top of page
  • Taisha Tauma

KTERAK ANDĚLY VIDĚTI

Toužíte-li vidět anděly a jiné bytosti nezoufejte. Není to tak složité, jak se říká. Je to přirozené, leč málo používané a v tom tkví problém. Náš mozek je velmi zvláštní stroj. Vidí jen to, co známe. Že tomu nerozumíte? Byly prováděny velmi zajímavé pokusy a přišlo se na to, že jestliže na pódiu tančí tanečníci a vám je zadán úkol všímat si choreografie určitých dvou postav, pak váš mozek (oči) naprosto nezaznamená, že v pozadí této taneční kreace přešel klidným krokem yetti, který na vás ještě zamával. Jak je to možné? Prostě by vás ani ve snu nenapadlo vidět yettiho na takovém představení a tak ho nevídíte. Navíc máme dost zkreslenou představu toho, jak yetti vypadá – a zda vůbec existuje….Takhle je to jednoduché a zároveň děsivé. Stejně tak, když budete pozorovat ruce kouzelníka, nevšimnete si obrovské gorily,která prošla těsně za jeho zády. Byli jste soustředění na „podvod“ odehrávající se mezi jeho rukama a navíc, kdo by čekal gorilu uprostřed města ? Stejné to měli indiáni, když připlouval Kolumbus k jejich zemi. Viděli divně tvarované vlny na moři, ale protože NIKDY NEVIDĚLI LODĚ a to ani na obrázku, neviděli je ani na moři. Viděli jen jejich fyzický projev na tvaru vln !!! Šaman se snažil každý den proniknout do jiného světa, aby zjistil, co se to děje. Ve změněném stavu vědomí pak lodě uviděl a popsal jejich podobu indiánům – ti v tom samém okamžiku lodě také zahlédli. Kdysi jsem také četla článek o vědeckém šokujícím objevu. Lidé z jednoho ostrova se nestýkali s okolím. Spokojeně si lovili své ryby a žili v příbuzenském křížení. Když byli objeveni, zjistilo se, že jsou barvoslepí. Připisovalo se to mnohým incestům, protože všichni na ostrově byli vlastně příbuzní…. Otevření ostrova světu způsobilo, že se mladí vydávali na pevninu, aby objevili nový svět…..a tam začali vnímat a rozlišovat barvy ! Vědci si sedli na zadek. Mozek ostrovanů prostě nepotřeboval při lovu pod vodou rozlišovat barvy a tak rozlišoval jen odstíny od bílé po černou. Ve městě, v civilizaci, však narážel na existenci a nutnost znát barvy a tak s nimi začal pracovat. Andělé jsou tu s námi stále. Sedíte na wc a čtete si noviny – andělé vás pozorují – jak dekadentní Souložíte – a andělé vás při tom také vidí. Masturbujete……………….. no dál pokračovat asi nemusím,už si to divoce a živě představíte. Prostě, všude jsou diváci a že jich je !!!! A vy je nevidíte. Nevidíte je, protože vám „šaman“ neřekl, že tady jsou a jak vypadají – případně kde stojí, v jaké pozici. Kdyby vám to někdo řekl a „vedl vás“, pak váš mozek dokáže také vidět – všimne si….a andělská přítomnost by se pro vás stala něčím přirozeným.

Mě kdysi velmi pomohla kniha RUCE SVĚTLA, kde autorka uvádí ilustrace toho co vidí. Neuvádí „falešné“ zobrazení bytostí v dlouhých nočních košilích, nebo hambatých dětí s křidélky, ale skutečnou podobu energie andělů. Pro mozek je pak velmi snadné vidět je, když je mu to ukázáno na obrázku. Další možností je pak změněný stav vědomí, v němž se vypíná „blbej mozek“ a zapíná se rozšířené vědomí Pozorovatele (Božství). V tomto stavu nic není nemožné a tak vidíte to co skutečně je. Pak není problém, aby se k vám v obýváku přiblížil skřítek, který vás zákeřně kousne do prstu, když si ho chcete pohladit. (moje velice živá zkušenost, kterou použiju až si budu chtít vyběhat plný invalidní na hlavu ). Stejně tak se vám odkryje svět víl a přírodních duchů ( kteří ve skutečnosti nenosí sukénky, ale vypadají jako vatové tampónky všech tvarů a barev, poletující kolem květů apod.).

Dovolíte-li tedy svůj mozek nechat usnout a otevřete se rozšířenému vnímání, pak pro vás nebude problém nic. Problémem tedy zůstává i nadále náš mozek. K zamyšlení pak je, zda si uvědomujeme, že svůj život – alespoň jeho převážnou část – řídíme podle tohoto nedokonalého orgánu. Orgánu, který je v podstatě slepý jako patrona. A my ho necháváme řídit náš život, naše štěstí a budoucnost………brrrrrrrrrr.

Až dnes půjdete spát, vzpomeňte na anděly a požádejte je, aby vám dovolili a umožnili naučit mozek, vidět jejich svět, snad vám požehnají…… Použití článku pouze s dovolením a uvedením zdroje, v opačném případě jde o trestný čin.


29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page