top of page
  • Taisha Tauma

IMIGRANTI

V poslední době se stále víc řeší téma imigrantů, kteří v desítkách tisíců zaplavují Evropu, údajně v touze uniknout před válkami a represemi. Naše země se díky tomu rozdělila na tři tábory. Jeden je zcela zásadně proti masové imigraci, protože víme odkud tito lidé přicházejí a jak se chovají tam, kde byli srdečně přijati. Nemluvě o zvěrstvech , jež podporuje jejich víra a kultura. Druhý tábor obývají ti, jež imigraci snad i vítají a odůvodňují to kulturním obohacením, lidskostí a nebo duchovnem. Třetí tábor patří skupině lidí, kteří buď ještě nezaznamenali, že se opravdu něco děje, nebo je jim to fuk. Největší boje, často podbarvené emocemi, probíhají mezi příznivci imigrace a odpůrci. Pokud se ptáte kam patřím já, přečtěte si článek a pochopíte jak můj postoj tak i důvody k němu. Nehodlám nikoho přesvědčovat o tom, že nejsem xenofob a rasista. Ty, kteří mě znají o tom nemusím přesvědčovat a na nepřátele energii plýtvat nehodlám, neboť už svůj názor mají a pravda je nezajímá 🙂

Ze začátku jsem situaci pozorovala a říkala si, že jde opět o nějaký výkřik do tmy, o bulvární zprávy. Jenže rychlost a sílu, jakou to nabralo, asi nikdo, ani já, nečekal. V posledních dnech jsem si vzpomněla na předpověď pro tento rok, kterou jsem zpracovávala pro rádio Jihlava. Když jsem začátkem roku do éteru vyhlašovala, že – cituji :“ Numerologie, nám říká, že jde o rok, kdy do našich životů vstoupí satan.“ ani by mě tehdy nenapadlo v jaké podobě to bude. Dále duchové řekli : „ Satanem jsou myšleny stíny, které máme ukryty v našem nitru hluboko, nebo stíny, které se nepozorovaně (přehlíženě) plouží naším osobním životem. Tyto stíny se v podobě kostlivce ve skříni plně projeví a ukáží, co jsme zač. Ten, kdo si na nic nehraje, kdo je sám sebou a upřímně projevuje svoje skutečné nitro, se nemusí obávat. Lidé, kteří předstírají například potřebu pomáhat , přičemž jejich skutečným puzením jsou peníze a sobectví, se mají na co „těšit“. ………. ( zrovna probíhají fb informace jak se s imigranty kšeftuje ) Dále předci ve své předpovědi slíbili, že „dojde k posunu světů – velká změna………..Politická oblast má přinést krvavé oběti , lidskou bolest a utrpení způsobené černobílým viděním světa. ( když jsem informace stahovala z akaši nechtěla jsem znát podrobnosti, protože jsem se toho obávala a nechtěla jsem lidem lhát, že neznám detaily. Tak teď už je víme všichni…. ) V channelingu také bylo, že: „ vládnout bude 3.čakra – tedy ego….. mnohá politická rozhodnutí připraví lidem utrpení značných rozměrů.……..Co se týká Čechů, předkové se vyjádřili jasně. „Čeká nás jako národ cesta stínem ………čeká nás útěk sám před sebou, emoční nerovnováha a spasitelský komplex. A to tak, že se se svými holými konty opět přidružíme k pomoci nějaké zemi postižené katastrofou. Co se týče finanční stánky našich životů, předci řekli, že budeme pomáhat jiným lidem, vystoupíme ze zažitých kolejí a můžeme očekávat neustále výkyvy – zažívání protikladných sil ve financích……“ konec citace z proroctví na rok 2015.

Někdy mě přesnost předpovědí až děsí. Na druhou stranu nám dává možnost připravit se a reagovat. Dokud se však svět nesjednotí, nemůžeme společně reagovat. Bohužel.

Jak se k této situaci vyjadřuje stále více a více lidí, ráda bych napsala i já svůj koment. Zejména i proto, že se mnoho „duchovních“ lidí ohání lidskostí a vůbec neberou v potaz duchovní zákony…….

První co bychom si měli jako lidé uvědomit je fakt, že ačkoliv „jsme jedno“, neznamená to, že bychom měli řešit problémy druhých. Každý se rodíme do té země, v níž jsou podmínky pro náš, často trnitý, růst. Přicházíme s outěžkem (karmou), kterou si můžeme zpracovat jen vlastními silami. Výmluva typu „ jsme jedno, tak mě z toho vytáhněte“ by snad nenapadla ani nejotrlejšího vykuka – no, i když…. Každý, kdo se věnuje duchovním naukám ví, že zásahy do karmy druhých se nevyplácí, ani tak jako sahání do ohně ( obzvláště za někoho jiného). Považte, zda byste holou rukou sáhli do ohně jen proto, že tam někdo druhý hodil něco svého a pak si řekl, že je jeho ruky škoda, tak ať to uděláte za něj vy. Vždyť jsme jedno – apeloval by na vaše „duchovní“ city.

Druhé a navazující je, uvědomit si, že pomoc druhému nesmí spočívat v tom, že za něj budeme řešit jeho věci-život. Kdybychom tak řešili své děti a donekonečna je nosili – aby si nenamohly a neodřely nožky – měli bychom doma ležáka . Každá matka ví, že dítě si musí párkrát odřít koleno, aby se naučilo chodit, nebo jezdit na kole. Každý si musí projít odmítnutím, aby se naučil spoléhat sám na sebe a naučil se řešit nastálé situace a každý se musí nechat v bordelu, aby pochopil, že je třeba si uklidit. A pokud si neuklidí, bude žít díky SVOBODNÉ VOLBĚ v bordelu a ponese si následky. Vy přeci také neřešíte problémy každodenního života sousedům. A podle některých názorů byste měli, protože jsme jedno. Každý kdo druhé připravuje o zkušenost, jež je vodítkem k jejich růstu ( k řešení), ten okrádá druhého o OSOBNÍ ODPOVĚDNOST a místo, aby jej zachraňoval, v podstatě ho naopak poškozuje a zadělává na problémy i sobě.

Třetí aspekt je otázkou věčné hry na oběť a viníka. Dnes a denně se ve své poradně dívám na oběti jejich osobní neodpovědnosti tj.lenosti a vyčůranosti, jak kydají všem okolo na hlavu vinu za to, kam je dostali, přičemž ani náhodou nepřiznají, že se tam dostali vlastním přičiněním. Imigranti používají tuto manipulační metodu velmi obstojně, to se jim musí nechat. Ovšem když se podíváte na videa z celého světa, jak se tyto „oběti“ chovají v zemích zachránců, uvidíte učebnicový příklad skutečného aspektu oběti – manipulace, agrese, nepokora, nevděk a popírání osobní odpovědnosti. Z obětí jsou agresoři. Tak náhle? Nikoliv. Oběť je vždy skrytým agresorem, ať už pasivním, nebo aktivním. Na opačné straně stojíme my ( lidé z EU) a říkáme : „ My chceme být hodní, lidští, nechceme roli viníka.“ a tak se sami deportujeme do opačného proudu – oběti. A tak doslova donutíme původní oběť, aby se stala viníkem vůči nám !!! Začneme kňourat, že nás vyvražďují, znásilňují, vyžírají……….a protože jsme (budeme) obětí, nebudeme schopni zakročit, či jakkoliv to změnit. To je zákon rolí – oběť verzus viník. Musíme si uvědomit, že viníkem jsme vždy, této roli se nelze vyhnout. Buď se otevřeme imigrační vlně manipulativních obětí a budeme viníkem vůči sobě sama a svým dětem – necháme si zničit zemi, ekonomiku, kulturu a životy – nebo budeme viníkem vůči imigrantům – které tak, ale donutíme postavit se odpovědně za své životy a odhodit roli obětí………..

Zatím to vidím tak ,že směřujeme k temným zítřkům, v roli oběti, zatíženi karmou, ale s pocitem, že jsme se zachovali lidsky……….

Nejen z duchovního, ale i ekonomického, politického a čistě i matematického hlediska ( což dokázalo velmi pěkně provedené video na netu – viz můj fb), je nemožné přijímat statisíce, či dokonce miliony imigrantů. Zbývá jen jediné kladné řešení : donutit imigranty k návratu do vlasti a naučit je, jak si to „doma“ spravit. Útěk od problému samotný problém neřeší. Všichni víme, co následuje. Problémy ( tedy úkoly) nám vesmír staví do cesty znovu a znovu, dokud se jim nepostavíme a nevyřešíme. Vzniká tak karmické kolo.

Tibeťané byli krvelačný a výbojný národ a ačkoliv pak došli míru, karmě se nevyhnuli. Byli a jsou utiskováni. Židé při útěku z Egypta, který vyrabovali, pobíjeli všechny kmeny, které cestou v poušti potkali. Karma se jim vrátila v podobě II.světové války a dodnes je drtí, protože stále trvají na tom ,že jsou oběti. Minulosti se nedá utéct! Osudu se nedá utéct! Neutečou ani Syřané, ani Afričané, ani my. Říkáme, že jsme vyspělejší. Pokud tomu tak je, měli bychom jako starší a moudřejší říci „ne, neutíkejte, ale řešte!“ a pak jako ti starší bychom měli nabídnout radu, či výpomoc. Nemyslím tím rvát do nich tzv.humanitární pomoc v podobě již tak oblíbených pečených holubů přímo do huby. Dejme jim poradce, inženýry, vědce, armádní podporu pokud to bude nutné, tedy nářadí, a ukažme jak zahrádku okopat a odplevelit. V Jihlavě, ve studiu Taisha, 19.6.2015 Zpracovala Taisha Tauma


28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page