top of page
  • Taisha Tauma

KRYSTALICKÁ AURA A FENOMÉN KŘIŠŤÁLOVÝCH DĚTÍ

V poslední době se začíná mluvit o krystalických dětech jako nástupcích dětí indigových. Jaká hloupost. Dokonce světoznámá autorka andělských knih a karet, Doreen Virtue, uvedla v knize o krystalických dětech, že se rodí teprve pár let. Přiznejme si, možná ze začátku psala pěkné knihy a dělala zajímavé karty, ale teď už neví na čem vydělat, a tak si cucá kde co z prstu, jen aby to bylo in. Kristalky se rodily už před sto i tisíci lety, jen jich nebylo tolik. To samé platí pro indigáčky. Přesto jsem odhodlaná trvat na tom, že krystalky byly vždy zastoupeny v barevném spektru v nezanedbatelném množství – a protože nebyly pochopeny, končily na pilulkách, v blázincích, nebo se stigmatem hysterek. Ale abychom začali hezky od začátku.

Aura má různá spektra barvy, jako duha. Máme lidi s červenou aurou, těm bychom asi říkali rudé děti – kdyby to byl hit dnešní předuchovnělé doby. Pak máme lidi s oranžovou aurou, těm bychom říkali….sprááávně, oranžové děti, nebo možná pomerančové. Pak existují lidé se žlutou aurou, s aurou zelenou, světle modrou, indigovou, fialovou, krystalickou a s aurou v několika zlatých odstínech. Mimo jiné jsem za své praxe narážela, už před pár lety, na lidi s aurou, která obsahovala všechny barvy spektra naráz, o těch se kupodivu nikde nepíše. Pááááni právě jsem přišla na to jak se proslavit, nazvu je duhové děti, reinbow děti, to je žůžo moderní a duchovní. To bude trhák

Jak se správně domníváte, děti krystalické mají auru bezbarvou. Jako horský křišťál – ale to jen tehdy, když jsou úplně o samotě, očištěné, bez vlivu televize, rádia apod. Fenomén krystalických lidiček totiž spočívá v tom, že se jejich aura zabarvuje dle okolí, tedy přesněji řečeno, dle aury lidí z okolí. Sedne – li si krystal vedle deprimovaného člověka, jeho aura okamžitě začne měnit barvu a zabarví se deprimovaně. Pak se také tak začně krystal chovat, a pokud ho nikdo nepoučil o charakteru jeho aury, pojme podezření, že to jsou jeho pocity. Sedne-li si vedle někdo hysterický, krystal propadá náhle hysterii. Objeví-li se poblíž neurotik, krystal se sype pod ataky neurozy. atd.

Nejhorší pro krystalickou bytost je otevřený prostor narvaný davy lidí -hypermaket, výstavy, kino, divadlo, Václavské náměstí …………..prostě lidi, davy lidí. Aura krystalického člověka se v takovém prostředí přehltí tolika barvami, informacemi, cizími energiemi a emocemi, že se krystal sype. Vznikají tak deprese, agorafobie, ataky paniky, úzkosti, dokonce mdloby (můj případ než jsem se dozvěděla o své auře víc, a než jsem se s tím naučila pracovat).

Co se jednomu může zdát jako prokletí, to druhý chytře a moudře využije ve svém životě. Krystalické bytosti jsou totiž vynikající léčitelé a diagnostici – což je nasnandě. Okamžitě totiž cítí emoce a bolesti klienta, dokonce snadno zachytí jeho myšlenky. Diagnostika hlubších úrovní aury klienta je pak už jen jakýmsi závdavkem.

A co dál? Krystalky nesnáší řev, hlasitý hovor přeplněných místností, konflikty, ostré zvuky – to vše mu prořízne auru jako mačeta a on trpí skutečnou fyzickou i psychickou bolestí, pod jejímž vlivem je pak schopen i zabít……..pro trochu klidu a ticha. Pokud na takové dítě řvete, nejen, že vás bude nenávidět do konce života, protože jste mu působili hlubokou bolest, ale také vás nebude respektovat – jak byste si jistě přáli. Krystalky vyžadují spravedlnost na všech úrovních, protože vědí jak nespravedlnost bolí v auře. Stoupnou si tak mezi dva zápasící alkoholiky a budou se snažit zabránit konflitu – bez ohledu na vlastní nebezpečí.

Krystalickou bytost poznáte podle vyblitého vzhledu. Vím, zní to trochu hanlivě, ale je to tak. Dovoluji si tak krystalky zařadit jen proto, že mezi ně patřím. Krystalky mají světlou pleť, většinou tmavší vlasy, a budí dojem nenamalované vesnické husičky. Dokud se nenamalují (hlavně ženy samozřejmě ) nemají jakoby obličej, jsou tuctové. Kontury jim dodá až kupa šminek. Na druhou stranu, jejich maxi výhodou je, že jejich obličej snese všechny barvy, jejich vlasy totéž – kromě černých vlasů, ty z nich dělají zombee. Když vidím tzv.gotičky, nebo emo, ihned poznám, které jsou krystalky- světe div se, je jich většina. Krystalická aura je totiž pro mládež – bez vhodných informací – velmi zátěžovou a tak často končí v náručí gotiků a emo skupin. Neumějí si chuďátka poradit s tím náporem v auře – o které ani nevědí – a tak se často uchylují k bulímii, anorexii a sebepoškozování. To vše se mi daří vyléčit na sezeních technikou RSP, vrácením duše šamanským způsobem a vysvětlením podstaty krystalické aury.

Na světě není nic co by se nedalo řešit, jen přijít na ty správné nástroje……..

Krystalky jsou velmi senzitivní, jak už vyplývá z toho co jsem uvedla výše. Jsou perfektími médii, léčitelkami, vizionářkami, diagnostičkami. Pravdou je, že jsem tuto auru zaznamenala v drtivé míře u žen. Ono se taky o sebepoškozování mluví v 99% o ženách. Krystalky potřebují svůj klid. Jistě milují společnost, ale pak potřebují svůj čas a prostor, kde se v klidu očistí a vrací se ke své vlastní podstatě. Jejich aura v bezpečí domova eliminuje vnější vlivy a nabyde křišťálového vzhledu. V tu chvíli září jako andělé.

Pro lidi s krystalickou aurou je těžké nereagovat emocionálně. Sice se o to snaží – některé – ale vzhledem ke kvalitě jejich aury je to téměř nemožné. Emoční klid zažívají jen o samotě a v blízkosti jiných krystalek. Jinak, chtě nechtě, se stávají svým prostředím a to je, přiznejme si, často směsicí emocionálního humusu. Směřování: Krystalky jsou často vrození andělé, nebo vesmírné bytosti. V jisté míře jde i o bývalé šamanky, bylinkářky. Mají totiž blízko k vysokým vibracím. To je vhání do náruče zvířat a přírody, kde jim nehrozí žádné nebezpečí. Proto krystalky důvěřují více přírodě než lidem. Většinou milují jednotlivce, kteří jim v auře nezpůsobují chaos, ale nesnáší lidstvo – pro zvěrstva, která taky lidé páchají.

Oblečení: krystalkám dělají dobře všechny barvy – ovšem s ohledem na jejich charakteristický vliv. V žádném případě by se neměly krystalky oblékat do černé – což ovšem hlavně v pubertě činí. To je sebevražedné konání. Vliv černé zvládne jen opravdu kovaná krystalka, která ví, jak eliminovat vlivy z venčí. Nejvhodnějšími barvami jsou všechny zářivé – žlutá, oranžová, zelená, růžová, modrá, zlatá a stříbrná, tou nejlepší z nejlepších je však bílá. Poraďte to však buclaté krystalce a ta vám bílou omlátí o hlavu. ( z pohledu terapeuta bílou doporučuji i při léčbě depresí, ale co naplat, pořádně rozšiřuje a umí pěkně zvýraznit veškeré nerovnosti těla).

Jídlo: Obecně se tvrdí, že krystalka by měla jíst bezmasou stravu. Totéž se tvrdí o lidech s krví nulkou. Ani jedno se mi nepotvrdilo. Člověk musí dělat vše jak to cítí, ne jak se píše v moudrých knihách. Tyto knihy totiž píší zase jen obyčejní lidé. Tělo nám řekne, co je dobré a co ne.

Duchovno: Krystalky jsou často zmatené a pokud se nenajdou, končí v náručí různých sekt a nebezpečných guru. Pokud si najdou svoje místo ve světě, směřují spíše k univerzální víře, ve Zdroj Světla a lásky, než k autoritativním božstvům.

Peníze: Krystalky se většinou časem dobírají k názoru, že utéct do lesů by bylo to nejlepší, co by mohly udělat. Ne vždy na to mají prostředky. Končí tak mezi mlýnskými kameny, kdy by nejraději utekly do divočiny z bahna společnosti, ale zároveň si uvědomují, že bez peněz to nepůjde. A tak trpí a doufají, sní………

Láska: Křišťálová aura je pro lásku jak stvořená. Jenže často naráží na realitu života, kdy partneři nejsou vždy tak snoví, jako krystalka. Krystalky totiž touží, sní o dokonalé lásce, takové, která jim bude auru opečovávat a naplňovat. Buďme k sobě upřímní, takových vztahů je pomálu. A tak často krytalky končí se zlomeným srdcem, se zhroucenými snovými zámky. Přesto, pokud je jejich duchovní práce přivedla k pochopení života, může krystalka prospívat i ve vztahu méně dokonalém

Co nakonec : Všímejte si svých dětí. Pokud se vám jeví jako přecitlivělé, reagující na to co se děje v okolí ( i ve skrytu, za dveřmi ), pokud citlivě reagují na hluk a zvýšení hlasu (byť v dobrém), může jít o krystalické dítě. Prosím vás z hlouby duše, nenechte si do výchovy mluvit různými rádobypsychology, kteří vás budou nabádat, abyste dítě dopovali ritalinem, nebo dalšími pilulemi. Takovým jednáním dítě zničíte a coby společnost se tak nebezpečně přibližujeme době, kdy se lidé s jinou barvou očí a vlasů posílali do plynu……..a není to tak dávno ! Použití textů na těchto www je povoleno pouze při uvedení původního zdroje ! Jinak se dopouštíte krádeže duchovního díla, což je žalovatelné a neduchovní.



2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page