top of page
  • Taisha Tauma

BOŽÍ PEČEŤ BEZ LŽÍ A VÝMYSLŮ PROMLUVA AUTORKY

Aktualizováno: 11. 10. 2021

Jsem autorkou systému naladění zvaného Boží pečeť. Tedy autorkou, je dost nadnesené. My lidé , přeci nejsme autory ničeho. Jsme jen hromosvodem pro Sílu, která se skrze nás různě projevuje a podobu tohoto projevení si určuje sama… Jsem tedy tím, koho si Božství vybralo a požádalo o službu.

Před lety mi při hluboké meditaci Božství předalo něco, co jsem zprvu neuměla ohodnostit. Bylo mi řečeno, abych TO předávala dál a to jen kontaktně, aby se zachovala kvalita. Měla jsem za úkol naladění na Božství poskytovat za plného vedení. Bylo tak určeno proto, že se Boží pečeť pouhým naladěním nespustí. Také mi bylo sděleno, že další informace k BP nebudou, neboť svádí lidi z cesty a nejsou třeba. Kdo pochopí BP a ovládne své ego, víc nepotřebuje. Ten kdo ji přenáší na klienta, musí být velmi jasnocitný a jasnovidný, aby měl neustálou kontrolu nad energiemi klienta a energiemi v prostoru. Jen tak dokáže zachytit chybné postoje, které BP činí nefunkční. Také musí terapeut ovládat Síly, které dokáží ego klienta srazit co nejníže, aby se BP plně projevila a klient se tak naučil správnému postoji. Chvíli mi trvalo, než jsem ji plně ovládla, zbavila se zažítých postojů z reiki a dalších technik. V nich totiž člověk vždy situaci nějak ovládá, kontroluje, něco očekává apod. Teprve poté jsem ji začala dávat svým žákům. Bohužel, dnes zjišťuji, že se opět hromada lidí přiživuje na něčem co sami neovládají. Protože BP neovládají, nepochopili základní princip, který ji aktivuje, začali ji sekat pro peníze na dálku a nezajímá je pranic, že to už tím pádem není Bp. Někteří z nich vůbec duchovno nedělají, dokonce jich pár znám. Ale zjistili, že jsou dobráci, kteří chtějí duchovno zadarmo, hezky na dálku, tak si udělali stránky a „zasvěcují“ . Proč taky ne, když je hromada lidí, kteří jim skočí na lep…

Moho lidí se na mně v poslední době obrací s žádostí, že mají BP od někoho na dálku a nefunguje jim jak by měla. „Proč to je?“ Ptají se a cítí se podvedení. A já jim vysvětluji, že pokud sami duchovno znevažují a ponižují ho na hokynářství, když si nejsou schopni a ochotni přijet za terapeutem, aby ho poznali a vyžadují šup, šup na dálku – už aby byli svatí – pak dostanou, co si zaslouží. „Vrána k vráně sedá…“ Nelituji je, nejsou oběti. Pokud by byli oběťmi, tak jen sami sebe a svého povrchního přístupu k Duchu.

Co vysíláte to přitahujete. Víte to, že ? A tak to je.

Do BP někteří dobráci nacpali hromadu symbolů, přičemž přímo tohle samo o sobě popírá princip BP. Taktéž radí napojovat se na VYšší já a bůh ví na co, přičemž i tohle je zcela proti pravidlu, které zajišťuje funkčnost a čistotu BP. Nemluvě o různých požadavcích, zvoláních a já nevím čem ještě, co nepokorní a neduchovní lidé narvali do tohoto systému. Zkrátka, skutečná a originální BP je prováděna rozvinutým člověkem, s hlubokou pokorou k duchovnu ( poznáte to po ovoci) a hlavně kontaktně.

Když BP předávám, jsem po celý čas spojena s klientem tak, že cítím vše, co on a hlavně, vím co se děje. Jakmile cítím sílu jeho ega, svou silou ho ponižuji tak, aby si klient zažil jaké to je být čistý a plně otevřený Božství. Učím ho tak opakovaně a stále mu říkám co cítím a jak se energie, v jeho podání, chová. Nikomu nic neodpustím. Trvám na dokonalosti, bez toho BP nefunguje. Jediné co se vám spustí je obyčejná reiki říznutá vaší fantazií, ve stylu “ Když jsem si to zaplatil, tak to určitě funguje“. Je mi líto, ale živíte svou iluzi, nic víc.

Co tedy BP je? Je to přímý kontakt s Bohem. S tou nejčistší a nejvyšší energií. Je neutrální a proto se nesnese s egem . Jakýkoliv náznak ega – žádost o uzdravení, očekávání čehokoliv během procesu , usměrňování energie, vlastní pohyby rukama i tělem a pod. – znamená nefunkční BP. Totéž platí pro užívání symbolů, modliteb, manter, či čehokoliv co si dává nějaké podmínky. Oslovovat Vyšší Já a pod.je samo o sobě výsměchem BP a také ji omezí. Při BP musí být člověk naprosto čistý a prostý svého já. Nic nežádá, nic neočekává, nic neovlivňuje, nezáleží mu na výsledku, na délce sezení, na kvalitě, na tom co cítí pacient. Je to totální odevzdání se Božství – a to dokáže málo kdo. Proto výuka a výcvik kontaktní, pod mou kontrolou a pomocí. Učím duši i člověka jak ustoupit egem .

Tolik moje promluva. “ Kdo chceš slyšet, slyš.“

59 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page