousedův trávník je vždy zelenější, všimli jste si? Velmi brzy mi začaly chodit odpovědi a postupem času vše dalo nádherný smysl. A nejen to, duchové se mnou provedli to, co s Matkou a ukázali mi přirozenost tohoto dění. Prosím zůstaňte svou myslí otevření a pozitivní, neboť co se právě dozvíte, může velmi změnit váš život. Stále však zůstávejte kritičtí a zamýšlejte se nad vším analyticky, protože tak se nestanete obětí iluze a vlastní pýchy… Matka je vtělením Velké Matky. Matka Meera se už v dětství otevřela Spiritu a dovolila božství, přesněji řečeno Velké Matce, aby do ní vstupovala a projevila se zde na Zemi jejím prostřednictvím. Ve skutečnosti takto pracuje s mnoha Duchy ( v Indii všem říkají bohové) Velká Matka po tisíciletí dostávala různá jména Isis, Eset, Durga, Kálí, Afrodita, Sofie, panna Marie………….stále je to však jedna energie, jedna entita, která nese ženský pól božské energie. Vstupovat může do kohokoliv, převážně však do žen, neboť jim je svou energií nejbližší. (do Ježíše stejným způsobem vstoupil bůh – muž, bůh Re, Odin apod.) Všechny ženy by si měly uvědomit, že KAŽDÁ MÁME V SOBĚ VNITŘNÍ BOHYNI, tedy jsme adeptkami na vstup Velké Bohyně – Matky. To jí ovšem musíme dovolit – po vzoru šamanů vstoupit – posednout nás – a hlavně PROJEVIT SE. Naše tělo je chrám pro Bohyni a tak bychom s ním měly i nakládat a vzývat Bohyni v sobě. Ve skutečnosti bychom měly samy sebe vzývat a ctít jako bohyni, to mě naučila bohyně Kundalini, se kterou v poslední době hodně komunikuji, protože začala před pár lety velkou přeměnu mého těla, mysli i ducha. Vysvětlila mi, že jsem opravdu vtělením Durgy, stejně jako jiné ženy dovolily jiným aspektům Bohyně, aby vstoupily. Učila mě, že každá žena je bohyní a měla by k sobě chovat stejnou úctu jako např.k panně Marii, před kterou pokleká. Doslova mi přikázala : „denně si představuj sama sebe a vzývej se stejně, jako vzýváš Matku Meeru, nebo Durgu. Mnoho věcí se tak změní a bude vše dobré. Dodržuj to alespoň týden a uvidíš…..“

Důležité je uvědomit si, že vzýváním sama sebe coby bohyně nechceme živit svoje ego. Ego nemá s božstvím nic společného. Bohyně se v ženě projevuje mnoha způsoby. Dva jsou však nejběžnější. Duchovní Matka nebo Pozemská Matka. Obě se projevují bezpodmínečnou láskou, něhou, silou léčit, moudrostí, ale také divokostí, nespoutaností, prchlivostí, nespoutaností a dalšími kvalitami. To je to, co máme v sobě ctít. Stále si však musíme zůstat vědomé své lidské stránky a toho, že vše co dokážeme je dílem a darem Velké Matky. Nikoliv nás a našeho ega. Proto u mě nenajdete, že bych si říkala Matka Taisha ( ale znělo by to zajímavě, že ? ) nebo jinak nadneseně. Prostě nemám potřebu v sobě živit, a tím pádem i v druhých, že jsem něco víc. Ano, jsem vtělením Durgy, Velké Matky, ale to není nic,co by ze mně dělalo něco jiného, než zase člověka – ženu. Je to spíš velká zodpovědnost a svým způsobem i zátěž. Je to moje povinnost umožnit Matce, aby léčila ty, kteří ke mně přijdou, aby z nich sejmula karmu.Mám velkou zodpovědnost udržovat tělo co nejčistší, mysl co nejpozitivnější, proto na sobě pracuji stále víc. Bojuji s faktem, že jsem i já matka a stavy vyvolané přítomností Velké Matky a bohyně Kundalini deroucí se mým páteřním kanálem, nejdou pohodlně sloučit s vynášením odpadků, běháním po úřadech, výchovou dětí, každodenním životem. Je to denní boj se stavy, které musím před okolím skrývat a ustávat, zabraňovat bezvědomí a transům, které Její přítomnost vyvolává. Taková je pravda o božství už po tisíciletí a neexistuje návod „jak to zvládnout za pár minut“. Každý „avatar“ si musel přijít sám na způsob jak to přežít a sám si to musel projít. To by měli mít na mysli ti, kteří touží po vstoupení Velké Matky do svého těla , svého systému. Matka Meera o svém poslání věděla už jako malá a její strýc jí to naštěstí i vysvětlil, a proto Matka M. nemá děti. O to jednodužší všechno má. Na druhou stranu se zase nemůže učit to, co avatarka, která se musí prodrat duchovním životem i s dětmi. Všechno má své plus i mínus, a vše má svůj důvod – tak mi to alespoň Duchové vysvětlili……….

Faktem je, že my ženy bychom bez Velké Bohyně – Duchovní Matky nebyly nic. Jen stíny pohybující se touto planetou bezcílně a bez rozmyslu. Její přítomnost však můžeme absolvovat prostřednictvím své Vnitřní Bohyně, která má jemnější projevy, bližší projevu Pozemské Matky.

Matka Meera tedy není sama bohyní, především je vtělením, tedy šamankou, která se nechává Bohyní posednout v dobrém slova smyslu, samozřejmě. Když tedy kdokoliv channeluje s Matkou, nedostává odpovědi od Meery, ale od Velké Bohyně. Proto Meera odmítá odpovědnost za to, co druzí údajně zaslechli při duchovních rozhovorech. Po pravdě Matka M.říká : „tohle jsem neřekla.“ Líbí se mi přístup Matky Meery, líbí se mi její božské vědomí a uvědomění svého božství. Líbí se mi srdce, které má na dlani a rozdává sama sebe. Ženy této planety by se měly učit její moudrosti a bezpodmínečné lásky. My všechny bychom měly přijmout svou Bohyni v sobě jako svatou povinnost a dar, a využít ho k nápravě věcí, zde na Zemi. Pokud jste žena a hledáte v sobě ženu – bohyni – velkou matku, já i bohyně Durga vám rády a s láskou pomůžeme. Vítejte u nás……….


13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page