top of page
  • Taisha Tauma

NA SLOVÍČKO S BOHEM

Aktualizováno: 11. 10. 2021

V poslední době je moderní zabývat se svou karmou. Pokud nevíte, co to je, jste šťastný člověk, a to doslova. Karma, jednoduše řečeno, je zátěž z minulých životů. Co jste kdysi provedli, teď vás dožene a bude vás to likvidovat tak dlouho, dokud svou starou chybu nenapravíte. Problémem je, že vy si teď nepamatujete, cože jste to měli třeba před tisícovkou let udělat ! Tak kde je smysl? Napadne vás. A máte nejspíš pravdu. Ono to totiž smysl nemá. Žijeme v divné době a nedivila bych se, kdybychom se při náhodném setkání místo dotazu: „Jak se má tvá rodina?“ dotázali protějšku : „Co tvá karma?“ A vy byste se buď zasvěceně rozvyprávěli o své poslední z regresí ( vzpomínka na minulý život), nebo byste vykulili oči, protože netušíte co to karma je. Jak říkám, divná doba….

Mnozí se dnes pachtí za odhalením své karmy, svých minulých životů. Z části je příčinou to, že je to moderní a zajímavé. Copak by vám nepřišlo interesantní zjistit, že jste byli Nero, Královna ze Sáby, Nostradámus, nebo Johanka z Arku? Problémem možná je, že těch Johanek a Nostradámů běhá po světě nějak moc – na můj vkus. Jak je možné, že si tolik lidí v regresi vzpomíná na velmi zajímavé a důležité posty a dosazuje se do důležitých osobností, známých historií ? Jak to, že spíše nepřevládají vzpomínky na to, jak jste soumařili na poli a umřeli na úplně normální stáří, nebo na nemoc ze špatné hygieny? Jakto, že je to téměř vždy tak zajímavé !?

Oponenti minulých životů by měli hnedle jasno. Minulé životy prostě neexistují! A co když mají pravdu? Ale možná jinak, než si myslí !!!!

Sama jsem provedla hezkou řádku regresí a není pro mě problém se vám komukoliv podívat do min. životů a popsat je někdy až do šokujících detailů – které budou souhlasit s vaším nynějším životem, a to aniž bych o vás cokoliv věděla. Jak je to možné? A jak pak mohu vznášet pochybnosti nad existencí dávných inkarnací?

Možná jsem prostě otevřená hlava a to že něco funguje neznamená, že to existuje. Kvantová fyzika nás to učí neustále.

Moje pátrání , skoro detektivní práce, začala před pár lety, kdy jsem dělala hypnozu jednomu z mých žáků. Sám o to požádal. Chtěl se jen tak podívat do minulosti. Po chvíli, kdy byl úplně „v limbu“ došlo k setkání, které jsme nečekali. Stanul před samotným Bohem, Zdrojovou silou, která s námi komunikovala. Využila jsem tohoto setkání a začala jsem se tázat na sebe. Vzhledem k tomu,že v té době bylo in zajímat se o to zda máte karmu nebo dharmu, zkusila jsem to. (Dharma je ve skutečnosti následování svého život.úkolu, ale mnozí samozvaní duchovní to vydávají za očištění od karmy). Zdrojová síla mi řekla: „To záleží na tobě. Pokud věříš, že máš karmu, tak ji budeš mít.“ Zůstala jsem jako opařená, protože jsem tomu nerozuměla. Následoval logický dotaz. „Tak jaký to tady má všechno smysl, život a tak ?“ Zdroj mi dal jasnou odpověď: „Žádný smysl to nemá.“ Víc už si nepamatuji, byla jsem mimo z toho, jak mi odpovědi zavařovaly mozkové závity. Můj žák po probrání z hypnozy vypadal podobně. Leta jsem nevěděla, co tím Zdroj myslel, až………………….

Před nějakou dobou jsem se dostala k tématu Metrixu. Nemyslím ty konspirace, jak nás ovládají hadi a draci, apod, prosím od toho se distancuji. Mluvím o tématu, které řešili již šamané před desetitisíci lety, téma, které vládne víře Indů a dalších starých civilizací. Prostě, jednoduše a krátce řečeno : to co jsme my, naše duše, to je úžasná entita, která byla jinou entitou Anunaki spoutána s fyzickým tělem – geneticky upraveným tak, aby na úrovni dna a dalších úrovních, fungoval prapodivný program. Jakmile je duše připoutaná k tělu, zapomíná na svůj původ ( entita, Světlo) a je zachycena do kola karmy. A jsme u karmy. Karma je tedy podle tisíce let starých dokumentů programem, který vyspělou entitu nutí věřit ve vinu a nutnost se vracet na Zem, aby vinu odčinila – v bolestech. K tomuto programu Maya ( Iluze podle Indů) patří i podprogram existence andělů, různá božstva a náboženství, peníze, atd.atd. Patří tam všechno z čeho doslova lidstvo blbne. Ten kdo se dokáže aspoň na chvíli a z části odpoutat z tohoto programu – tedy se odpoutat od těla a jistých matricí – se dnes a po tisíciletí, nazývá šamanem. Dokáže tak manipulovat s časem (zpomalit, zrychlit ), s hmotou (ohýbání příborů jako by byly z gumy), vidět do těla a ovlivnit buňky myšlenkou ( uvědomuje si, že neexistuje hmota) atd.atd. Takový člověk ví, že vše je relativní -jak již řekl jeden velký šaman ALBERT EINSTEIN (promiň Alberte .Takový šaman také ví, že neexistují minulé životy, ale pouze program minulých životů – a tak s nimi i pracuje. Dokáže pak, stejně snadno jako já, vstoupit do min.životů (záznamů) a smazat jejich vliv (smaže prostě program).

A teď jsme u gró celého článečku. Pokud neexistují minulé životy, ale máme v hlavě prostě jen nějaký mizerný program, CO SE NA VŠECHNO VYKAŠLAT? Co odmítnout jejich vliv, žít si spokojeně a bez honby za dobami minulými? (Z čehož má docela dost lidí úplně vydlabáno ) Co žít tady a teď? Jak nás to, mimochodem, učí šamané celého světa po věky věků ! Co se vykašlat na všechny ty anděly, kteří by nám měli, podle chytrých knížek, pomáhat kdykoliv požádáme? ( Jako, že to samozřejmě nedělají ?!) Proč se konečně nezabývat svým nitrem, tím co v něm opravdu je? Proč se konečně neprobudit? Proč nebýt sami sebou ? SVĚTLEM ?

PROTOŽE ŽIJEME V TÉHLE DOBĚ, MEZI ČMOUDÍKY, KTEŘÍ NÁM TO ZNEMOŽŇUJÍ, JAK TO JEN JDE. A TAK TO JE. TO JE ŽIVOT. NA TÉHLE PLANETĚ.

ZKUSTE SE Z TOHO VYMANIT A NARAZÍTE, NEBO MOŽNÁ NE………………UVIDÍME, ZDA MÁ METRIX OPRAVDU TAK DLOUHÉ PRSTY…….

POJĎME SE VÍC ZABÝVAT TÍM CO CHCEME MY – NA ROZDÍL OD TOHO, CO PO NÁS CHCE SVĚT. A MOŽNÁ ZJISTÍME, ŽE NA SMAZÁNÍ PROGRAMU STAČÍ NĚKDY JENOM MALÉ „KLIK“ NA TU SPRÁVNOU KLÁVESU.

NĚKDY BUDE I STAČIT POZOROVAT A VŠÍMAT SI SVÝCH VNITŘNÍCH POCHODŮ. ZKUSTE SE PTÁT V KAŽDÉM OKAMŽIKU SAMI SEBE : CO TO ŘÍKÁM? PROČ TO ŘÍKÁM? CO TO CÍTÍM? PROČ TO CÍTÍM? PROČ SI NESTOJÍM ZA TÍM CO CÍTÍM A ŘÍKÁM?

PROČ SVÉ POTŘEBY UPRAVUJI PODLE SVÉHO OKOLÍ? Ať už máte z tohoto článku pocit jakýkoliv, zkuste uplatinit výše nabízené otázky právě teď, a odpovězte si po pravdě. Možná se aspoň na chvíli vymaníte z Matrixu a zalíbí se vám to.

A kdo se o toto ténma zajímá víc, doporučuji knihy od Ivo Wiesnera, např. Předpeklí ráje, Světlo z dávných věků ad.

A chcete-li uniknout Matrixu zkuste knihu KNIHA TOLTÉCKÉ MOUDROSTI, A. Hardman.

Ať vás SVětlo chrání………. Použití textů na těchto www je povoleno pouze při uvedení původního zdroje ! Jinak se dopouštíte krádeže duchovního díla, což je žalovatelné a neduchovní.


45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

JEŽÍŠ VERZUS KRISTUS

Jestli-že vám nadpis nějak nesedí, obzvláště proto, že je pro vás Ježíš a Kristus jedním, pak možná moje pojednání splní svůj účel – rozšířit vám vědomosti. Ani já se nijak obzvlášť nevyptávala. Říkal

JEŽÍŠ MYSTÉRIA ZBAVENÝANEB PRVNÍ VELMISTR REIKI

Už na střední škole se mou vášní stalo studium Bible. Zajímá mě nepřeberné množství pohledů různých náboženských sekt, včetně církve.* Jsem otevřená názorům historiků a záhadologů a samozřejmě i od

INSTANTNÍ BŮH…ANEB, HLEDÁ SE BŮH

Před mnoha a mnoha lety, ještě za studií, jsem si koupila knihu od Karola Sidona „Evangelium podle Josefa Flávia“. Za svůj život jsem přečetla dobrou tisícovku kvalitních knih, možná podstatně víc, al

bottom of page