top of page
  • Taisha Tauma

JSEM BŮH NEBO ĎÁBEL ?

Článek bude o mě i o né-já. Bude o tom, čím léčitelé procházejí při své velmi složité práci s lidmi a že to mnohdy nejsou zrovna vyrovnaní lidé asi nemusím říkat. Proto končí u léčitele. Jenže někteří z těchto klientů mají v sobě ukryto velmi temné zlo. Šaman to pozná, podívá se do očí a ví. To však není důvod takového člověka odmítnout. Šaman se snaží tomuto člověku vysvětlit základní věci – jako je osobní odpovědnost, nutnost zpracovat si své vnitřní stíny, zbavit se sebelítosti, přestat obviňovat druhé (a svět) a nestavět si svého terapeuta na piedestal.

Pokud jste terapeut, může vám článek cosi ozřejmit. Jste-li člověk, který hledá učitele-šamana-léčitele, nebo už měl zkušenost , můžete zde načerpat odpovědi – co bylo špatně u vás, nebo co bylo špatně u učitele-léčitele.

Ačkoliv jsem velmi otevřená, lidé znají moje slabiny, neskrývám je a normálně o nich mluvím,jak s klienty, žáky, tak i mnohdy v rádiu, navíc se spontánně i chovám (spravedlivě se naseru, použiji nadávku, zahysterčím (jsem narozená pod jedenáctkou a ve vahách ) ale i zavrčím, nebo se klidně pohádám, když vzduchem zasviští nebetyčná blbost, i tak se nemohu vyhnout psychologicky podbarveným útokům a napadání. Myslela jsem, že ano, ale bohužel, když se někdo rozhodne, že už ho sebeanalýza a sebereflexe nebaví, protože stojí moc sil, postaví si to v hlavě po svém -jak se mu zrovna hodí – a udělá ze sebe oběť a ze mě satana (ačkoliv byl celou dobu nadšený tím, jak jsem normální člověk). Už se tomu jen směji. Některým lidem prostě není pomoci, protože nechtějí. A to, že mě pak staví do role viníka mě spíše baví, protože s tím problém nemám. Jsem kdo jsem a to, že nepochopili co jsem jim roky vštěpovala, není můj problém.

Ostatní léčitelé jsou na tom stejně. Někteří pravda sami vyvolávají dojem nadčlověka, nejméně andělské bytosti, ale ti to dělají úmyslně, aby si zvýšili kredit a tak se jich tato stať netýká.

Většina léčitelů však nemá zapotřebí, aby si je někdo stavěl na piedestal a lpěl na nich a nemají žádnou vinu na tom, že to někteří klienti udělají.

Ve článku budu požívat slovo LÉČITEL, neboť je obecným popisem všech, kteří pracují s lidmi, ať už bylinnou léčbou, tak duchovní cestou. Spadají pod to média, šamané, terapeuté, poradci, homeopaté atd.

Tak tedy, první co si člověk musí uvědomit je, že léčitel je ÚPLNĚ OBYČEJNÝ ČLOVĚK. Není to Bůh. Je velký rozdíl v tom, co léčitel dělá pro lidi, co mu božství propůjčuje za schopnosti, jaké informace léčiteli dává, jak ho vede a v tom, kým je sám léčitel. Nedávno se jedna paní zlobila, že jí její kamarádka sice vždy dobře poradí, ale sama nemá svůj život pod kontrolou, nemá ho vyřešený. Je nevyrovnaná, chvíli brečí, chvíli se směje…..Zeptala jsem se, o co jí vlastně jde. Zda o to, aby se jí dostalo rad,které změní její život, nebo o to, aby soudila někoho, v jehož stopách nekráčí a jehož osud nesdílí. Chvíli přemýšlela a pochopila. Ještě jsem jí to sesumarizovala. Dovolím si to i zde. Léčitel je obyčejný člověk (a jak víme, mnoho těch nejznámějších léčitelů byli nevzdělaní, obhroublí lidé, mnozí dokonce ducha slabšího). To jim však nebránilo v tom, aby léčili rakoviny, psychozy a aby zasahovali pozitivně do osudů druhým lidem. Bůh miluje normální obyčejné lidi! Například Matka Tereza – taková světice – prožívala hlubokou duševní krizi, pocity nízké sebehodnoty, a…………měla malou víru, nevěděla, zda bůh opravdu existuje. (viz životopis Matky Terezy – složený z jejích zpovědních dopisů) Svatý František z Assisi byl hejsek, který hýřil penězi, chlastal a žil z ruky do úst a ačkoliv prošel duchovní katarzí a osvícením, pokračoval v tomto chování ještě dlouho. A takhle bychom mohli pokračovat donekonečna. Většina „normálních“ léčitelů má psychozy, rakoviny, rozpadlé rodiny, děti na drogách…………….JSOU TO PROSTĚ ÚPLNĚ NORMÁLNÍ LIDÉ! Jen do nich vstupuje Bůh, aby pomáhal lidem. Přes obyčejného člověka – proč? Aby naučil lidi pokoře k tomu druhému, aby ukázal, že všichni jsme jedno, aby naučil lid, že i ten nejprostší a nejnemocnější člověk je přínosem a zaslouží si úctu. A také proto, aby lidé mohli snáze pomoc přijmout. Nedělejte si představy – iluze – o těch, u kterých hledáte pomoc. Léčitel NENÍ POVINEN vám skládat účty ze svého života, není povinen být svatý, vyrovnaný, éterický, nebo ověšený talismany. Nemusí vám být neustále k ruce, nedluží vám zkrátka vůbec nic. Proto si od vás bere peníze. Penězmi vyrovnáváte váš vztah. On umožní – i přes své bolesti a strasti běžného života – aby k vám přišel přes něj bůh, a vy mu za to zaplatíte. TEČKA. Tím končí veškeré dění mezí vámi. To, že si vy uděláte jakoukoliv představu o svém učiteli, šamanovi, guru, léčiteli, terapeutovi, ať už si ho postavíte na jakýkoliv piedestal…………..to je zcela VÁŠ PROBLÉM. On nemusí splňovat žádné vaše představy. (myslím, že některé představy, do kterých lidé léčitele cpou, mají za úkol zajistit, že když se k onomu „duchovnímu“ člověku zachovají ohavně, on to oduševněle přejde tichem a nechá si na hlavu kakat opakovaně)

Nemáte právo chtít, aby byl slušný, užíval honosná slova, měl vše zařízené podle feng-shui, dokonce ani to, aby vyhověl vašim ostatním vrtochům a nechal si od vás líbit prasárny. Léčitel má právo prožívat všechny existující emoce – neboť proto byly stvořeny – a prožívat běžný život se vším všudy podle svého. ( zkuste takhle lézt do soukromí svému doktorovi, svému zubaři, svému zaměstnavateli, úřednici na sociálním, své pošťačce atd.) To vám normální nepřijde. Ale u léčitele máte najednou právo se mu doslova nabourávat do života a z pozice vašich extrémních problémů ho chcete kritizovat? Někdy je to opravdu drzost neskutečná, co si někteří lidé dovolí.

Léčitel je lidská bytost se svými problémy, potřebami, nevyřešenými záležitostmi, stíny, se svými karmickými úkoly ( což bývají echt průšvihy, mezi které může taky patřit vyrazit s vámi futra za patřičného slovníku). Nesuďte, do čeho nevidíte a na co navíc NEMÁTE ŽÁDNÉ PRÁVO.

Léčitelé mají neobvyklou Cestu. Nikdo je na ni nemůže připravit. Neexistuje návod. Existuje milion, možná víc, knih o léčitelství, o technikách, filozofiích……….to,ale není to, co může léčiteli pomoct na jeho OSOBNÍ CESTĚ nějak zásadně. Ne tak, aby byl dokonalý tak, jak si ho vy představujete.

Neprojikujte na léčitele svou potřebu vidět ŽE TO JDE. Kdysi mi jedna žena s naštváním řekla, že jak je sakra možné, že mám takové problémy, když umím to, co umím a vím co vím ! Usmála jsem se na ni a řekla jsem – protože jsem jen člověk, nejsem bůh. Nikdo na této planetě NEMÁ VYŘEŠENO VŠECHNO a neustále musíme všichni reagovat většinou na situace poprvé. Učíme se za chodu. V jejím hlase bylo slyšet velkou zoufalost : „Jenže my ( lidé) potřebujeme vědět, že to je možné, dosáhnout klidu a dokonalosti. Ty nám to musíš ukázat! Dát naději! „ Vysvětlila jsem jí, že to možné není. Měly jsme pak diskusi o tom, že pozvání andělů do života, čtení knih o nich a tahání andělských karet a andělská výzdoba bytu NEZAJISTÍ TRVALÉ ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ atd. Ona to, ale chtěla. A já vím, že vy všichni to někde v skrytu duše takhle chcete(až na pár vyjímek)…………. Andělé tu nejsou – stejně jako ostatní duchovní bytosti – od toho, aby vám zametali cestičku a řešili problémy za vás. ONI NEMOHOU ŽÍT VÁŠ ŽIVOT!! Je pouze váš………..Stejně tak léčitel nemůže žít váš život a nebude žít svůj život podle vašich demagogických představ a iluzí.To je zcela čistě váš problém.

Po pravdě, já se shlédla v léčitelích, kteří byli lidoví, to samé se týká v šamanech a chci kráčet – kráčím v mnohém v jejich stopách. Vím, že od takového člověka možná uslyším, že jsem nemožná, nebo beznadějná, že jsem kráva, nebo i něco jiného, ale bude to upřímné, ne pomstychtivé a já budu vědět, na čem jsem. Miluji upřímnost a přímost a tím se řídím. Moje inspirace je u šamanů, kteří se s lidmi namažou, ale pomůžou. Nenechají si líbit drzosti a nepokoru tvrdě trestají -i třeba tím, že klientovi nějakou tu duchovní, tedy energetickou facku lupnou. Je výchovná a má svůj smysl. K upřímným lidem, kteří přichází s pokorou jsou více než štědří, přijmou je do svého srdce. Komu to nevyhovuje, prostě musí hledat jinde. Nemohu poskytnout to, co klient hledá , pokud to nebude zdraví (nebo vyřešení jeho problémů ). Vybavil se mi teď příběh, na kterém vám to ještě přiblížím. Měla jsem klientku, neustále na vše frfňala. Nechala jsem ji u nás i přespat, použít sprchu atd. Ráno jsem se dozvěděla – bez poděkování – že ve sprše není takový tlak na jaký je zvyklá, že okolo jezdí vlaky, že tohle a tamto………vůbec nevyužila čas, než přišli ostatní, aby s třeba zeptala na své problémy, jak je řešit atd. Zabíjela čas kritizováním sprchy………Domluvenou pomoc jsem pro ni udělala a už ji na další seminář nevzala. Ne z pomsty, ale protože nebyla pokorná a nebyla přes svou sebestřednost schopná vidět to, co bych ji chtěla učit. O čem tedy ta moje Cesta je? V šamanizmu – tom skutečném, ne vyčteném z knížek s praktickými návody jak cestovat do jiných realit atd – je ZLOMENÍ TVRDOŠÍJNOSTI KLIENTA. Základem toho jest, že léčitel tvrdě potírá chování klienta, které není v souladu se zákony šamanizmu a vesmíru. Chybí-li pokora, léčitel musí člověka doslova rozstřelit , rozbít jeho systém natolik, aby klient postupně k pokoře došel. ( pokora je hluboká úcta k božství, ke svému léčiteli, ale i k sobě. Pokora je totální odevzdání se božství s důvěrou…..) Léčitel rozbíjí systém myšlení, strnulých postojů a názorů (moderně bloků) svého klienta. To zatraceně bolí a klient se může cítit nasraně, úplně zmateně, což občas obrátí proti léčiteli. Někdy hned : „Já k tý krávě už nikdy nepůjdu“, někdy až po delší době, kdy klient-žák narazí na tak silnou vnitřní zeď, že místo, aby si pokorně přiznal – i léčiteli – že na to nemá a potřebuje čas, obrátí svou zlobu na léčitele a udělá z něj největší svini na této planetě, ne-li v galaxii. Několik takových titulů mám a jsem s nimi v harmonickém souznění. Že jsem satan mě také nijak neurazilo, nemám se satanem problém. Toho se bojí jen ti, co nechtějí vidět bordel, který mají v sobě a který tak úpěnlivě tají 🙂 Jak je to u mě? Když člověk překročí a zneužije mou otevřenost a důvěru, případně přidá ještě podraz, přenechávám ho v tu chvíli duchům. Pracuji jako šaman s mnoha duchy a přiznávám, že jak se stranou vysokovibrační, tak i tou nižší. Ani jedna strana není hodná, ani jedna strana není zlá. Obě mají důležitou roli v našich životech a výchově. Šaman musí umět pracovat se všemi silami v kosmu. Pokud ve společné práci dojdeme k tomu druhému případu a žák obrátí svou slabost proti mně, pokud se namočí do černoty a začne mě atakovat místo žádosti o pomoc, obracím se na ty nejsilnější a nejpřísnější síly kosmu. Přistupuji i k veřejnému kopanci (pokud mě on sám veřejně napadl) a čekám, zda se opět dostane do pokory. Pokud ne, ustupuji úplně a říkám : „ Moji Duchové, je váš, s tímto člověkem už nechci mít nic společného, předávám vám ho do péče, dělejte jak žádají zákony harmonie a vesmíru“ Z mého pohledu je, ale velmi důležité, abyste věděli, jak probíhá moje pomoc. Nepracuji pro lidi, ale pro boha. Rozdíl je v tom tak obrovský, že je základem všeho mého úspěchu. Kdybych pracovala pro lidi, byla bych ovlivněna tím, jací jsou, a nemohla bych mnoha z nich pomoct. Odmítla bych je, protože by jejich osobnost natolik ovlivnila moje „uvolnění“ a „lásku“, kterou musím bezpodmínečně cítit při sezení. Moje působení je pro boha. On je ten, komu se zodpovídám, komu sloužím, pro koho pracuji. Naučil mě, že si nemám lámat hlavu tím, kdo proti mně sedí. To vše je „ošéfováno“ z vyšších míst, která potřebují, abych se člověku věnovala naplno. A protože božství věřím, pracuji naprosto neutrálně a naplno. Pracuji, i když cítím, jak mě klient zatěžuje, pracuji i když mám co dělat, abych to ustála, pracuji i když mi jde o krk. Bůh to tak chce, nesmím zapochybovat a couvnout. Každému tak věnuji maximální možnou pozornost (protože vím, že jsem pod přísným dohledem boha ) Byla jsem očerněna, že nepomáhám člověku, že mi na něm nazáleží, ale že to dělám pro peníze. Sebestřednost a osobní důležitost této ženy je ukázkou toho, že má bůh pravdu, když říká, že někteří lidé prostě nemají na to – pochopit. Místo, aby jí záleželo na tom, že jsem jí pomohla, místo aby jí zajímalo samotné uzdravování, soustředila se na to, že…………a víte, že nevím na co? Co takový člověk chce? ANo. Už mi to jde od andělů. Nedostal dost lásky a pozornosti doma a tak ji vyžaduje všude kam přijde. Chce si ji vynutit a ani nechápe co to láska je. Neprožil ji a tak si klade podmínky. Jenže ta největší láska se mu nabízela u mě……..bezpodmínečná. Bylo mi jedno, zda proti mě sedí feťák, zda tam sedí matka pěti dětí, či chlap co zabil, nebo ten kdo zdefraudoval miliony. Bezpodmínečně jsem se mu věnovala díky bohu – a on neviděl ani jedno z toho !

Stejně tak mě, ale i bůh chrání a když člověk zatvrzele neposlouchá, odmítá spolupráci , atakuje mě atd.přijdou duchové a zavelí co mám udělat. Mám perfektní ochranu už od dětství, kdy mě bůh učil, co potřeboval. Proto vím, že mu mohu věřit. Ve všem.

Věřím, že některé lidi může vyděsit možnost odevzdání duchům, (paradoxně ty, kterých se to týkat ani nemůže ) ale popravdě, použila jsem to za dvacet let asi desetkrát a opravdu v krajních případech. Je to krok sebelásky. Je to v danou chvíli jediná možnost, jak se chránit proti jeho černotě a nedovolit, aby pokračovalo parazitování na mojí energii. Moji duchové jsou velmi silní, ale lépe než já vědí, kam zasáhnout člověka a jak, aby dostal výchovnou lekci a měl šanci se probrat, ať už ze svého posednutí, své rozmazlenosti, své ublíženosti (manipulativní role oběti) atd. Zlo plodí zlo. Pokud ten člověk pokračuje ve zlu – ačkoliv jsem podle něj zrovna já ta zlá a on je chudinka – přitáhne ty nejtemnější duchy a dostane lekce, kterých je mu třeba. To on sám si řídí co se bude dít. Pokud by byl v právu a jeho energie by byla skutečně čistá, přitáhl by si jen ty nejlehčí duchy. Rozhoduje tedy jeho skutečný stav a…………….duchové, které tím přiláká.

Dělám pak velmi důležité kroky k tomu, aby se věci vrátily do původního stavu, než došlo k napadení. Beru si všechnu energii, kterou mi kdy ukradl – jsem si ji nechala ukrást – zpět. Je překvapivé kolik energie to bývá. Pak mu vracím vše temné, co u mě zanechal. Je to jeho majetek a jak prokletí, tak i nízké emoce musíte vrátit svému tvůrci – majiteli. Nikoliv ve zlém! Vracíte dopis, který nechcete.Vracíte to, protože jen on to může rozpustit. Pokud k tomu nepřidáte svou naštvanost, nebo pomstychtivost, nemůže vám to poslat zpět. V tom je ten vtip. Řekněte si : „Nic ti nedlužím a zprošťuju tě tvých dluhů. Odevzdávám tě tvému osudu. „ Pak dělám ještě jisté magické úkony, které zajišťují, že si mě nebude brát do úst, nebude mě negativně – úmyslně – atakovat a ovlivňovat. Dělám magii, která není v rozporu s bílou magií, i když je těsně na hraně. Hranu nepřestupuji, protože tím bych se takovému tvorovi zase otevřela.

Pak zvedám své vibrace, osvobozena od jeho zla, tak vysoko, kam jsem v kontaktu s ním nemohla. Často dochází k úžasné katarzi , kdy se otevřou nové možnosti, schopnosti, dojde doslova k znovuzrození. Naposled jsem měla pocit , že ze mě něco slezlo a to doslova.

5 LIDÍ ŘÍDÍ VÁŠ ŽIVOT Tato rada vám změní život víc jak the Secret. Randy Gage ji shrnul v šestiminutovém videu, které je nejlepší, od dob Tajemství. Podle mě překonává Tajemství svou jednoduchostí a tím, že vlastně nemá podmínky. Jde jen o to pochopit a zařídit se podle toho. Video můžete najít zde :https://www.youtube.com/watch?v=mZQxJthnkas Já vám to podám v rozšířené verzi vysvětlení, video si však poslechněte, stojí to zato : Randy vlastně vysvětluje, že vaše energie je ovlivněna pěti lidmi, se kterými jste nejvíc v kontaktu – které si nejvíc pouštíte k tělu, se kterými nejvíc sdílíte svoje emoce – energie (i třeba jako jejich kamarád, rodina, terapeut atd.) Vaše energie je výsledkem těchto pěti lidí. Jejich průměrná mzda je i vaší mzdou, jejich postoj k úspěchu je i vaším stupněm úspěchu………..jejich bloky se tak stávají jistou částí i vašimi bloky, jejich temnota je zprůměrována ve vašem životě. VY SE STÁVÁTE JIMI VŠEMI ( zprůměrováno). A přesně toto je tím, co vás možná v životě brzdí. Snažíte se být tou správnou kamarádkou, chápavou a trpělivou léčitelkou a tak jste neustále k dispozici určitému člověku. Víte, že je zlý, nebo psychotický, neurotický atd., ale víte, že mu vaše přítomnost pomáhá. Chcete mu dát šanci……….po čase se stáváte jeho průměrnou kopií aniž byste si to uvědomili. Jste vysáváni, ale už jste chycení a nemůžete z toho. Je jedno, zda se stýkáte po telefonu, nebo osobně, výsledek je stejný. Vymanit se z toho nevědomě je nemožné. Teď to, ale můžete udělat VĚDOMĚ. Už víte, že ten s kým se nejvíc stýkáte, na vás nechává své osobité stopy a vy už nemůžete být sám sebou – úspěšnějším, šťastnějším člověkem.

Zajímavá je i opačná stránka. Tím, že na vás přenesou jisté jeho charakterové i podvědomé věci, začne se i tento člověk setkávat místo s vámi, sám se sebou ! Vaše skutečné já-energie-je skryta pod nánosem jeho egregoru a tak mu „vaše“ energie už není moc platná, můžete ho začít nasírat………….protože vidí sám sebe !! A v tu chvíli na vás začne své problémy projikovat a tvrdit, že jste takoví a onací…….dělá tak diagnozu sobě, což samozřejmě netuší 🙂 Přijímá většinou roli oběti, vy jste hajzl co se strašně změnil a on je v právu vám to nandat. /věřím, že jsou tací, co si to vesele obrátí a místo, aby si přiznali, že oni jsou tou prvotní temnou bytostí, ji udělají z vás. Pokrčte rameny a nechte ho v tom. Stačí se podívat zpět na vaše energie před vaším setkáváním, podívat se, kdo koho tahal z průserů, kdo komu neustále řešil problémy, kdo naslouchal hodiny… a víte hned kdo si jak stojí /

RADA : Prostě se ho zbavte. Rozhlédněte se kolem sebe a uznejte, že někdy je lepší vztah ukončit dřív, než k tomuhle dojde.

RADA Č.2 PRO LÉČITELE Milí kolegové. Uvědomte si, jak moc jste ovlivněni kontaktem se svými klienty. Vím, je to těžké. Všichni vlastně přichází s těmi nejtěžšími věcmi a vy jste v tom neustále ponořeni jako okurka v láku. Ať chcete, nebo ne, nasákne to do vás. I když se vykuřujete, očišťujete různými způsoby. Vy sice nemáte jen pět klientů, ale přichází k vám veskrze lidé s cca pěti nejčastějšími problémy ( myslím tím ,že ze sta lidí budou mít čtyři úplně originální problém, ale ten zbytek bude zase složen z několika málo traumatických témat). Zkuste si tato témata uvědomit, to je první krok. Podívejte se pak, jak moc se vám odráží v osobním životě. Vědomě se pokuste změnit své vnitřní nastavení. (níže uvedená technika)

METODA ZBAVENÍ SE CIZÍHO Můžete to sice čistit kyvadlem, ale osobní krok je mnohem silnější. To co je vědomé je silné. (přebíráte osobní zodpovědnost za sebe) Představte si otevřený prostor a na něm dav svých minulých, přítomných i budoucích klientů. Dívejte se na ně a řekněte jim : „Milí klienti, ctím vaše osudy, všechno utrpení, bolest i vinu. Jsou to však vaše témata a vaše záležitosti. Tyto vaše zkušenosti NEJSOU SOUČÁTÍ MÉHO SVĚTA. Nechávám je u vás, neboť vím, že jsou vaší karmou a nedílnou součástí vašeho růstu. Mě se to netýká ! Jsem tu, oddělena od toho, abych vám nabídla energii a rady, které můžete svobodně a zodpovědně použít na uzdravení. Přivádím k vám Boha a předávám všechny vaše problémy jemu. Mě se netýkají. Můj svět je v pořádku, prost vašich věcí, nechávám si jen to své. „ (metodu mi nadiktovali a vizualizovali Duchové )

Věřím, že vám článek pomohl tak, jak to činí i ostatní články. Pokud se chcete naučit i další metody, jakými si zajistíte KLID od jakéhokoliv agresora, upíra, atd.můžete se na mě obrátit. Metody předávám na svých seminářích.

PS: tento dovětek dopisuji až po několika reakcích ctěných čtenářů, kterým se díky přečtení značně ulevilo v jejich vztahu k vlastnímu léčiteli, nebou učiteli. Jedna úžasná bytost mě navedla na malé doplnění, tedy tedy jest:

KDYŽ TI VIDÍ AŽ DO STŘEV… Někteří lidé si myslí, že když mluví s léčitelem, ať už po telefonu, tak osobně, vidí jim léčitel doslova až do střev. Vidí, jak v dětství ukradli žvýkačky, jak pomluvili na střední škole kamaráda, jak zahnuli kdysi partnerovi, jak doma masturbují, že jsou lesbičtí, že ráno prohlédli muži kapsy atd. 97% lételů to nevidí, protože to neumí. Ti co to umí, mají úplně jiné starosti a první co je zajímá jest, jak pomoct. Hledají příčinu v těle i na duchu a trapnosti života druhých jim jsou jedno. Ale i kdyby náááhodou něco takového z vašeho soukromí viděli, neuvidí nic, co ještě neviděli, neslyšeli, nebo sami nedělali 🙂 Je tu ještě jeden aspekt. To co vidí léčitel jest kontrolováno vyšší mocí – duchy, kteří stráží práci léčitele ( i když tam jsou záruky často nulové), ale hlavně duchy,anděly, kteří stráží vás ! Ti nedají vplen informace o vašem životě, které nejsou k vašemu dobru…… Takže, nebojte se vpádu do soukromí a na druhou stranu neočekávejte, že jakmile s léčitelem voláte, už si vás celé načítá. Většinou tuto praxi provádí pouze ti, kteří se specializují na pomáhání přes telefon. (bohužel znám i praktiky, kdy přes telefon „léčitel“ udělá tak děsivou diagnozu, že za ním lidé běží a nechají za jediné sezení tisíce tisíců, aniž by se cokoliv řešilo. ) Buďte obezřetní, klidní a žádejte anděly, aby vás přivedli k správnému člověku.

Použití textu pouze s uvedením zdroje !

21 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page