top of page
  • Taisha Tauma

CHANNELING K IMIGRACI 2018/02

Diktát na situaci s migrací, channelováno 21.2.18.

Dotaz: Co říkáte na situaci s migranty v Německu? Odp: Nezkrotná síla, nezvládnutá moc, jež zdegenerovala a bezpráví jde ruku v ruce s nespravedlností. Německo, ale i ostatní země, musí pochopit co leze ven z temné díry. Jinak to nelze zvládnout. Brzy se ukáže, že ti , s jejichž city si zahrává (Merkelová) nejsou plyšoví medvídci, ale rozzuřený grizzly. Nízké pudy musí být zkroceny! Nic a nikoho nedrážděte a neživte ani svůj vztek.

Ot: Jak s teď postavit k migraci? Od: Buďte připraveni a v pozoru ! Nutný je pohled z nadhledu. Snažte se uklidnit! Teď už nejde než přijmout jak to je, protože takhle to má být. Pozor na ukvapené jednání, ale buďte připraveni jednat, pohnout se.

Ot: Co teď (5-10 let) bude následovat? Od: Projekce strachu , extrémní kontrola, panika a chaos ve světě a v budoucnosti. To se, ale vrátí jako chaotický a zlý bumerang….

To co se děje , ta vlna, má svůj účel. Naučit vás to, co jste se nedokázali naučit po celou dobu, kdy jste měli relativní klid. Teď si uvědomíte svoje slabosti a stíny, ale i to, kde máte sílu. Moc dlouho jste si nevážili daru svobody a dál jste si hráli žabomyší války. Co vysíláš, to dostaneš. Hrajete-li si na neviditelné nepřátele, vesmír vám je zviditelní. Všichni jste si brali boha do úst, jen když vám bylo úzko, nebo jako nástroj manipulace. Teď se budete muset rozhodnout, kterého boha budete hájit, každý jeden z vás bude muset udělat takové rozhodnutí! Jak silná je vaše víra? Zemřete kvůli svému bohu? Vytáhnete do boje? Nebo jste natolik bezbožní a pokrytečtí, že se nemáte o koho opřít? Je mezi vámi bůh? Bůh, jenž by vám naslouchal? Nestáli jste za ním v době svobody. Teď budete hájit jeho existenci a přízeň v jámě obklopené služebníky jiného boha! Tato víra bude mít váhu!!! V ulicích zavládne strach z příchozích a proběhne boj mezi dvěma bohy. Vyhraje ten jehož podpoří jeho lid svým srdcem a vírou. Všimli jste si, že jsou věci zrychleny? Vše se odehrává v toku řeky zvané chaos. I tak rychle proběhne tato svatá válka.

Ot:Jakou tvář bude mít Evropa? Od: Evropa bude jako kotel vibrovat, kotel, v němž se bude „vařit voda“. Kotel, jenž je „opuštěný“. Nemá smysl, abychom vám řekli podrobný průběh, či výsledek. Protože TEĎ na to nejste zralí a stejně byste nevyužili informace ke svému dobru. Hlavní symbol je však čekání na smysl a cíl…….co jím bude, je na vás…….

Ot: Můžete promluvit o České zemi? Jak na tom budeme? Jak se nás to všechno bude týkat? Od: To záleží na vás a vaší nynější přípravě. Síla bude na vaší straně , když ZAUJMETE SKROMNÝ A POZITIVNÍ POSTOJ K ŽIVOTU ! Musíte se plně soustředit na to, abyste byli „lepší lidé“. Jděte do toho s nadšením a zajistíte si SKVĚLOU BUDOUCNOST.

Ot: co je skromný a pozitivní postoj k životu? – v tomto případě? – doplňková otázka Od: Rozhodně NE TICHÉ ZOUFALSTVÍ! Skromný a pozitivní = postavený na tom, že už jste jako duše zažili v moři času – min.životech-mnoho věcí a víte, že vše má své cykly. Nový cyklus začne až bude jeho čas. Nelze ho uspíšit. Lze jen čekat. V pokoře. Odpočinek využijte tvůrčím způsobem. Zvládejte dál, tak jako v minulosti , národe Český, vyrovnaným způsobem, zvraty osudu vaší historie. Až přijde čas, vrhnete se aktivně do vřavy života. Učte se z historie, vy znáte útlak a obléhání. Co tehdy fungovalo a bylo vám k užitku? Co by na to řekli vaši předci?

Konec diktátu. Taisha T.




96 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

NOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2018

Z kraje musím napřed uvést, že předchozí předpověď, ze srpna 2017, kterou jsme odvysílaly v rádiu Jihlava, může z podstatné části stále platit. Ovšem, jak duchové vysvětlují, došlo k přepsání matrixu

bottom of page