top of page
  • Taisha Tauma

JAK SE ZBAVIT PROBLÉMŮ

Jistě pro vás nebude novou informací, že všechny vaše problémy, jak zdravotní, tak ve vztazích, vznikají z nezvládnutí vás samých. Ovšem, snadno se to radí, ale hůře – bez vedení – provede. Proto vám zde nabízím možnost jak najít takové vedení. Ačkoliv se vám to bude zdát jako špatný vtip, poradím vám, abyste navštívili www.youtube.com, kde zadáte do hledáčku ZNALEC PSÍ DUŠE. Ano, tento člověk Cesar , je pravým šamanem, léčitelem psí duše. Jeho děda byl starý šaman, který jej všechno naučil a Cesar pomáhá lidem po celé Americe, aby se jejich kousaví, vzteklí, bojácní a nezvladatelní psi stali pravými společníky. „Tak proč nás na to odkazuje, sakra? Jsem snad nějaký čokl? “ napadne vás. Psem jistě nejste, ale to co platí pro páníčky a psy, platí na 100% i pro člověka a jeho okolí – jeho děti, kolegy, úspěch i neúspěch. Vše je plně závislé na člověku, na jeho ENERGII, ASERTIVITĚ, VYZAŘOVÁNÍ A POSTOJÍCH. Slibuji, že pokud si uděláte čas a pustíte si hned několik dílů za sebou, zjistíte, že se v každém z případů vidíte, že chápete, kde je ve vás problém a Cesara si pravděpodobně zamilujete. Pro mě to je Bůh v lidské podobě. Úzasný psycholog jak pro zvířata, tak vlastně hlavně pro lidi. Jeho nenucený způsob, žádné kousání psů a vrčení na ně, naopak. Jen kradmé zasyknutí a energie těla. A psi se mu poddávají jako milenky…

A ještě jeden tip. Máte potíže s dětmi? V každém z příběhů si místo pejska dosaďte své dítě a do nezvládnutých páníčků sami sebe a najdete snadné řešení, jak se děti uzdravit, jak jim poskytnout to, co potřebují k harmonii.

Pokud si opravdu dovolíte otevřít se Cesarově starodávné moudrosti, jak se má člověk cítit, aby nejen on, ale tím pádem i jeho okolí bylo v harmonické rovnováze, pak se u vás v životě hodě věcí změní.

Pro mě je každý z dílů důležitou součástí mé duchovní cesty za sebou samou. Tak ať i vám naplní duši klidem a asertivitou.



10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page