top of page
  • Taisha Tauma

JE NA ZASVĚCENÍ NĚCO ŠPATNÉHO ?

Několik lidí mi napsalo o vysvětlení článku, který našli kdesi na internetu. Je vněm popisováno jako krajně tristní veškeré zasvěcení do věcí duchovních. Je popisováno, jak jsou coby černé fleky v auře otištěny zasvěcovací symboly a to způsobuje tragédie v životě zasvěcených – i do Reiki. Všechna zasvěcení se musí zrušit, hlásá článek. Abych nemusela každému dalšímu zvídavému človíčkovi zvlášť ťukat zprávy prstíkem na dotykáči, napíši vám to sem.

Průšvihem není zasvěcení, ale lidé, kteří o něm píší a neví o něm nic, nikdy ho sami neaplikovali, nerozumí podstatě. Ti si pak mohou vymýšlet pohádky o likvidačních symbolech kdesi v auře. Holt, dnes se může za znalce označit kde kdo. I ten, kdo s danou věcí nepracuje.

Už jsem psala řadu článků o iniciacích, o lžích kolem Reiki,ale opáčko neuškodí. Takže…. Jednak Reiki, i jiná zasvěcení (zmiňovaná byla například Shamballa) iniciuje Vyšší síla. Vím, že pro mnoho „léčitelů“ je tento pojem jen používaným názvem, ale ve skutečnosti nepochopenou silou. Vyšší síla – vesmír, bůh, kosmos, Zdroj, Božství atd.je stále tou jednou silou. Nazývám to nadřazeným fyzikálním zákonem. Řídí vše, vše stvořil, vše zase zničí, až přijde čas. Kdo jde proti toku této energie jen sbírá výsledek. Je to, jako když se snažíte šťourat hřebíkem do zásuvky a ono vás to kopne. Dozajista za to nemůže elektřina, ani elektrikář, který vám ji do domu instaloval. Tak to je i s veškerými silami ve vesmíru. To ví i malé dítě. Nu, a součástí této síly jsou i zasvěcení. Uvolní z aury ty největší bloky, které brání PŘIROZENÉMU vnímání vesmíru, v němž žijeme a jehož jsme součástí. To je všechno. A je jen lidskou pýchou si myslet, že iniciaci aktivuje ČLOVĚK a nebo nějaké směšné SYMBOLY, které si lidé vymysleli a jsou úplně k ničemu. Jsou to obrázky. Ovlivňují energii kolem sebe úplně stejně, jako trojúhelník, kruh, nebo elipsa. Nejsou ničím zásadnější, či záhadnější. Jsou to pomocná kolečka pro začátečníky, kteří si neumí DOVOLIT -PŘEDSTAVIT že by oni sami mohli převzít plnou odpovědnost a použít to co mají od boha dáno už od věků – svoje vnitřní schopnosti. A tak si představí symbol, jemuž věří, že něco zaktivuje a už to jede. Je to jen oblbnutí mozku, nic víc. Takže, tato moc a síla, která je sama stvořitelem, rozhodně nepotřebuje naše lidské nástroje, pohádky, k tomu, aby někoho zasvětila – tedy pročistila. To, že se říká „Mistr Reiki vpisuje symboly do aury“ je jednak jen obrat, aby to vypadalo dost cool a to, že to někteří dělají, je jen hra pro jejich ego a opět chytání se stébla trávy, protože nejsou schopni odevzdat se bohu s důvěrou, že on to zvládne i bez symbolů a bez jejich pomoci:-))) Mě osobně by nelákala jakákoliv spolupráce s bohem, který mě potřebuje k čemukoliv. Jak může mít, proboha, člověk větší schopnost než bůh všemohoucí???? K tomuto tématu mi neustále v hlavě zní věta z úžasného dokumentu „Co my jen víme“. Cituji: „Copak může uhlíková jednotka- jíž člověk je, urazit boha všemohoucího?“

Otisky symbolů v auře? S aurou člověka to nemá nic společného. To bychom museli všichni už dávno umřít, kdyby naše aura byla tak háklivá a otevřená manipulaci z venku. Když si vezmete jen kolik lidí denně potkáte, jejich aury s jejich bolestí, humusem a zlem, tak byste museli být už na blázinci všichni. Nemluvě o tom, co si o nás ti druzí myslí, co nám v duchu přejí…………To vše by se muselo nesmazatelně okamžitě vepsat a zničit nás. Aura má základní ochranný systém, bez toho bychom tu ani nebyli. Opět se setkáváme s neuvěřitelnou neznalostí i tak základní věci, jako je aura a čakry. Nemluvě o tom, že tito strašící léčitelé popírají těmito svými výkřiky do tmy, i samotnou existenci andělů strážných a dalších doprovodných duchů,kteří každého člověka hlídají, aby mu nebylo uškozeno. A že jich je !!! Hlídají u léčení i zasvěcení, hlídají i během běžného dne. Bože, to ví, ale také každé malé dítě. Na tom není žádná složitost ani věda. Vím přesně od koho tyto lži pochází a věřte, že tam jde jen o to poukázat na neschopnost ostatních léčitelů,aby vynikla velikost té jedné osoby, která tyto fámy šíří už roky. Nenechte se děsit hloupostí. Tohle jsme tu už jednou měli. Konkrétně 2000 let, skrze církev. Bůh patřil jen jí. Dokonce musel církev poslouchat. A šířil se tu skrze boha děs a strach, vše bylo satanské, hříšné. Správné bylo jen to, co dělala církev. Neodpustím si zde opět připomenout bibli. Neboť tam je pravým apoštolem, jenž zažil Ježíše v plné síle, ostatním připomínáno : 1. KORINTSKÝM celá dvanáctá kapitolka : “ Pokud jde o duchovní dary bratři……….Jsou rozdílná obdarování, ale tendýž Duch, rozdílné služby, ale tentýž Pán a rozdílná působení moci, ale tentýž Bůh, který působí všecko ve všech. KAŽDÉMU je dán zvláštní projev Ducha ke společnému prospěchu……….někomu dar uzdravování v jednom a témž Duchu, někomu působení mocných činů, dalšímu zase proroctví, jinému rozlišování duchů, někomu dar mluvit ve vytržení (transu – channeling, média), jinému dar vykládat, co to znamená. TO VŠECHNO působí jeden a týž Duch, který uděluje každému zvláštní dar, JAK SÁM CHCE.“ (vřele doporučuji přečíst si i další kapitoly. Je to čtivé a neuvěřitelné moudro)

Úryvek z Bible písma svatého, starého a nového zákona, podle ekumenického vydání z roku 1985, Ekumenická rada církví ČSSR 1989

BŮH PATŘÍ VŠEM, JE TU PRO VŠECHNY A JE VE VŠECH. TEČKA. Jedna věc se, ale opravdu děje a má své opodstatnění, ale nemá s tím nic ten, kdo zasvěcuje, ani síla, jež zasvěcení aktivuje. Ve smyslu : negace, satanizmu a podobně.

Je to případ, kdy si člověk nechá udělat desítky zasvěcení, která si za levno nakoupí po netu. Proč to dělá? Protože chce být rychle osvícen, chce být ten, kterého budou druzí obdivovat a oslavovat. Nu a tehdy samozřejmě dostane co chce, protože potřebuje lekci pokory. A ta vzápětí přichází v podobě návalu „schopností“ , v realitě nezvládnutelných psychostavů, na které ovšem není mentálně a duševně připraven a tak končí běháním po léčitelích a chce, aby ho zachránili. „Prosím, pomozte mi………..“ A on nikdo nepomůže, protože NESMÍ !!! Tento zasvěcený a zhroucený člověk totiž musí dostat lekci takovou, aby jeho pýcha padla a on prošel důležitějším zasvěcením, než jsou všechna nabízená. Zasvěcením do moudrosti…………… Musí dostat to, co se snažil obejít, přeskočit. Aby ho to nestálo – to osvícení a zbožštění se – moc práce.

Jeho úkolem je uzdravit se sám, dojít k pokoře a lásce k božství. K hluboké důvěře. Dokud takový člověk obíhá léčitele a stěžuje si , jak ho zničilo nějaké zasvěcení, nebo léčitel, tak se neuzdraví. Nepomohou ani lékaři, ti dají jen tlumící prášky „schizofrenikovi“. A vesmír čeká, kdy mu to konečně dojde. A věřte, že takovým lidem se opravdu pomoci nedá. Oni totiž nechtějí slyšet, že je to jejich vina, že si za to mohou.Stále jsou totiž stejně líní, jako na začátku. Ještě přidávají pomluvy na všechny léčitele předchozí :-))) A tak to je.

Po mnoha letech tvrdé práce s Reiki jsem se nechala zasvětit v roce 2000 na učitele, protože jsem viděla stovky lidí, včetně celé mojí rodiny a sebe sama, jak nám to zlepšilo život. Jak jsme se stali tvůrci , jak jsme převzali odpovědnost a rozšířil se nám pohled na všechno. Stejně tak pozoruji těch 17 let tento dar po zasvěceních i u žáků. Pokud ovšem nejsou líní, to holt pak s tím nic nikdo nenadělá. Ale ten, kdo se chopí osobní odpovědnosti a s Reiki pracuje, jak pro sebe, tak i třeba pro druhé, se má DOBŘE! Protože CÍTÍ jak je součástí božství, vesmíru. Víc se sblíží i sám se sebou, svým tělem. Zkrátka, skutečně žije. Jestli se člověku- a je jedno zda zasvěcenému, či nezasvěcenému- žije špatně, pak je to čistě jeho odpovědnost a jeho záležitost. Už je na čase, přestat házet neustále vinu na ostatní a hrát si na oběti.Oběti druhých lidí, léčitelů, duchovních sil, zasvěcení, mimozemšťanů…. A je na čase, aby si to uvědomili i mnozí léčitelé. Protože oni mají odpovědnost za to, co svým klientům říkají. Pokud někoho utvrzují v roli oběti, zničí mu tím celý život. Je to program, který vede ke všem válkám a zlobě mezi lidmi….

Děkuji za pozornost.


111 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page