top of page
  • Taisha Tauma

A BRÁNY SE UZAVŘELY…..SKUTEČNĚ?

V poslední době se objevují fámy o tom, že se kosmické chrámy – jejich brány – uzavřely a proto lidé nemají přístup k Reiki a dalším energiím. Humorné mi především přijde to, že tyto fámy rozhlašují právě ti, kteří často přicházeli s novými duchovnějšími a duchovnějšími zasvěceními a vtloukali je žákům do hlavy. Dnes – když mají vysvětlit, jakto, že jejich zázrak žádné zázraky nevyvolává , přicházejí se super vysvětlením. Vesmír se prostě naštval a uzavřel vykradené chrámy vědění a energií…………tak a máme prd.

Nebojte se, nenechte se strhnout na scestí těmito falešnými proroky, kteří už nevědí jak k sobě víc přitáhnout vaši pozornost – a peníze. Desítky falešných reiki zasvěcení a kdo ví co ještě ( jsou toho stovky !!!) zkrátka nikdy nefungovaly a neměly v sobě nic, co by vám mohly dát. Jediné co fungovalo byla prostě reiki, opentlená super názvy. Delfiní reiki, kristova reiki, hroší reiki, mayská reiki, tibetská reiki, atlantské léčení………..nic takového není ! Jsou to jen zajímavé názvy, které jak se říká, díky poptávce poskytují nabídku. Vždyť i já mám přímou zkušenost s takovými duchaři. Začala jsem učit techniky, způsoby léčení, které nestály na zasvěcení, případně jsem dělala léčebné sezení, které se nedalo nikoho naučit. Přestože nic z toho nebylo funkční díky zasvěcení, a bylo zapotřebí, aby při jejich výuce byli lidé přítomni a učili se ode mně kontaktně, aby pochopili co dělají, jak to funguje a proč – dnes to spousta „mistrů“ prodává jako zasvěcení……a lidé to kupují a čekají zázraky. Čekají marně. Maximálně jim může fungovat placebo efekt. Lidé se zbláznili do potřeby být co nejsnáze a nejrychleji ( hlavně bez bolesti a práce ) osvícení a tak vyčůraní „duchovní“ přišli s nabídkami, které se nedají odmítnout. V tom to celé je. A pokud máte reiki a máte pocit, že vám nefunguje, patříte jen mezi ty, kteří buď nejsou k této cestě určení, nebo jste s ní dost nepracovali. Bez práce totiž nejsou koláče a o duchovních schopnostech to platí dvojnásob. To, že jste si nechali narvat desítky zasvěcení neznamená, že jste duchovně pracovali. Ať se vám to líbí nebo ne, je to tak a rozčilováním to nezměníte. Práce na sobě znamená přiznat si ty největší problémy, které sami před sebou skrýváte, zašťourat do nich statečně a postavit se jim. Zpracovat je vlastními silami a získat z toho sílu. Jen tak může člověk růst a něco dokázat. Duchovní turizmus je jen turizmus. Jezdíte na semináře, sbíráte diplomy, pěkně si s nimi doma tapetujete – ale nejste nic, nic jste nedokázali, pokud jste nepřekročili svůj vlastní stín.

Reiki funguje stále, nejen já, ale i spousta jiných lidí s ní stále dělá zázraky….a brány k ostatním energiím ( těm, které opravdu existují , ale nedají se prodat ) jsou stále otevřené. A nebo jsem tak vyjímečná, že prostě mám přístup všude, to si přeberte jak chcete, ale já problém nemám. Jako šaman si mohu sáhnout kamkoliv a je mi to dáno, zpřístupněno. Možná to bude v tom, že to nepoužívám sobeckým způsobem. ………… Hledejte vysvětlení jak chcete, ale to nejsnazší prostě je, že nepracujete na maximum, nedáváte do duchovna co byste měli, neobětujete ze sebe nic…..jen chcete brát a náhle se divíte, že se od vás – podle vás – vesmír odklonil. Vážně si myslíte, že jste tak důležití, že se speciálně vámi vesmír ( bůh) zabývá tak a tak……….a že kvůli vykradačům zavírá jakési brány? Možná vás to rozlítí, možná potěší, ale žádné brány nejsou. Žádné zámky nejsou. Je jen to, co si zasloužíte a odpracujete. To co si dovolíte. Zbavte se svých vnitřních překážek a toho co vám kdo nakukal a budete koukat, jak to všecho pojede. A přemýšlejte co to je za duchovní lidi, když ve vás ještě víc svými tvrzeními prohlubují pocit oddělení od Boha………..a to vám vykládají, jak pracují s anděly? Kdyby ano, strach by jim nedovolil takové lži šířit a tak vás vlastně okrádat o boží lásku !!!!!! Andělé by jim to nedovolili. Jejich způsoby jsou kopií církevního šíření strachu, že Boha si zasloužíte jen přes prostředníka a hlavně placení desátků. Vlastně si ho nezasloužíte vůbec, protože jste zlobili – ty , ty , ty nezbedníku !!! Dostaneš baci na zadek…

Bůh je tady pro všechny. Je to neutrální síla, ve které platí určité zákony. Hodíte jablko nahoru, spadne vám na hlavu díky magnetizmu. Při rychlé jízdě autem prudce zabrzdíte, dáte si do nosu díky setrvačnosti. Něco uděláte špatně, ponesete následky. Ti, kteří chybují se jen dříve či později budou brodit svým vlastním bordelem. Nic víc, ale i nic míň. Máte-li pocit, že to není dost, je vidět, že na sobě opravdu nepracujete. Věděli byte totiž, že za vámi zůstává cesta doslova vysypaná „špatnými“ věcmi, rozhodnutími, myšlenkami, činy…..a pořádně byste mákli , abyste to odpracovali. Položte si jednu otázku. Jakého boha uctíváte? Milujícího , spravedlivého, takového který vám dá co si zasloužíte ( díky zákonům se to děje jaksi samovolně) , nebo mstivého, žárlivého, který vám dá někam přístup a pak se uprdne a zavře ho, protože vy jste to špatně použili? ( viz biblický bůh ne nepodobný satanovi ). Neměl by spíš takový bůh máslo na hlavě, že lidstvo vpustil do prostor, na které ještě nejsme připravení? Jó, jako že to nemohl tušit jak s tím naložíme? Tak to pardon, ale pak to není bůh………..Nebo to funguje právě na principu Zákonů, protože to čemu říkáme Bůh jsou prostě vesmírné zákony – a pak nás vpustil tento Bůh, protože přístup má možný vlastně každý- a způsob použití byl jen na nás. Máte pocit, že reiki a další energie vám nefungují dostatečně? Pak si každý nesete následky svých neuvážených činů a nemůžete si stěžovat. Jste zodpovědní za svůj život , jste pány svého života. Tak se přestaňte vymlouvat a hurá k duchovním lopatám. Ten Chrám se sám nepostaví.

Jak napsal Emahó, jsme skleněné domy. Je vidět všechno co v sobě máme, jen si myslíme, že je to schované za zdí a můžeme dělat, jako že nic. Vesmír to, ale vidí. A jak říká starodávná moudrost – jako dole , tak i nahoře, jako uvnitř tak i navenek. Nic neskryjete. Vše co se skrývá ve vás se pak manifestuje. Máte pocit,že vám něco přestalo fungovat? Že je to – jak se teď moderně papoušuje – přežité? Pak platí jako uvnitř, tak i navenek. Nejste vyjímka, které by se netýkaly vesmírné zákony. I kosmos sám se jimi musí řídit………….

CO ŘÍKAJÍ DUCHOVÉ Duchové už několika lidem poradili a upřímně řečeno, byla to rada z nejmoudřejších. Řekli : začni hezky od začátku. Vrať se na začátek cesty a tentokrát jdi pomalu, všímej si detailů cesty a nezajímej se o cíl. Protože jestli poženeš rychle nahoru, k Beránkově zahradě, pak tě nevpustíme. Možná vstoupíš, ale jen za předpokladu, že přelezeš plot, nebo se pod ním podhrabeš. Pak očekávej to, co si zaloužíš. Tak jako tak skončíš na začátku a budeš muset všechno napravit. Ty největší dary, které tak žádáš, leží podél cesty,nikoliv v cíli…..

JSME JAKO DĚTI Jsme jako děti, nebaví nás chodit do školy a poslouchat ty nudné pasáže, nemluvě o dělání domácích úkolů – jenže, na těchto pilířích stojí veškerý úspěch v naší budoucnosti. Kdyby vám vaše dítě řeklo, že stačí pár zasvěcení a bude vzdělané dostatečně a že vám na školu kašle – zřežete ho. A po právu. Nebo mu moudře vysvětlíte, že to bez učení a mučení nejde. Že jen pílí a prací – a učením se z chyb – může stupeň po stupínku vystoupat k vrcholu – a tam zjistí, že jsou další a další vrcholy. Vedle vrcholu duchovního ( toho kam se tak všichni ženou za osvícením a slávou duchovní čistoty ) jsou vrcholy světské. Nejen schopnosti duchovní, ale i naši pružnost a čistotu v materiálním světě, ve světě peněz, vztahů ad.musíme dokázat. Na to bohužel mnoho lidí zapomíná. Myslí si, že zasvěcení to zařídí a oni se stanou náhle svatými a …..uctívanými. Osobní důležitost těmto lidem přerůstá přes hlavu v podobě duchovní pýchy a boha v nich není. A nebude dokud se nezbaví svého chtivého já.

Možná jsem blázen, ale vážím si víc duchovních, kteří jsou lidoví, nebojí se říct sprosté slovo, řežou svoje neposedné děti, říkají lechtivé vtipy, chodí obyčejně oblečení,jedí klidně maso, a místo ztrácení času na duchovních seminářích jsou raději se svými přáteli, rodinou, nebo si vyrazí za světskou zábavou. Na nic si nehrají. Jsou sami sebou, nevzali na sebe masky „duchovních“, „osvícených“, „čistých“ bytostí. To jsou lidé, kterým mohu věřit a jejichž objetí je skutečně naplněné láskou boží – obětují svoje Já , aby byli prostředníky Božství a to se vidí málo kdy. Duchovno k těmto lidem přichází samo od sebe, jako dar přirozenosti. A oni ho tak berou. Jako dar i jako přirozenost, za kterou jsou vděční a dělí se o ni se samozřejmostí sobě vlastní. To je duchovno !!

Kéž druhým nedovolíte, aby vaše chrámy zamykali nevymáchanou hubou a kéž se dokážete povznést sami nad sebe – protože teprve pak najdete boha.



4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

EGREGOR

bottom of page