top of page
  • Taisha Tauma

CHEMTRAILS

Nebudu vám tvrdit, že jsem to viděla, že jsem to zažila. To v žádném případě. A nevěřím ani na to, že se u nás v malé zemičce přesně tohle děje. Na to mají politici v politice až moc bordelu, aby byli schopni nejen vymyslet a účastnit se takové konspirace, ale také ji ( a to hlavně ) utajit.

Pro ty, kteří nevědí, co chemtrails je, musím začít pěkně od začátku. Několik let se stávají středem pozornosti tzv.kondenzační čáry za letadly. Zatím co jsme na ně před 30 lety hleděli jako na romantické kresby za letadly, dnes mnozí s hrůzou vzhlížejí k oblakům a očekávají nebezpečné „práškování“. Tímto práškováním se myslí rozprašování různých látek do vzduchu. Jedni tvrdí, že jde o těžké kovy, druzí, že jde o viry a bakterie. Tato konspirační teorie si získala mnohé příznivce z řad „duchovních“ lidí a stále víc si získává na oblibě.

Proč by nás měl, ale někdo práškovat? To se také přesně neví. Jedni tvrdí, že abychom byli ovladatelní, druzí se příklání k logičtějším důvodům,a těmi je zvýšení nemocnosti obyvatelstva – a tím odbyt pro farmaceutické sajrajty.

Co tedy víme? Vlastně nic.

Když se budete bavit s obhajovatelem této teorie, bude tvrdit, že normální kondenzační čára je tenká a rychle se rozpouští, kdežto jedovatá čára se roztáhne doširoka a vydrží na obloze hodiny.Vznikají tak fascinující mříže na obloze po proletu mnoha letadel.

Nemusím být nijak zvlášť vzdělaná, abych věděla, že co metr do výšky, to panují jiné povětrnostní podmínky. Mezi dvěma vrstvami, kde to fučí, může být vrstva, kde se vzduch doslova nehýbe. Tudíž není nic divného, když se některé kondenzační čáry hnedle nerozplynou, jako pára nad hrncem. Podporou této teorie je fakt, že v danou chvíli, ve stejné výšce létající letadla, zanechávají všechna tyto čáry – bez ohledu na příslušnost ke konkrétní společnosti, či vlastníkovi letadla. Taková konspirace by se neutajila ani náhodou.

Trochu jinak se však dívám na to, co se děje za naším plůtkem. Nedávno jsem viděla pořad o tom, co se děje v USA. Není to nic „utajeného“, ne tak, jak si tady myslíme. Lidem tam na domy, zahrady a doslova hlavy, padají gelové struktury, které se po čase rozpadají. Tito lidé vzali ze zvláštního spadu vzorky a dali to do nestátních laboratoří. Tyto udělaly rozbory a otevřeně přiznaly šokující fakta:

Nebyl zajímavý jen obsah gelu, ale fakt, že tento gel byl podle všech rozborů uměle vyroben. Podle všeho jde o látku, na kterou se uměle a velmi dobře vážou jiné látky – kterými dle rozborů byly různé viry a bakterie ( streptokoky a podobné potvůrky). Vědci z této laboratoře se nebáli o výsledcích mluvit, vše bylo natočeno a zdokumentováno. Po krátké chvíli na vzduchu se vzorky úplně vypařily (gel se rozpadl na průhledný prášek) takže se laboratoř sháněla po nových vzorcích. To se podařilo, protože uvědomělí a značně naštvaní američané, uchovávali vzorky v mrazáku. Nové testy prokázaly totéž.

Někdo vyrábí umělou gelovou líheň pro nebezpečné viry a pak ji rozstřikuje ( asi z letedel) nad Amerikou.

Protože pracuji s Oberonem a velmi dobře se vyznám ve virech a bakteriích, je zajímavé, co jsem si uvědomovala při tomto pořadu. Většina jmenovaných „potvůrek“ patří k těm, které napadají imunitní systém, způsobují únavový syndrom a jsou velmi odolné proti veškerým lékům a bylinám, které se na ně pokoušíme používat.

Šokující údaje Velmi zajímavé mi přijde, že při diagnostice na Oberonu občas narazím na vir, který je smrtelný a to na FILOVIRUS EBOLA (základní údaje pod článkem). Když to vezmu odhadem, má ho v sobě zapouzdřený každý 10 člověk…….možná méně. Protože Oberon potvrzuje lékařské diagnostiky, případně je dopředu předpoví, pak nemám nejmenší důvod mu nevěřit (bez ohledu na řeči trapných prdů, kteří tento přístroj nevlastní, nepracují s ním, ale vědí naprosto přesně, že nemůže fungovat…..jak vědecké !

Když jsem tento zabijácký vir našla u prvních lidí, ptala jsem se, zda cestují, protože jsem si neuměla jinak představit, kde se to v nich mohlo vzít. Někteří cestovali, jiní nevytáhli paty za celý život za hranice země. Po čase jsem začala s hrůzou zjišťovat, že mají ebolu i děti. Začala jsem se o ni více zajímat a podle všeho – co nám tvrdí v tv – je vždy smrtelná. Já vidím, že to není pravda.(to dokládají údaje uvedené pod článkem).

Samozřejmě, může jít o jiný kmen, zmutovaný. Vezmeme-li v úvahu fakt, že stačilo, aby imunitní systém jediného člověka ebolu zvládl, pak není nic divného, že se tento kmen šíří nepozorovaně. Jak k tomu však došlo? Pochybuji, že samo sebou. Nabízí se možnost úmyslného šíření mezi obyvatelstvo – třeba výše zmíněným práškováním. Z USA to k nám už není tak daleko, zvláště, vezmeme-li v úvahu turizmus. Když nás nezabíjí, tak co řeším? Na jednu stranu je to fajn. Nezabíjí nás. Na druhou stranu nevíme co dělá v našem těle, jaké jsou následky jeho přítomnosti ve tkáních (v zapouzdřené podobě). Není nic tajného, že obyčejné plísně vyvolávají rakovinu (více, než dnes zmiňovaný papilomavirus). Co pak dokáže ebola? Narušuje celoživotně naši imunitu, jak to dělá E.B.virus, nebo Kingella Kingae (které má v sobě většina lidí, jimž nejsou lékaři schopni odpovědět na otázku „Co mi stále oslabuje imunitu?“)

Všichni se snažíme být zdraví, pružní a výkonní – a naše těla jsou zatím plná ložisek takových potvor, že není možné je za celý život potkat ( a tak se ještě necháváme očkovat, aby jich bylo o desítky víc…) Kde se všechny berou? Jak se do nás dostaly? Jakto, že jsme většinu „prodělali“ bez viditelných známek jejich přítomnosti? Co když je někdo upravil tak, aby se do nás dostaly, usadily se a ………čekaly na to, až přijde jejich čas ?!

My si stále u nás myslíme, že se nás „to co je za oceánem“ netýká. Zapomínáme, že mezi námi nejsou hranice, zvláště, pokud jde o něco, co se šíří dotykem, vzduchem apod. A co očkovací látky, které dovážíme z USA?

Možná bychom se měli rozhlížet a nemusí to být zrovna do oblak………..

FILOVIRUS EBOLA Krvácivá horečka, virové onemocnění, tzv.hemoragická horečka, napadá lidi a primáty. O viru víme od roku 1976 a od té doby různé kmeny eboly způsobují epidemie s úmrtností 50 – 90%. Kmen viru Sudan vykazuje úmrtnost jen 50% V roce 1990 byl objeven další kmen, ve Virginii. Přitáhly ho opice, a lidé, kteří ho dostali, jím neonemocněli !!!Tento kmen se šíří vzduchem. Jmenuje se ebola-reston.

Podle informací na google tento kmen nezpůsobuje fatální důsledky pro člověka – jaké způsobuje se však neřeší. Nebo se o tom nemluví.

V roce 1989 makakové zanesli nový kmen viru do karanténního zařízení pro opice ve Virginii a od té doby se objevuje v podobě protilátek na ebolu u lidí . Důvod pro lidskou imunitu je neznámý. V roce 1994 se vědec při pitvě opice nakazil neznámou formou eboly, ale uzdravil se. Mezi lidmi je vir přenášen krví a slinami ( některé kmeny vzduchem).

Otázkou je, zda ebola, kterou nacházíme tu a tam na Oberonu, je ebola reston , nebo jiná. Další otázka je, zda tuto „mírnou“ variantu opravdu přitáhly opice ( sama se nějak zmutovala v divočině) a nebo je vyrobena a šířena záměrně. KDyž se tou potvůrkou zabývám napadá mě také, zda nemají „nakažení“ imunitní výhodu co se zákeřnějších typů eboly týče. To všechno, a možná i víc, ukáže až čas…………

Bůh s námi.

60 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page