top of page
  • Taisha Tauma

DARYL VAN HORN – PODVOD JAKO HROM !!!

Vážení přátelé, protože se zabývám duchovnem z hloubky srdce a považuji ho za službu lidstvu, nechápu, že se může mezi lidmi objevit takový parazit, jako je tzv. Daryl van Horn, nebo Leo Lee Gabor.

Tento podvodník (možná dva, ale věřila bych, že to je jeden člověk) rozesílá lidem dopisy, ve kterých je psychicky terorizuje a manipuluje prostřednictvím strachu, aby mu pak důvěřiví a vyděšení lidé posílali peníze – za které mají obdržet různé amulety apod, které jim zaručí miliony, zdraví a vše po čem lidská bytost touží.

Píše tak přesvědčivě, jak na vás zrovna vzpomenul, protože mu duchové řekli, že zrovna vám má pomoci ke štěstí…………….a protože prožíváte těžké období ( a kdo sakra ne) tak vám chce ulevit, ale musíte okamžitě poslat………atd.atd. Viděla jsem několik velmi pragmatických lidí, materiálně založených, těch, kteří si chtějí na věci sáhnout – jak byli z těchto dopisů rozboření na měsíce dopředu !!!

Vyvarujte se takových dopisů a jakmile vám nějaký dojde, roztrhejte ho a nečtěte, protože to je horší než hyenizmus, co tenhle zvrácený člověk dělá.

Samozřejmě, že se to netýká jen Daryla van Horna, ale všech ostatních, kteří inzerují podobným způsobem v časopisech – vědma,která vám pošle léčivou energii, amulet, runy……….VŠE JE TO PODVOD ! Dokonce někteří protagonisté v televizi podvádějí. Hlavně ti, co vám hypnoticky vykládají, že už jsou těsně před osvícením, zbavili se karmy atd.atd. Jejich pýcha je nezuměrná. Popisy minulých životů také často neodráží skutečnost – ale to je jedno, protože nejsou přímo konfrontování a vy jim to baštíte. V zoufalosti často člověk přijme program, nebo falešnou informaci. Hlavně, že něco dostal. Vypadá to přeci tak originálně a skutečně………To, že jde o televizní pořad vám nezaručí kvalitu a upřímnost! Tito protagonisté dostávají ze 70kč na minutu (které platíte) jen 6kč a ty si zdaňují. (info staré několik let) Proto vás budou lákat ze všech sil, a hlavně vás budou držet na telefonu co nejdéle ,protože co minuta, kdy čekáte, že vás přepojí do studia, to vašich 70kč v čudu. A takových dobrých duší v tu samou chvíli visí na telefonu možná stovky, možná tisíce. To není o službě lidem, to je o vejvaru many, many. To co dáte za vyčkávání na telefonu ( a často se ani nedovoláte) to by vás stálo několikahodinové sezení u seriózního věštce !!!

Nedávejme takovým parazitům šanci a šiřme mezi ostatní, že TOHLE NEMÁ S DUCHOVNEM NIC SPOLEČNÉHO !!! To jen strašného vyčůránka napadlo, že když jsou lidé zoufalí a bolaví, a mnoho z nich má víru, proč nezahrát na tuto strunu a nevydělat miliony bez práce.

ŽE SE VÁS TO NETÝKÁ? Vás možná ne, ale co vaši staří rodiče ??? Co vaše děti ??? Nezapomínejte, že nejste od světa oddělení, i když se vám to často tak zdá. Jsme všichni odpovědní za sebe, ale tím vzniká mnohem větší odpovědnost – za celý svět. Protože, to co se děje uvnitř nás, se odráží do světa……

Přejí vám všem, abyste nepodléhali všem těmto rádoby duchovním vůdcům, a abyste vždy nalezli cestu k tomu pravému duchovnímu, který se nebude skrývat za dopisy, ale ukáže vám svou tvář a svoje srdce………………..

Vaše Taisha



21 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page