top of page
  • Taisha Tauma

FEJETON O LÉČITELÍCH

Kdysi mě napadlo udělat si výlet k nějakému léčiteli. Poznat kolegu. Třeba někoho zajímavého. Nechat se opečovávat. Aspoň jednou být ten, kdo odpočívá. Postavila jsem se k tomu jako k šanci užít si volný den s přítelem,který opečovat potřeboval podstatně víc. Paráda. Bude to fajn.

Měla jsem od jednoho klienta kontakt na léčitele, který prý nahradil Paseku. Neber to. Hurá na to. Vyrazili jsme. S optimizmem. S důvěrou. Ano, s naivitou. Zakázala jsem si používat své schopnosti, vypnula jsem a byla jen sama za sebe. Proč jsem nezašla raději k úžasnému panu Kováři z Jihlavy ví bůh.

Když jsem léčiteli volala kvůli navedení k jeho domu, dovolila jsem si poznamenat, že pokud bychom to nenašli, zeptáme se lidí podél cesty. Děláme to tak vždy. Byla jsem okamžitě instruována, ať se lidí neptáme a zavoláme jemu. Bylo mi to dívné – tak 2 sekundy – takže až později, po bolestné zkušenosti, mi začaly docházet další spojitosti. Například, pokud je u sousedů problém jméno B.Š.pak to je už samo o sobě dost silné varování. Které jsem bohužel nezaznamenala. Dvě malé místnůstky byly propojené a otevřené. Od léčítele a jeho klientů ostatní seděli tak dva metry a všechno slyšeli. Na nádraží byste měli víc soukromí. Skousla jsem to. Nejsem přeci béčko. Chlapovi začalo být zle. Dělám chytrou : „To se čistíš, nevrč.“ Nevrčel. Tiše trpěl. Já snila o tom jak si to opečovávání užiju. A s naivním, přímo debilním úsměvem jsem se připravovala na dotyk léčitele. Nevnímala jsem nic negativního. JAk jsem něco zachytila, mávla jsem uvnitř svého dětínského nitra rukou a snila jsem dál. Nesouhlasené zvuky od mého přítele jsem také ignorovala, vždyť je to „jen chlap“. Co ten ví. Zapomněla jsem, že má obrovské magické schopnosti, které před cizími úspěšně tají. Chtě, nechtě, vidím, že pan léčitel je pěkně nafoukaný a tlučhuba. Toho se nedá nevšimnout. Vykládá jak pomohl statisícům……jak léčí on, manželka, syn, dcera, snacha.Čert to vem, hlavně, že má ten dar………..nenapadlo mě se podívat jaké kvality ten dar je a nezarazilo mě ani to, že si z léčitelství udělala celá famílie pěkný prostředek na rýžování….A proč ne? Když vám stačí jediná diagnoza – ledviny – a položite ruce na záda………a prodáte Amway. To by svedl každý , úplně každý člověk!!! Léčitel byl doslova lidový, nenáročný. Středně teplé ruce – reikisté tedy valí podstatně víc. Dozvídáme se, že všechny nemoci jsou od ledvin – léčí všem jen ledviny. Dostaneme Amway, coby nejčistší ekologický prostředek, kterým máme vše omývat, abychom se drželi od jedů a toxinů co nejdál. ‚Má prý úžasnou auru. Nejřeším to. Věřím, kupuju. Dokonce se v něm máme všichni koupat, hlavně děti. Strká to takhle všem a odmítá se bavit o jakékoliv jiné přírodní kosmetice, nebo preperátech. Jsem svědkem jak paní před námi doslova utře, že se o ničem jiném než o Amway bavit nebude…… a dodává „Amway se dá i pít“…. Doma zjišťuji, že největším procentem obsahuje SLS – pěnidlo sodium laureth sulfat.** a je určen pouze na úklid domácnosti ! Ňamka. 250kč je v prdeli. Také se dozvídáme, že pokud zjistíme, že on je ten pravý, uvidíme se často. Hm divné, nemělo by to být naopak? Že nás uzdraví a už se nebudeme muset vidět? Mezi řečí staré babičce ( a nám všem ostatním) opakuje, že k lékařům nesmíme nikdy ! Jen k němu. A hlavně žádné vyšetření, ani cévkování! A byliny nikdy v lékárně. Jen u něj, to pak mají tu léčivou energii. V tu chvíli vidím, jak Ježíš nad léčitelovou hlavou ztrácí na lesku.

Dostáváme papírky, na které načmárá bez soustředění klikihák (zatím co se dál chlubí a valí nám do hlavy klíny o tom jak ho pozvala Lívie na Hrad, aby jí léčil) a tvrdí, že to máme dát všude doma, že to je jeho energie a léčí. Taktéž blbec kupuji 2 knihy a bederní pás s klikihákem. Jsem ochotná do péče o nás oba věnovat maximum peněz. Asi to mám doslova na čele. Léčitel jednou rukou „léčí“ a druhou neustále telefonuje. Volajícímu vždy řekne, že má na něm ruce a léčí mu ledviny . Dál, ale léčí nás a mluví. Že by nešly léčit různé osoby naráz? Ale ano, to umím taky.Funguje to totiž tak, že jakmile někomu řeknete, že se na něj soustředíte, sám se napojí podvědomě na vás a vytáhne si energii, kterou potřebuje. Tedy nejde o žádnou sílu, nebo zásluhu léčitele. Mě jde spíš o to, že si léčený připadá jak na trolejbusové zastávce. Počítačově domalovaná a vybarvená tvář Ježíše ( prý z turínského plátna, které léčitel nikdy evidentně neviděl protože by to pak nemohl tvrdit) se na vše dívá. Chvílemi mám dojem, že pláče.

B.Š. se ptá, co dělám. Uh, tak to jsem přesně nechtěla. Jsem tu inkognito, užívám si soukromí. Lhát nedovedu. Šumluju :“Dělám tak trochu co vy, hlavně ale numerologii, astrologii…“ Nejde přehlédnout ten pohled. Jako by se nemetlo mluví o tom, jak k němu jezdí dobíjet baterky maséři a terapeuti…. Oči mluví, i když vy nechcete. Tady jsem věděla, že pro něj něco není v pořádku,ale co ? A když ve své knize píše, jak pozná jakou úrovň schopnosti léčit energií klient má, jak je možné, že to nepoznal na někom, kdo pracuje s takovými silami jako já?

Přítel v tu chvíli říká, že ho pálí dlaně. Sedí naproti nám. On má totiž úžasnou léčivou sílu, jen ji nechce používat. Vždy se mu rozpálí ruce až k nevydržení, když se vás dotkne. Léčitel „janovidně“ reaguje v tomto duchu:“ máš problém, tady ti dám papírek (se svým kikihákem) a problému tě zbavím.“ Překvapeně se mísím do řeči. „Ale on má taky schopnosti léčit, jen to nechce používat.“ Léčitel to schválně ignoruje. Dnes už je mi to jasné, to nasere, když k vám přijdou dva konkurenti. A když žádné výrazné schopnosti nemáte, je s tím ještě spojený strach, že to praskne.

Vnímám jeho ruce. Nic moc. Slabší teplo. UVnitř mě se nic neděje. A to si piště,že bych poznala, kdyby mě naplňovala nějaká čistá, hřejivá energie ! Jak ten blbec si říkám : „Asi je to úplně jiný druh energie, než ty se kterými se setkávám.“ Cestou domů je nám zle. LEdviny bolí. Chlap mi kolabuje, vytahuje ho to z těla. Obrací se mu oči v sloup. Řídí. Snad to přežijeme. Cestou několikrát stavíme. Stále to beru za očistu. Říkám:“ukaž já ti to stáhnu“. Jsem zvyklá, že tohle zvládám do dvou minut. Nezapnu. Mám vyplé schopnosti !!!! Kur…co se děje? Nějak dojedeme domů. Žijeme. Druhý den se nehnu. Mám zablokovaná záda na umření. Vživotě jsem nic takového nezažila. JE to přesně v místě ledvin. Nepomohlo nic. Léčení mi stále nejde !!! Masáže, krémy nezabírají. Volám léčiteli. Slibuje , že to srovná. Srovnal na pár hodin, pak je to ještě horší. Chlapa bolí ledviny.

Další den záda povolila, vzala jsem totiž kyvadlo a otevřela si znovu schopnosti léčení rukama – byla jsem úmyslně vypnutá! Vypínala jsem léčitelův kanál, kterým byl na mě napojený a otvírala jsem pracně zpět ty své. Vzteky jsem se třásla. Rozhodla jsem se, po zralé úvaze, že se u něj ani neukážeme a vyhodíme věci co nám dal nabité svou energií……..nejde mi je vyhodit. Něco mi mentálně brání. Uvědomuji si to a sleduji to asi 2 dny. Vím, že to je jeho úmysl, schválně vložený program, připadá mi to zajímavé. Vím, že až budu opravdu chtít, tak to poletí. Další den sedíme u televize, náhle nával do hlavy, ztrácím sluch, mění se vnímání reality.Něco mě začne táhnout z těla, kolabuji. Mám naštěstí praxi. Už vím co to je. Útok černé magie. Bojuji o život několik hodin. Zuby nehty se držím při životě. Na jedné straně mě za ruku drží můj chlap, na druhé syn, který je na svůj věk 7 let neuvěřitelně vyspělý. Ptá se jestli umírám. Lžu jak když tiskne. Soustředím však většinu své síly na udržení se v těle. Od nohou stoupá brnění a pocit, že se v těle přesýpají kuličky z ložiska. Stoupá to vzhůru do hlavy a rve mě to ven. Obrací se mi oči vsloup, rvu je silou vůle zpět a řvu – teď už nahlas – „tak mě ty kurvo pust, já to nevzdám“.Tělo se otřásá a nadskakuje na posteli ve vlnách zimnice, která vždy oznamuje, že brzy už umřete. Ztratila jsem spoustu životní síly ( z ledvin ! ) Mezi drkotáním zubů žádám o telefon a volám jediné osobě, která mi může pomoct. Dana říká, že mi hned pomůže. Do 2 minut přestává zimnice, tělo se stabilizuje. Přijde mi sms – „Proboha do čeho jsi to šlápla? Duchové říkají, že to je černá magie, že máš u sebe něco, co jsi dostala a to je příčinou záchvatu. Hned to znič. Jsi zpět v těle a se silnou ochranou…..“

Okamžitě vím o co jde, vždy’ť já mám u postele ty krámy od léčitele! Hrabu se na všechny 4 a pak na nohy.I kdybych měla hebnout, musím spálit ty krámy. V noci zapaluji u popelnice táborák a v duchu vztyčuji prostředník.

Celé to nakonec ve vlnách trvá od večera 9hod do rána do 4 hod.ráno – kdy mi došlo, že se útoky opakují po celou noc, protože jsem zapomněla vyhodit ten zpropadený Amway. Vyhodím ho a je klid. Usínám urvaná a nevím co bude dál. Tím to padne a já jsem svobodná. Leč porouchaná.

Druhý den jsem jako věchýtek. Neustále cítím jak se mě někdo snaží chvílemi zase sejmout. Vemu tužku a odpojím léčitele na 100%. Úleva je okamžitá, vše funguje a já nabírám sílu. Přestávám „ulítávat“. Pak zjistím, že chlap jednu knihu zapomněl spálit. Dokončíme to. Spím celou noc jak zabitá a je mi dobře. Ještě se bude muset obnovit nervový systém, dostal šílenou šlupku. Další dny bilancujeme co nám to dalo. Já málem umřela, od té doby trpím úzkostnou poruchou,(vsuvka po letech od sepsání článku- za zhruba rok a půl jsem to sama zvládla, vlastní silou a za pomoci konstelací) chvílemi mě to zkouší znovu vytáhnout z těla.Ledviny, které jinak musí ustát mou šamanskou praxi – vymítání, posedávání duchy při léčení apod, jsou doslova odstřelené. Jejich léčení bioenerg.preparáty mě stojí pár tisíc, další finance ztrácím tím, že marodím. Ledviny jsou po šoku tak hotové, že nedělám celé dny nic jiného – už 14 dní – než že je stimuluji a oživuji akupresurou, sujokem atd. Z ledvin se mi to přesunulo i do močové trubice, mám zánět jako prase. Vzpomínám na léčitelova slova z jeho knihy: “ a pokud neuvěříte, nemyslete na nás prosím ve zlém…..“ V tuto chvíli mi to přijde jako neskutečně drzý výsměšek všem poškozeným. Můj muž – na ledvinné , též odstřelené dráze (meridiánu) se objevuje bez příčiny pupeční kýla, a všude kde vede dráha, se postupně objevují problémy, které jsme nikdy neměli.

Výsledek : pan superléčitel nám odrovnal ledviny a jejich dráhy, tím spustil totální dysharmonii snad na všech úrovních, vč.průjmů atd. Já to odnesla nejhůř díky jeho „energii č.1000“, kterou do mě napumpoval.

Moje15 měsíční dcerka dopadla naštěstí méně špatně, protože měla jen přes 1 noc preventivně na plíně jeho počmáraný papírek. Spustily se jí z toho „jen“ průjmy a zánět močáčku. Na plínce o objevila krev.

Muž si s láskou pro sebe nechává poznámku :“ Já ti tam říkal, že mi je zle.“ Další poznatky:

Dva dny před odjezdem k léčiteli mě totálně odrovnal člověk, který je s tímto léčitelem ve spojení. Tento člověk „náhodou“ volal léčiteli ve chvíli, kdy nás léčil…. Toto varovné odrovnání jsem ustávala celé dva dny. Že to bylo varování mi došlo až teď.

Závěr:

Jedno už vím. K léčiteli, kterého neznám osobně z minula, už nikdy nepůjdu. Blbá zkušenost, taky zkušenost. S hrůzou zjišťuji, že můžu opravdu věřit jen sama sobě…………a lidem, které mám po svém boku už dlouho a vím s čím pracují a jaké mají srdíčko.

20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page