top of page
  • Taisha Tauma

CESTOU NECESTOU

Jak asi z předchozích článků víte, byla jsem náhle obdarována úzkostnou poruchou. Nic příjemného, to vám povím. Dokud to nezažijete, víte prdlajs – stejně jako já do té doby. Ona se totiž obecně úzkost velmi podceňuje, což jsem poznala z reakcí svého okolí. Rady typu : to musíš vydýchat, povznes se nad to …..apod……si říkaly akorát o pořádnou ránu do nosu. Mě to, ale naučilo hodně. Jednak, každému volovi nevykládat co vám je, a zadruhé, nesnažit se pochopit něco, co jste si sami nezažili. Jak říká staré přísloví – připisované indiánům, snad pro ty mokasíny – neodsuzuj druhého, pokud jsi neušel alespoň míli v jeho mokasínech.

Tyto stavy mi hodně daly. Za 4 měsíce jsem moudřejší o 20 let zkušeností. Možná jsem měla článek nazvat – dar, nedar – protože tím i paradoxně je. Kdyby mi někdo na začátku řekl, že jsem obdarovávaná, poslala bych ho k psychiatrovi. Dnes bych pokývala hlavou a řekla : „Díky, nebyl by ten dar v lepším balení ? “ :-)))

Pár dní jsem uvažovala, zda vůbec napsat tento článek. Ale pak jsem si uvědomila, jak důležité je podělit se o zkušenosti s ostatními. Právě proto je dostáváme. A tak jdu s kůží na trh a nabízím vám možnost, poradit někomu se stejnými stavy, nebo pochopit ty svoje. Příčinu mít stejnou nemusíte, přesto vás při čtení může napadnout, odkud vítr fouká. A já v to upřímně doufám a věřím. Protože tento svět je plný zoufalých, úzkostných lidí. A já se teď hodlám spedializovat na jejich stavy, situaci – a najít řešení. Protože evidentně nejde jen o individuální záležitost, ale už globální. BEZ BOJE TO NEPŮJDE

A tak jsem bojovala. Však to bych nebyla já, abych se nezakousla se slovy :“ já to nevzdám “

Začala jsem homeopaticky………….byť jim už velmi dobře rozumím a holduji, výsledek byl pramalý. Asi protože jsem hlavně řešila šoky a traumatické události, které se mi před úzkostí staly. ( pád ze schodů s několikaměšíčními následky, léčitel patlal který narušil kompletně můj energetický systém (věřím že úmyslně, protože tak se ukázalo i v konstelacích), pak mě pokousala 3m hadice o váze 10kg. Bylo to tentýž den, co mě a partnera rozhodil léčitel a já pod jeho neg.vlivem nedávala pozor a nechala ruku v terárku držíc potkana…….ulovena a přežvýkávána jsem byla já. Chvíli trvalo, než had poznal, že se mu do pupku nevejdu. Konstelace odkryly závist léčitele, který jakmile zjistil co dělám, napíchl se mi do systému a kradl co se dalo. Vzniklo tak velmi silné negativní spojení ( i přes Ježíše vísícího mu nad hlavou v jeho pracovně). Zpřetrhání pout a „výchovná lekce“ léčiteli, mi značně v jistých oblastech ulevily. Protivník to byl vskutku silný, za ty 4 měsíce jsem musela udělat několik silných zásahů, aby došlo k odstranění skutečně všech jeho provazců. Esence byl další krok. Zvířecí, bachovy, stav se, ale pohnul jen trochu. A hlavně, u esencí je to na dlouhé lokte…..někdy jen na ty týden dlouhé lokte, ale můj případ byl jiný.

Modlitby, meditace….nic moc. Byla jsem vyčerpaná z neustálého boje s úzkostí, sežrala potvora veškerou energii. Svět se stáhnul do jediného bodu TADY A TEĎ, což byl sice značný přínos pro moje budoucí vnímání šamana, ale na síle mi nepřidal – v počátku. Později jsem si uvědomila i pozitivní přínosy tohoto scvrknutí světa a času a začala jsem na nich stavět. Okolní svět s tím sice měl problémy, ale to mi těžkou hlavu nedělalo. Všichni se totiž musíme naučit žít v přítomném okamžiku a tak jsem byla živoucím příkladem pro ostatní i pro sebe sama. Další terapie kyvadlem a známé techniky nepřinášely očekávaný výsledek. A protože, co se mě týče, jsem neuvěřitelně náročná a netrpělivá, štvalo mě to a nutilo hledat další a další rychlá řešení. Nejlépe a nejsilněji fungovala automatická kresba. U kyvadla byl sice výsledek také okamžitý, ale vždy mě něco stáhnulo zpět během pár hodin (většinou do druhého dne). Bylo znát, že existuje skrytý vliv. Záleželo jen na čase, kdy ho najdu. ANtidepresiva, na která jsem přistoupila ačkoliv vím, že to je šamanům zakázáno, a mám už velmi negativní zkušenosti, mě po první pilulce málem zabily. Stavy, které vyvolaly byly tak strašné, že jsem s láskou vzpomínala na své úzkosti. Další piluli jedu jsem už nevzala a pokývala hlavou : “ Vždy’ť já vím, že to mám zato, že jsem vyměkla. Tak já budu zase makat sama. Sorry duchové“. I přesto trvalo 36 hodin , než jsem se mohla napít a najíst. Po 36 hodin to nešlo vůbec. Ani kapku vody. Okamžitě se mi stáhl krk, začla jsem dávit. Těsně před tím, než jsem dehydratací zkolabovala, jsem do sebe vpravila nastrouhané jablko po lžičkách. Od toho okamžiku už jsem mohla pomalu i pít a jíst ….hlavně jablka. Ta, která jsem celý život nesnášela. Paradoxy nás mnohému učí. Jablko, to které je symbolem hříchu a vyhnání z ráje ( z mého pohledu je symbolem svobodné vůle a naplnění lidských potřeb) mi zachránilo kůži. Vzpomněla jsem na svou kamarádku, která mi pomohla hodně, když mi vystoupala kundalini a popálila mi nervový systémm (asi rok a půl zpět). Navštívila jsem ji a ona mi v hypnoze pomohla získat sílu bojovat, o kterou jsem už únavou dozajista přišla. Ploužila jsem se a už nechtěla nic, jen umřít. Odcházela jsem od ní nadopovaná energií a druhý den jsem začala bojové tažení znovu. Terapii, kterou mi takto pomohla, dnes s úspěchem používám na léčení svých klientů.

Protože se tento anděl bohužel velmi podceňuje, řekla, že se bojí vlivu toho zlého léčitele a abych šla za paní, u které se mnohému sama naučila. Ta by mohla pomoct. Oslovila jsem ji.

Během pár dní jsem jela za paní léčitelkou, na kterou mi kamarádka dala kontak. Mluví s anděly a pracuje s Kristem.( s tím jsem měla značný problém vzhledem k jeho malé duchovní síle prokázané na několika konstelacích ). Řekla……nepomůžu ti, u tebe to bude o pochopení něčeho. Měla pravdu. U ní jsem si uvědomila, že od jisté doby nemám kontakt s anděly, kteří mě vždy provázeli. Taktéž jsem přišla o své živé meditace, které jsem před pár lety dělala s obrovským úspěchem a bůh ví, proč jsem je opustila. Tušit a přemýšlet je jedna věc, ale když jste se silou nadně, je vám to prd platné. Věděla jsem, že moje pochopení začíná rozkvítat, jako květ lotosu, natahuje se z bahna směrem ke slunci. Musela jsem počkat, než se květ vynořil na hladinu a napil se slunečního svitu – tedy než mě svitlo :-))

Po stránce psychické jsem i přes léčbu u této terapeutky byla na tom ještě hůř a hůř. Už na semináři u ní jsem celý den rozdýchávala hrozné stavy a zvracení. NEchápala jsem jak je možné, že přes veškerou léčbu se stavy zhoršují.

Zoufalostí už jsem nevěděla kam a co. A pak jsem na to přišla….to byl ale šok. Věřte, nebo nevěřte, veškeré zhoršování stavu (nikoliv stav samotný ) vyvolalo těhotenství. Naprosto neočekávané, protože jsem zodpovědně užila postinor……sajrajt prvního řádu, který by tudíš měl zafungovat a který má být volně dostupný v lékárně (od roku 2012). To bude těhulí ! A jak medicína vydělá! Když totiž otěhotníte přes pilulky, všechno platíte!!! Aha, tak tímhle chce ministerstvo dotovat svoje finanční propady.

Medicína udává 98% účinnost do 72 hodin. Kecají. U mě to bylo jen pár hodin. Tož su plodná jako věstonická Venuša. Co na to říct? Lékař řekl, že jsem rarita. Jiná lékařka mi přiznala, že takových rarit má plnou ordinaci. Hustýýýýýýýý, žejo? Nic však není náhodou a tak jsem musela přijít na to, proč „mě vesmír tak trestá“. Ke všemu ještě tohle ! Doma dvě děti, už 3 měsíce se snažím tatínkovi zachránit život a vytáhnout ho z následků těžké mrtvice, sebe hrabu z úzkostí – a kosmos na mě takhle. Bylo okamžitě jasné, co musím udělat. To, čeho se snad bojí každá normální žena. No to si pište, že to schytali i andělé, chuděry, když jsem ulevovala vzteku a pocitům nespravedlnosti. A pak mi dali odpověď. Stejnou, jaké se mi dostalo ještě od jednoho človíčka. A byla to lekce jako hrom. I o tomhle najdete na mých www článek. Je to něco, co si může zapříčinit naprosto nevědomě každý z vás !!! Snad vás před tím uchráním svou bolestnou zkušeností.

Protože jsem cítila stále i „jiný“ vliv než jen hormony, začala jsem hodně přemýšlet. O anděly jsem přišla před jistou dobou. Tehdy mě po telefonu napadla akvitans (tak říkám lidem, kteří nejsou cizí ale také nelze říci, že jsou přátelé, či kamarádi). Hučela na mě do telefonu,že se pořád napojuju na anděly a duchy a vím hov….co to je za hajzly. atd.atd. Proslov měla dlouhý a protože jsem byla zrovna oslabena vyzdvihnutou kundalini, a od blízkého člověka jsem tohle nečekala, zasáhla úrovně, do níž se vám jen tak někdo nedostane. A já si toho vůbec nevšimla. Jak jinak. Když jde o přátele, jsme často slepí jako jednodenní kotě. Přítel by vám přeci neublížil…………haha. Jak říkají kriminalistické záznamy, statisticky je vrahem a násilníkem vždy někdo blízký.

Začaly se mi v hlavě skládat střípky a obraz se poskládal do děsivých rozměrů. Je to opravdu možné, že člověk, kterému jsem tolikrát pomohla z duchovních průserů, mě takhle poškodil? Vzala jsem do ruky kyvadlo a spíš s nevírou v tuto možnost jsem požádala o zpřetrhání všech zlostných, závistných a úmyslně negativních napojení od této ženy. Kyvadlo mi málem urvalo zápěstí. Zuřivě se točilo, těžké jako kovadlina. V tu chvíli jsem musela přijmout pravdu. Je to tak. Jak smutné. Vyčistila jsem ze všech úrovní její „jedy“ a programy, které do mě zasela…..a dostavila se téměř okamžitě úleva. Do druhého dne se vrátili andělé a živé meditace. Úzkosti trochu polevily, už nebyly tak úděsné, ale bylo cítit, že následky duchovních útoků někde přetrvávají. Aura, když dostane ránu, se musí zacelit. Potřebuje na to čas, stejně jako vaše kůže, když ji něco naruší. Zjistěte však kde máte díru ve střeše, když sedíte v domě a nemůžete ven……… :-))) a zevnitř se to špatně hledá.. Chce to čas, trpělivost, počkat až zase zaprší………..a já neměla čas. Teď už jsem, ale mohla požádat anděly o pomoc. Žádala jsem o pochopení a cestu z toho ven. Přišla téměř okamžitě. Ještě před zákrokem v nemocnici jsem byla vesmírem dovedena k matce Meeře. Jedna jedniná prosba a úzkosti ustoupily o 80 dobrých %. Ostatní stavy se vyřešily návštěvou nemocnice. Kde mi velmi Meera pomohla, co se strachu z operace týče. A ještě jedno dokázala. Vrátila mi během pár minut Sílu a vyplnila žádost: „Abych to byla zase já, ta optimistická a vysmátá Tai, kterou jsem před tímhle vším byla“. Pochopila jsem, že tím nejléčivějším, co jsem v tomto životě potkala, je právě matka Meera. Okamžitě jsem zaplatila zájezd za ní. Velmi ráda se s vámi podělím, až se od ní vrátím. Zákrok srovnal hormony, já srovnala narušenou vesmírnou rovnováhu ( článek CENA ŽIVOTA) a všechno se celkem dostalo do svých zajetých, pozitivních kolejí. Přesto bylo znát, že ještě nejsem u konce cesty. Ale to už jsem byla plná síly, andělů a vrozeného bojového optimizmu. Začala jsem šamanit. Našla jsem v podsvětí dva zvířecí duchy, dvě totemová zvířata, která byla ochotna tyto stavy doléčit. Duchové do mě vstoupili. Během týdne se mi ulevilo maximálně. Zbylo nějakých 5% občasného nervního napětí (které workoholici jako já mají), které se dají opravdu uvolnit myšlenkou, dýcháním, nebo prostě uvolněním celého těla. Na doléčení užívám homeopatika, o která jsem už musela požádat lékařku, neb jsou na recept, některá se musí dokonce vyrobit.

A nechávám vše běžet, medituji, a miluji se víc než kdy jindy. ( a že láska k sobě dá sakra práce, to víme asi všichni ).

A tak mám za sebou 4 měsíce potulky cestou necestou, polem nepolem….. A za dveřmi mi náhle stojí lidé s úzkostmi a žádají o pomoc. A já už po tisící žasnu, jak to ten vesmír má zařízené. Jak najdete nějaké řešení, už máte vedle sebe někoho, komu můžete poradit, pomoct. Z vlastní zkušenosti. Žádné vyčtené věci z knih. Jen tvrdá praxe. Ta nejcennější.

A tak se modlím za vás všechny, abyste neměli takové „přátele“, nepotkali takové “ úžasné léčitele“ a aby vás andělé provázeli neustále až do konce Časů. Vaše TAi


13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page